Braided

Плетено влакно Gosen CAST-4
From BGN38.50
(tax incl.)
Ново плетено влакно от Gosen, което съчетава следните качества, благодарение на SG обработката – изключителна здравина, висока чувствителност и водоотблъскващи свойства. Влакното е импрегнирано до самия център, което води до удължена употреба без да пие вода. Благодарение на коралово-оранжевия си цвят, може бързо да бъде локализирано.
Влакно плетено YGK G-soul X8 Upgrade
From BGN56.67
(tax incl.)
YGK G-soul X8 Upgrade е осем нишково плетено влакно, което е произведено в Япония, гаранция за неговото високо качество и ефективност при риболов. Производителят е използвал иновативен метод на изработка наречен GP, който значително повишава издражливостта на влакното. Основно предимство на този модел е иновативното съотношение между дебелина и издръжливост (9.98кг за #1.0 влакно). Отличава се със своя идеално кръгъл диаметър, леко тегло и здравина. Цветът на влакното е зелен и има 15см. маркер на всеки метър, което допълнително улеснява наблюдаването на линията на влакното.
Влакно плетено YGK G-soul Super Jigman X8
BGN82.50
(tax incl.)
YGK G-soul SUPER JIGMAN X8 е осем нишково плетено влакно, което може да се използва отлично при замятане със спининг макара както и при морски риболов. Притежава 40% повече здравина в сравнение с останалите подобни плетени влакна със същия диаметър. Използвания материал е сплетен в 8 висококачествени нишки, които образуват една гладка повърхност. YGK използва технология, при която се минимизира разтягането на сплетената линия, за да гарантира максимална чувствителност по време на морски риболов. Влакното е оцветено на всеки 10 метра, а на всеки 1 метър има маркировка. Произведено в Япония с гаранция за качество и отлични резултати.
Влакно плетено YGK Galis Ultra Jigman WX8 PE
From BGN165.83
(tax incl.)
Плетено влакно YGK Galis Ultra Jigman WX8 PE се отличава с изключително гладка повърхност, без никаква памет. Използванава технология на сплитане YGK WX предотвратява разтягането на линията. За своите плетени влакна YGK използват специален метод за оцветяване, при който цветът на влакното се променя на всеки 10 метра, което подобрява видимостта му по време на риболов и спомага за по-лесното определяне на желаната дистанция. Влакното е произведено в Японие и може да се използва за всички видове спининг риболов. 
Влакно Shimano Kairiki 8
BGN43.33
(tax incl.)
Shimano Kairiki 8 е плетено влакно, произведено по новата технология „VT Construction Method“, благодарение на което притежава изключиталена здравина и гладкост. Подходящо е за риболов както в сладки, така и в солени води. Kairiki 8 е идеално за достигане на далечни дистанции при кастинг, като качествата му редуцират звука на минимум. Чудесно пасва на джигинг риболова, тъй като е с ниска разтегливост и висока чувствителност.
Влакно плетено YGK X-Braid OHDRAGON X4
BGN37.08
(tax incl.)
YGK X-Braid OHDRAGON е 4-нишково плетено влакно, изработено от PE нишки с ултрависока якост и оплетено по усъвършенстваната WX технологията. Влакното е от потъващ тип, има относително тегло 1,40 (weight ratio) и се отличава с изключително високи якост на възел и устойчивост на абразия. Цветовият код на влакното е зелено с червен маркер на всеки един метър. Произведено в Япония.
Плетено влакно Spomb Braid
BGN57.50
(tax incl.)
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици. Основни параметри: Плаващо плетено влакно; На практика не позволява разтягане; Лесно видимo във водата; Малък диаметър; Отлична здравина на възела; Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader.Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици. Основни параметри: Плаващо плетено влакно; На практика не позволява разтягане; Лесно видимo във водата; Малък диаметър; Отлична здравина на възела; Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader.
Плетено влакно Carp Spirit Spod and Marker Braid
BGN73.50
(tax incl.)
Carp Spirit Spod & Marker е 8-нишково плетено влакно с изключително гладка повърхност. Начинът на оплитане позволява диаметърът да бъде тънък, което намалява триенето във водачите и спомага за постигане на далечни и точни замятания. Влакното е специално разработено да бъде издръжливо на постоянните замятания, които spod риболовът изисква. Нулевата разтегливост редуцира камшичния ефект, когато се използва клипса на шпулата в края на замятането. Carp Spirit Spod & Marker е 8-нишково плетено влакно с изключително гладка повърхност. Начинът на оплитане позволява диаметърът да бъде тънък, което намалява триенето във водачите и спомага за постигане на далечни и точни замятания. Влакното е специално разработено да бъде издръжливо на постоянните замятания, които spod риболовът изисква. Нулевата разтегливост редуцира камшичния ефект, когато се използва клипса на шпулата в края на замятането. 
Плетено влакно Sufix Rapinova - Steel Grey
BGN46.67
(tax incl.)
Rapinova е висококачествено плетено влакно, в което са използвани най новите технологии, за да отговаря на всички изисквания от съвременния риболов. Влакното е изградено от 8 нишкова оплетка от Dyneema влакна и притежава устойчиво на абразия покритие. Характеристики: ● Произведено в Япония; ● 100% Dyneema®; ● Осем нишкова плетка; ● Кръгъл диаметър; ● Цветоустойчиво покритие; ● Гладка повърхност за дълги и прецизни замятания; ● Плъзга се тихо през водачите; ● Висока устойчивост на абразия и здравина на възлите.Rapinova е висококачествено плетено влакно, в което са използвани най новите технологии, за да отговаря на всички изисквания от съвременния риболов. Влакното е изградено от 8 нишкова оплетка от Dyneema влакна и притежава устойчиво на абразия покритие. Характеристики: ● Произведено в Япония; ● 100% Dyneema®; ● Осем нишкова плетка; ● Кръгъл диаметър; ● Цветоустойчиво покритие; ● Гладка повърхност за дълги и прецизни замятания; ● Плъзга се тихо през водачите; ● Висока устойчивост на абразия и здравина на възлите.
Плетено влакно Power Pro S8S
BGN49.00
(tax incl.)
Изстреляйте стръвта си като куршум само с помощта на влакно за риболов на дъно Power Pro S8S! Без значение дали ще ловите шаран или мряна, това влакно остава незабележимо за рибата, особено когато е близко и се слее с водното дъно. Допълнителни характеристики: • Невероятно съотношение между диаметър-здравина; • Намалява омотаването по шпулата, водачите и заплитанията по върха; • Отлично кръгъл диаметър благодарение на 8 нишкова оплетка; • Плетено влакно гладко като коприна и • Разработено по специална технология за намаляване на омотаването и заплитането; • Плъзга се безпроблемно по водачите за по-голяма дистанция;
Плетено влакно Gosen DonPepe-4 150m
BGN19.41
BGN37.33 -BGN17.92
(tax incl.)
Gosen притежава над 50 години опит и е един от водещите производители на влакна в Япония. Доскоро предимствата на влакната Gosen бяха запазени единствено за по-тесен кръг потребители, но вече могат да се открият и из Европа. 4-нишковото влакно е перфектно за всички категории риболов, като предлага перфектен баланс на мекота, чувствителност и издръжливост, като всичко това е съчетано в стегната и гладка нишка.