Special Rods

Въдица Storm Adajo Plus Slow Pitch Cast
From BGN367.50
(tax incl.)
Storm Adajo Plus Slow Pitch Cast представлява идеалният баланс между инструмент за слоу джиг и оръжие за борба с едри трофейни риби. Изработена е от една секция в комбинация от 30 и 40 ton графитна бланка. Конусът се стеснява бавно за оптимален откат за случаите, в които използвате слоу джигове (до 200 или 300 гр спрямо размера) , подсилената задна част от своя страна дава допълнителна здравина при теглене на риби от дълбините. Въдицата е оборудвана с Fuji Alconite водачи и макародържач Fuji T-DPS, които само потвърждават репутацията и на безкомпромисен и смъртоносен съюзник, който трябва да имате на своя страна.
Въдица Game Type Light Jigging
From BGN357.60
BGN553.00 -BGN195.40
(tax incl.)
Light Jigging е техника, която идва от Япония. Представлява разновидност на стандартния jigging, но в този случай се практикува и вертикален риболов, при който джига се заменя от малка примамка, която в повечето случаи представлява някакъв вид сепия. Моделът се състои от Fuji Titanium + Stainless водачи, EVA дръжка. CI4 макародържач и Spiral X / Hi-Power X конструкция.
Въдица Speedcast Kaibutsu
From BGN256.67
(tax incl.)
Ако Вашата цел са морските зверове, то Speedcast Kaibutsu е правилният избор. Пръчките от серията са изработени от XT100 бланка с Fuji K-type Alconite водачи, като различните размери предлагат широк обхват на теглото на примамките, които можете да използвате.
Въдица Aspire Boat
BGN707.00
(tax incl.)
Aspire Boat е върхов модел разработен за риболов от лодка. В конструкцията на въдицата са използвани технологиите Spiral X и Hi-Power X, благодарение на това въдицата е изключително лека, но много здрава и чувствителна. С Aspire Boat могат да се използват различни примамки и стръв за риболов на широк спектър морски екземпляри.
Въдица Beastmaster CX Innerguide
From BGN301.00
(tax incl.)
Beast Master CX Innerguide е перфектен избор за тролинг риболов. Моделът се отличава с високоустойчива карбонова бланка, Shimano макародържач и удобна ръкохватка. Въдицата с дължина 2,40м е от две части, а другата с дължина 2,20м е от три снадки и има изключително компактен транспортен размер.
Въдица Shimano Engetsu BB
BGN313.83
(tax incl.)
Engetsu BB е отлична  въдица за риболов с Tai Rubber примамки. Върхът Taftec Alpha  е с висока чувствителност, а прогресивната извивка на бланката стимулира атрактивната игра на примамката и гарантира забавление по време на борба с рибата. Спирално монтираните водачи подобряват баланса и намаляват риска от заплитане на влакното.
Въдица Grappler Type Slow J Baitcasting
BGN473.67
(tax incl.)
Великолепна Slow jigging въдица от серията Grappler offshore, чиято бланка е изработена по технологиите Shimano Spiral X и Hi-Power X, за да се гарантира невероятна сила и здравина. Моделът разполага с FUJI DPS макародържач, FUJI Alconite + SiC tip водачи, удобна EVA ръкохватка, висококачествен калъф и велкро ленти.  
Въдица Speedmaster Slow Jig
BGN348.83
(tax incl.)
Пръчка за Slow Jig, предвидена да покрива най-различни риболовни ситуации в средните слоеве и по-дълбоки води. Дизайнът на Speedmaster Slow Jig, както и изключително качествените му аксесоари допринасят моделът да бъде достоен опонент и на най-упоритите хищници. Пръчката разполага със Shimano макародържач и Fuji водачи. Препоръчителен размер на плетеното влакно - #2.0. Пръчката е от една част.
Въдица FilStar Blue Fish Jig
BGN60.00
BGN66.67 -10%
(tax incl.)
FilStar Blue Fish Jig е отлична въдица, насочена към light jigging риболова, която впечатлява с качество и визия. Бланката е изработена от висококачествен карбон с допълнителна X-оплетка, гарантираща изключителна здравина и мощ при кастинг и борба с уловения трофей. Моделът е оборудван със SiC K-водачи, олекотен макародържач и EVA покритие при местата на захват. Макар и посветена на лефера, може да се използва при риболов на различни морски видове. Отлична чувствителност и строй, които придава неустоима игра на джига или силиконовата ни примамка. Препоръчитено е да се използва плетено влакно с размер до  #2.0.FilStar Blue Fish Jig е отлична въдица, насочена към light jigging риболова, която впечатлява с качество и визия. Бланката е изработена от висококачествен карбон с допълнителна X-оплетка, гарантираща изключителна здравина и мощ при кастинг и борба с уловения трофей. Моделът е оборудван със SiC K-водачи, олекотен макародържач и EVA покритие при местата на захват. Макар и посветена на лефера, може да се използва при риболов на различни морски видове. Отлична чувствителност и строй, които придава неустоима игра на джига или силиконовата ни примамка. Препоръчитено е да се използва плетено влакно с размер до  #2.0.