Other

Шарански повод Carp Spirit Gravity LFL
BGN33.00
(tax incl.)
Бързопотъващият Carp Spirit Gravity LFL е от нова генерация безоловни поводи. Изработен от бързо потъващи PTFE влакна с висока плътност, той е невероятно гъвкав и перфектно следва контурите на езерото, оставайки добре скрит от рибите. Лесен за сплитане и връзване.Бързопотъващият Carp Spirit Gravity LFL е от нова генерация безоловни поводи. Изработен от бързо потъващи PTFE влакна с висока плътност, той е невероятно гъвкав и перфектно следва контурите на езерото, оставайки добре скрит от рибите. Лесен за сплитане и връзване.
Шарански повод Carp Spirit Combi-Stiff Coated Braid
From BGN22.50
(tax incl.)
Бързопотъващ повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник.Бързопотъващ повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник.
Шарански повод Carp Spirit GRAVITY UHL
BGN23.25
(tax incl.)
Gravity UHL e бързопотъващ Leadcore повод, перфектен за шарански риболов с Chod монтажи. Гарантирано потъва и застава на дъното. Лесен за спилтане на клупове.  Gravity UHL e бързопотъващ Leadcore повод, перфектен за шарански риболов с Chod монтажи. Гарантирано потъва и застава на дъното. Лесен за спилтане на клупове.  
Шарански повод Carp Spirit Combi-Stiff Coated Braid
BGN22.50
(tax incl.)
Плътен шарански повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник.Плътен шарански повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник.
Влакно за шарански монтажи Matt Coretex Weedy Green
BGN32.58
(tax incl.)
Влакно за шарански монтажи със сърцевина от меко потъващо плетено влакно и лесно издърпваща се външна матирана обвивка, която редуцира блещукането във водата. Перфектен избор за всякакви видове монтажи.
Повод Reflex Camo
BGN30.00
(tax incl.)
Reflex Camo е супер мек плетен повод, който потъва бързи и има кръгъл профил.  Перфектен е за свързване на PVA монтажи или презентации, при които гъвкавостта е ключова. Камуфлажният цвят го прави подходящ за всякакви варианти на водоеми и реки. 
Монофилно влакно Horizon X Sinking Monofilament
BGN15.83
(tax incl.)
Бързо потъващо монофилно влакно, идеално за риболов с ваглер и фидер.  Характеристики: - Висока устойчивост на абразия; - Висока здравина на възел; - Екстремно издръжливо; - Маркер на всеки 150м.
Повод Camotex Semi Stiff
BGN30.00
(tax incl.)
Product Overview - Benefits from new and improved colour break camouflage to suit a wide variety of lake and river beds - Features a supple, sinking camo inner braid with a semi-stiff, matt camo outer coating - Can be steamed perfectly straight - Great product when looking for something not as rigid as Camotex - Stiff but more rigid than the Camotex Soft - We recommend removing the outer coating before tying any knots  
Шарански повод Carp Spirit Riga Mortis
BGN11.58
(tax incl.)
Изключително плътен шарански повод за chod монтажи, който се отличава с висока памет и запазва формата на монтажа по-време на риболов. RIGA-MORTIS с лекота може да бъде извиван между палеца и показалеца или да се изправя при разтягане с Muli-Pull инструмент.
Повод Sufix Shock Max Tapered Line
BGN12.75
(tax incl.)
Конусовиден surfcasting повод, проектиран да абсорбира шоковите удари при кастинг и да осигури тънка, еластична и плавна връзка с основното влакно. Всяка опаковка съдържа пет повода по 15м. Със Sufix Shock Max можете да правите силни замятания с пълна увереност! Характеристики на продукта: - Конусовиден surfcasting повод; - Абсорбира шоковите удари; - Създава еластична връзка с основното влакно.
Повод CZ FC Power Gum
From BGN4.33
(tax incl.)
CZ FC Power Gum обира перфектно шоковите удари и предпазва линията от късане. Поводът е с висока абразивна устойчивост и е прозрачен на цвят.