Single

Куки Carp Spirit - Zig - Floater
BGN5.75
(tax incl.)
Моделът Zig & Floater е посветен на популярния Zig метод на шарански риболов. Отличават се с късо рамо, широка дъга, право острие и леко наклонено навън ухо, за да може куката да застане перфектно под Zig пяната. Куката е изработена от висококачествена стомана и е снабдена с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и. Куките Zig & Floater са ковани и при производството им е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието.Моделът Zig & Floater е посветен на популярния Zig метод на шарански риболов. Отличават се с късо рамо, широка дъга, право острие и леко наклонено навън ухо, за да може куката да застане перфектно под Zig пяната. Куката е изработена от висококачествена стомана и е снабдена с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и. Куките Zig & Floater са ковани и при производството им е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието.
Куки ZH-49:Chinu Single Hook - BN
BGN4.58
(tax incl.)
Куките ZH-49 Chinu Single са разработени за соленоводен риболов, разполагат с изключително проникващо острие и удобен ринг.Куките ZH-49 Chinu Single са разработени за соленоводен риболов, разполагат с изключително проникващо острие и удобен ринг.
Куки PR 311
BGN3.25
(tax incl.)
Куки Preston, които се предлагат в различни размери и в опаковка от 10 броя.Куки Preston, които се предлагат в различни размери и в опаковка от 10 броя.
Куки PR 322
BGN3.25
(tax incl.)
Куки Preston, които се предлагат в различни размери и в опаковка от 10 броя.Куки Preston, които се предлагат в различни размери и в опаковка от 10 броя.
Куки Carp Spirit - Continental Xtra Strong
BGN10.25
(tax incl.)
Изключително здрава кука, която ще извади и най-големия шаран. Изработена от висококачествена стомана, остра като бръснач, тя e подходящa както за pop-up, така и за дънни монтажи. Continental Xtra Strong е кованиа кука и при изработването и е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието. Снабдени са с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и. Изключително здрава кука, която ще извади и най-големия шаран. Изработена от висококачествена стомана, остра като бръснач, тя e подходящa както за pop-up, така и за дънни монтажи. Continental Xtra Strong е кованиа кука и при изработването и е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието. Снабдени са с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и. 
Куки Carp Spirit - Medium Curve Shank
BGN10.25
(tax incl.)
Куките Carp Spirit - Medium Curve Shank са изработени е от висококачествена стомана, остри са като бръснач и са подходящи за всякакви монтажи, особено за 360°rig. Куките са ковани и при изработването им е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието. Снабдени са с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и.  Куките Carp Spirit - Medium Curve Shank са изработени е от висококачествена стомана, остри са като бръснач и са подходящи за всякакви монтажи, особено за 360°rig. Куките са ковани и при изработването им е използвана технологията Durapoint, която увеличава продължителността на живот на острието. Снабдени са с микро контра, която предотвратява отварянето на големи разкъсвания в устата на рибата и в същото време не позволява откачането и.  
Куки F1411BN
BGN2.92
(tax incl.)
Ковани baitholder куки с право рамо и ринг. Снабдени са с две допълнителни контри на стеблото, които задържат примамката.Ковани baitholder куки с право рамо и ринг. Снабдени са с две допълнителни контри на стеблото, които задържат примамката.
Куки Edges Armapoint Wide Gap Straight
BGN9.75
(tax incl.)
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество риболовци и експерти определят куките като най-здравите и надеждни, които може да се намерят на пазара. Основни характеристики: - Подходящи са за двата видове монтаж - pop-up и дънен монтажи; - Използвана е Arma Point технология; - Изключително здрави и с дълъг остър връх; - Извито навътре под ъгъл от 25 градуса ухо; - Тъмно покритие, което не позволява да има отблясъци; - Много здрава и лека XC80 кована стоманена конструкция;
Куки VMC 8255 S
From BGN10.00
(tax incl.)
Куки VMC 8255 S са подходящи за соленоведен риболов - Allround, Live Bait и Baitholder. Може да се използват успешно за всякакъв вид морски риболов.
Куки Edges Armapoint Curve Shank Medium
BGN9.75
(tax incl.)
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество риболовци и експерти определят куките като най-здравите и надеждни, които може да се намерят на пазара. Отличават се със следните характеристики: - Подходящи са за двата видове монтаж - pop-up и дънен монтажи; - Използвана е технология Arma Point; - Изключително здрави и остри; - Тъмно покритие, което не позволява да има отблясъци; - Много здрава и лека XC80 кована стоманена конструкция; - Агресивна извивка, която е със средна дължина и лесно се задържа в устата на рибата.