Special Rods

Въдица Carbo Specialist Boat
From BGN19.25
(tax incl.)
Пръчка за спинингов риболов от лодка, изработена от композитни бланки и усилена с "Х-Carbon" оплетка за здравина. EVA дръжка. Усилени водачи с две крачета. Акция 80 гр. Плътен "hi-visible" връх. Супер чувствителна и същевременно здрава.
Въдица FilStar Saratoga Trolling
From BGN59.25
(tax incl.)
Отлична тролинг въдица с акция от 40 до 200гр. Моделът разполага с карбонова бланка, 10 тролинг водача и EVA ръкохватка.
Въдица Shimano Engetsu BB
BGN313.83
(tax incl.)
Engetsu BB е отлична  въдица за риболов с Tai Rubber примамки. Върхът Taftec Alpha  е с висока чувствителност, а прогресивната извивка на бланката стимулира атрактивната игра на примамката и гарантира забавление по време на борба с рибата. Спирално монтираните водачи подобряват баланса и намаляват риска от заплитане на влакното.
Въдица Nexave EX Surf TEGT
From BGN274.17
(tax incl.)
Nexave EX Surf TEGT е с подобрена конструкция на бланката и дизайн, което я прави отлична tele surf пръчка на добра цена. Тези пръчки имат малка транспортна дължина, която ги прави практични и удобни. Използват се при риболов от брега или surf casting с леки/ средни по тежест примамки. Основни характеристики: - Материал на бланката - XT60; - Макародържач - SHIMANO DPS; - Водачи: SEA GUIDE STAINLESS STEEL SIC; - Снабдени са с красив и практичен калъф;
Въдица FilStar Mediterraneo Shore Game
BGN103.92
(tax incl.)
Дължина 3.0 м (2 sections). Висококачествена карбонова бланка. Висококачествена, ергономична EVA дръжка. Акция - 40-120гр. Надеждни "heavy duty" водачи - 11 бр.
Въдица Catana CX Trolling
BGN161.00
(tax incl.)
Catana CX Trolling е специално разработена за риболов на тролинг с много мощна и чувствителна бланка. Основни характеристики: - Тип пръчка - риболов от лодка; - Материал на бланката - XT40; - Макародържач - Pacific Bay Aluminium; - Водачи - Seaguide; - Дръжка - EVA & ALUMINIUM; - Опакована е в платнено калъфче.  
Въдица Beastmaster CX Innerguide
From BGN301.00
(tax incl.)
Beast Master CX Innerguide е перфектен избор за тролинг риболов. Моделът се отличава с високоустойчива карбонова бланка, Shimano макародържач и удобна ръкохватка. Въдицата с дължина 2,40м е от две части, а другата с дължина 2,20м е от три снадки и има изключително компактен транспортен размер.
Въдица Vengeance DX TE SURF
From BGN172.67
(tax incl.)
Новата Vengeance Tele Surf е въдица с подобрена бланка, строй и външен вид. Моделът има здрава и твърда бланка, с която при замятане лесно се постигат впечатляващи дистанции. Vengeance Tele Surf разполага с удобна каучукова ръкохватка и бял връх за по добра видимост.
Въдица FilStar Premier Tele Surf
From BGN71.33
(tax incl.)
Налична в 2 размера и 3 акции - 4.00м (акция 80-100гр) и 4.20м (акция 100-120гр и 120-150гр). Олекотена дръжка с метална тапа. Плътен карбонов връх (solid carbon tip). Усилени водачи на 2 крачета. Протектори на водачите против заклинване на секциите. 1 подвижен водач. Усилващ метален ринг на долната секция. Висококачествен калпачок.
Въдица FilStar Mediterraneo Inline
From BGN74.67
(tax incl.)
Mediterraneo Inline разполага с керамичен водач, като такъв е и на върха. Дръжката е от EVA, а пръчката върви в комплект с вдевач - 2.00 м.
Въдица Aspire Boat
BGN707.00
(tax incl.)
Aspire Boat е върхов модел разработен за риболов от лодка. В конструкцията на въдицата са използвани технологиите Spiral X и Hi-Power X, благодарение на това въдицата е изключително лека, но много здрава и чувствителна. С Aspire Boat могат да се използват различни примамки и стръв за риболов на широк спектър морски екземпляри.