Promo

Coleman Хладилна кутия 12 Can cooler
BGN44.92
BGN47.92 -BGN3.00
(tax incl.)
Независимо дали ще я вземете със себе си на къмпинг, пикник или игра, Coleman® Can Cooler предлага много място за съхранение. Хладилната кутия разполага с подвижна твърда подложка, място за бутилки и малка екипировка. Моделът се отличава с висока антибактериална защита и е изключително лесен за почистване. Характеристики: - Капацитет на халдилната кутия: 10.5 л или 12 кенчета x 330ml; - Преден джоб с цип; - Вътрешен мрежест джоб; - Странични джобове; - Регулируема презрамка за удобно пренасяне; - Сваляща се вътрешна облицовка с антибактериални защитни свойства; - Устойчивост на миризми, плесени и други; - Размери: 30 x 17 x 26cm - Охлаждане: 11 часа.Независимо дали ще я вземете със себе си на къмпинг, пикник или игра, Coleman® Can Cooler предлага много място за съхранение. Хладилната кутия разполага с подвижна твърда подложка, място за бутилки и малка екипировка. Моделът се отличава с висока антибактериална защита и е изключително лесен за почистване. Характеристики: - Капацитет на халдилната кутия: 10.5 л или 12 кенчета x 330ml; - Преден джоб с цип; - Вътрешен мрежест джоб; - Странични джобове; - Регулируема презрамка за удобно пренасяне; - Сваляща се вътрешна облицовка с антибактериални защитни свойства; - Устойчивост на миризми, плесени и други; - Размери: 30 x 17 x 26cm - Охлаждане: 11 часа.
Конус Deep Water Pulla Bung
BGN9.50
BGN12.92 -BGN3.42
(tax incl.)
Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.
Прикачно - Offbox Pro - Universal Arm
BGN29.70
BGN39.08 -BGN9.38
(tax incl.)
Може да бъде позициониране хоризонтално или вертикално за максимално разнообразие от позиции, като може да изпълнява множество функции. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.Може да бъде позициониране хоризонтално или вертикално за максимално разнообразие от позиции, като може да изпълнява множество функции. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.
Чанта INSULATED KAYAK BAG
BGN148.50
BGN371.25 -BGN222.75
(tax incl.)
Reliable Fishing Products е компания създадена през 2003 година, като първоначално основателите са възприели идеята като хоби. Години по-късно марката става популярна със своите надеждни, висококачествени и отлично изработени аксесоари. Чанта Insulated Kayak Bag e произведена от висококачествени материали. Отличава се със следните характеристики: - Устойчив 18 OZ vinyl; - Гофрирана на половин инч пяна, която позволява съхранението на лед продължително време; - YKK ципове, които са устойчиви на корозия; - Снабдена е с три дръжки за лесно и удобно носене; - Включва три D-ring-ве от всяка страна, за да може да се захване за каяка. На върха има регулируема връв за съхранение на принадлежности; - Размери - дължина: 91cm. дебелина: 20cm. ширина: от 25cm. до 50cm.Reliable Fishing Products е компания създадена през 2003 година, като първоначално основателите са възприели идеята като хоби. Години по-късно марката става популярна със своите надеждни, висококачествени и отлично изработени аксесоари. Чанта Insulated Kayak Bag e произведена от висококачествени материали. Отличава се със следните характеристики: - Устойчив 18 OZ vinyl; - Гофрирана на половин инч пяна, която позволява съхранението на лед продължително време; - YKK ципове, които са устойчиви на корозия; - Снабдена е с три дръжки за лесно и удобно носене; - Включва три D-ring-ве от всяка страна, за да може да се захване за каяка. На върха има регулируема връв за съхранение на принадлежности; - Размери - дължина: 91cm. дебелина: 20cm. ширина: от 25cm. до 50cm.
Раница Кorum Rucksack
BGN171.72
BGN226.00 -BGN54.28
(tax incl.)
