Telescopic without gides

Телескоп без водачи Exage TE 4
BGN167.14
BGN288.17 -BGN121.03
(tax incl.)
Нов модел гол телескоп в среден ценови клас, изработен от HPC+Geofibre, които обикновено се използват в по-горни класове. Новият дизайн допълнително усъвършенства визията на телескопа.
Телескоп без водачи Armira
From BGN55.46
BGN65.25 -15%
(tax incl.)
Директен телескоп от висококачествен карбон с плътен шпиц връх. Изключително подходящ за бърз риболов "на късо" на уклей и друга дребна риба, изискващи употребата на фини плувки.Директен телескоп от висококачествен карбон с плътен шпиц връх. Изключително подходящ за бърз риболов "на късо" на уклей и друга дребна риба, изискващи употребата на фини плувки.
Телескоп без водачи Lazer Sting Pole
BGN43.36
BGN83.33 -BGN39.97
(tax incl.)
Високомодулният карбон, съчетан с малкия диаметър на бланката и „sure-grip" покритието на дръжката дават усещането за нещо качествено и надеждно! Бързата акция, плътният връх и махагоновата тапа придават завършен вид на и без това впечатляващия Sting Pole.Високомодулният карбон, съчетан с малкия диаметър на бланката и „sure-grip" покритието на дръжката дават усещането за нещо качествено и надеждно! Бързата акция, плътният връх и махагоновата тапа придават завършен вид на и без това впечатляващия Sting Pole.
Телескоп без водачи Discovery
From BGN41.76
BGN65.25 -BGN23.49
(tax incl.)
Tелескоп без водачи, изработен от висококачествен карбон. Размери: 5.0, 6.0 и 7.0м.Tелескоп без водачи, изработен от висококачествен карбон. Размери: 5.0, 6.0 и 7.0м.
Щека JVS Unicorn 950
BGN175.25
(tax incl.)
JVS XTR Unicorn 950 е изключително лека, но стабилна щека, изработена от високомодулен карбон. Идеална за улов на шаран и платика на всякакви места. Отделните секции разполагат с Power Joints конектори, които са с допълнително подсилени карбонови нишки. JVS XTR Unicorn 950 е върхов модел от серията Jan van Schendel, отличаващ се с твърд и стегнат строй при минимално тегло.
Телескоп без водачи Armira
From BGN42.33
(tax incl.)
Директен телескоп от висококачествен карбон с плътен шпиц връх. Изключително подходящ за бърз риболов "на късо" на уклей и друга дребна риба, изискващи употребата на фини плувки.
Телескоп без водачи Galaxy
From BGN43.72
BGN48.58 -10%
(tax incl.)
FilStar Galaxy e модел телескоп без водачи, който е изработен от високомодулен карбон с плътен карбонов връх. Отличава се със своя стегнат строй и малък диаметър на бланката.