Telescopic with guides

Телескоп с водачи Filstar Target 300
From BGN25.42
(tax incl.)
Серия телескопични пръти с водачи произведени от висококачествени материали по последни технологии. Притежаващи идеален баланс и перфектен строй, те осигуряват безпроблемно замятане. EVA дръжка. Размери: 2.4, 2.7 и 3.0м. Акция: 100 - 300гр.
Въдица Alivio BX Tele Boat
From BGN85.00
(tax incl.)
Новата генерация на Alivio Tele Boat ви дава още много причини, за да я изберете. Изключително лека, изработена с висококачествени материали и с безупречна визия, Alivio BX TB носи истинска наслада на притежателя си.
Телескоп с водачи FilStar X-Treme Bolo
From BGN49.58
(tax incl.)
Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се дръжка.Карбонов телескоп тип "болонезе". SIC-водачи с осигурителен ринг. Неплъзгаща се дръжка.
Въдица FilStar Neo Surf
From BGN84.75
BGN94.17 -10%
(tax incl.)
FilStar Neo Surf е телескоп с водачи, който се предлага в две дължини с акция 80-160 g. Бланката е изработена от подсилен карбон 3X-Reinforced Carbon, който придава необходимата мощ и сила на пръчката. Дизайнът на бланката на FilStar Neo Surf се отличава със стилна X-оплетка при втората и третата секции. Безспорно предимство са висококачествените SeaGuide водачи и макародържач, които са гаранция за надеждност и здравина. FilStar Neo Surf е телескоп с водачи, който се предлага в две дължини с акция 80-160 g. Бланката е изработена от подсилен карбон 3X-Reinforced Carbon, който придава необходимата мощ и сила на пръчката. Дизайнът на бланката на FilStar Neo Surf се отличава със стилна X-оплетка при втората и третата секции. Безспорно предимство са висококачествените SeaGuide водачи и макародържач, които са гаранция за надеждност и здравина. 
Телескоп с водачи Carbo Specialist X-bolo
From BGN17.92
(tax incl.)
Телескоп с олекотени SIC водачи, усилен с "X carbon" оплетка. Размери: 3.0 и 4.0м. Акция: 20 - 40гр.Телескоп с олекотени SIC водачи, усилен с "X carbon" оплетка. Размери: 3.0 и 4.0м. Акция: 20 - 40гр.
Телескоп с водачи FilStar Onyx
From BGN27.77
BGN32.67 -15%
(tax incl.)
Чудесна и много удобна за носене пръчка от висококачествен карбон. Може да посрещне почти всички нужди на всекидневния риболов. Изключително подходяща за реки и малки до средни водоеми. Предлага се в три дължини - 3.00м, 3.50м и 4.00мЧудесна и много удобна за носене пръчка от висококачествен карбон. Може да посрещне почти всички нужди на всекидневния риболов. Изключително подходяща за реки и малки до средни водоеми. Предлага се в три дължини - 3.00м, 3.50м и 4.00м
Телескоп с водачи Weekend Bolo
BGN21.83
(tax incl.)
Телескоп с водачи, изработен от изключително леки композитни модули. Олекотени SIC водачи.Телескоп с водачи, изработен от изключително леки композитни модули. Олекотени SIC водачи.
Телескоп с водачи FilStar Target Tele Boat
From BGN16.88
BGN18.75 -10%
(tax incl.)
Пръчка Target Tele Boat е снабдена с EVA дръжка, плътен стъклопластов връх и стабилни водачи с две крачета. Върхът на пръчката е цветен, което спомага за по-добра видимост при отчитане на кълване.Пръчка Target Tele Boat е снабдена с EVA дръжка, плътен стъклопластов връх и стабилни водачи с две крачета. Върхът на пръчката е цветен, което спомага за по-добра видимост при отчитане на кълване.
Въдица FilStar TeleMagic
From BGN55.96
BGN65.83 -15%
(tax incl.)
FilStar TeleMagic е телескопична пръчка с фин диаметър и осем броя водачи, която се предлага в размер от четири метра и два вида акция. Бланката е изработена от ARC карбон, а водачите са висококачествени SeaGuide водачи, които за гаранция за надеждност и здравина.FilStar TeleMagic е телескопична пръчка с фин диаметър и осем броя водачи, която се предлага в размер от четири метра и два вида акция. Бланката е изработена от ARC карбон, а водачите са висококачествени SeaGuide водачи, които за гаранция за надеждност и здравина.