Раница отличаваща се със своя иновативен дизайн взаимствал най-доброто от раниците за планинарство. Отличен избор за всеки рибар, който търси най-новия и подобрен продукт от своя клас. Допълнителни характеристики: • Изолирано отделение за стръвта; • Удобен колан около кръста; • Подсилено основно отделение (без цип); • Кутия за принадлежности съвместима с преден джоб; • Два странични външни джоба; • Материя устойчива на замърсявания; • Каишка, която минава през гърдите и улеснява носенето; • Възможност за прикрепяне на глави за кеп от външната предна част на раницата;Раница отличаваща се със своя иновативен дизайн взаимствал най-доброто от раниците за планинарство. Отличен избор за всеки рибар, който търси най-новия и подобрен продукт от своя клас. Допълнителни характеристики: • Изолирано отделение за стръвта; • Удобен колан около кръста; • Подсилено основно отделение (без цип); • Кутия за принадлежности съвместима с преден джоб; • Два странични външни джоба; • Материя устойчива на замърсявания; • Каишка, която минава през гърдите и улеснява носенето; • Възможност за прикрепяне на глави за кеп от външната предна част на раницата;
Калъф VDE за щека
From BGN126.93
BGN149.33 -BGN22.40
(tax incl.)
Много добър и качествен калъф за съхранение на 2 щеки. Наличен в два размера.Много добър и качествен калъф за съхранение на 2 щеки. Наличен в два размера.
Колче Chunky Black Bankstick
From BGN13.80
BGN18.50 -BGN4.70
(tax incl.)
Луксозно колче с регулируема дължина. Благодарение на матовото черно покритие, колчето изглежда много модерно.Луксозно колче с регулируема дължина. Благодарение на матовото черно покритие, колчето изглежда много модерно.
Scotty Стойка за лодка без монтаж
BGN42.13
BGN47.83 -BGN5.70
(tax incl.)
Стойка за лодка със заключване без монтажна планка. Можете да изберете впоследствие типът планка, който е необходим за вашите цели. Стойката позволява да се ползва с всякакви комбинации между въдица и макара.Стойка за лодка със заключване без монтажна планка. Можете да изберете впоследствие типът планка, който е необходим за вашите цели. Стойката позволява да се ползва с всякакви комбинации между въдица и макара.
Хладилна чанта JVS Pro средна
BGN29.26
BGN33.17 -BGN3.91
(tax incl.)
Стилна чанта с термоизолация, гарантираща свежестта на продуктите в нея. Външният плат е здрав и напълно непромокаем, така че ще можете дълго време да разчитате на този аксесоар.Стилна чанта с термоизолация, гарантираща свежестта на продуктите в нея. Външният плат е здрав и напълно непромокаем, така че ще можете дълго време да разчитате на този аксесоар.
Монтаж за олово X2
BGN10.42
BGN10.92 -BGN0.50
(tax incl.)
Комплектът e проектиран за изработка на дънни монтажи. Състои се от силиконов шлаух с дължина 2 метра, 5 клипса за олово, 5 гумени предпазителя и 5 вирбела в матиран черен цвят с размер 8.Комплектът e проектиран за изработка на дънни монтажи. Състои се от силиконов шлаух с дължина 2 метра, 5 клипса за олово, 5 гумени предпазителя и 5 вирбела в матиран черен цвят с размер 8.
Твърд калъф Filstar
From BGN23.67
(tax incl.)
Твърд калъф "cordura case" на FilStar, облечен със здрав, импрегниран плат. Кръгъл профил и подплата от хастар. Подходящ за съхранение и транспорт на мухарски и спининг пръчки. Надеждна защита от счупване, повреда и влага. Модел 10-2 разполага с презрамка за рамо.Твърд калъф "cordura case" на FilStar, облечен със здрав, импрегниран плат. Кръгъл профил и подплата от хастар. Подходящ за съхранение и транспорт на мухарски и спининг пръчки. Надеждна защита от счупване, повреда и влага. Модел 10-2 разполага с презрамка за рамо.