Jig Heads

Глава триъгълна боядисана за туистер
From BGN1.00
(tax incl.)
*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число. Опаковката съдържа различни цветове.*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число. Опаковката съдържа различни цветове.
Savage Gear Ball Jig Head 5g Джиг глава, X-Strong, свръх остра, японска-nbsp,стоманена кована-nbsp,кука Прецизно формована-nb
BGN0.96
(tax incl.)
X-Strong, свръх остра, японска стоманена кована кука Прецизно формована кръгла глава  Малък телен държач, за силиконовите тела, за да не изкривяват и деформират примамките Тегло: 5гр
Savage Gear Ball Jig Head 10g Джиг глава , X-Strong, свръх остра, японска-nbsp,стоманена кована-nbsp,кука Прецизно формована-
From BGN1.08
(tax incl.)
X-Strong, свръх остра, японска стоманена кована кука Прецизно формована кръгла глава  Малък телен държач, за силиконовите тела, за да не изкривяват и деформират примамките Тегло: 10гр
Savage Gear Bullet Jig head Джиг глава
From BGN6.58
(tax incl.)
Тези джиг глави са проектирани така, че да пасват перфектно на LB Swim Squid и други силиконови примамки. Супер здрави куки от кована въглеродна стомана с PS покритие.
Джиг глава Williamson Banjo Eye Jig 14g
BGN2.66
BGN3.50 -BGN0.84
(tax incl.)
Балансираното тяло на Banjo Eye представя качествата си най-вече при вертикален джигинг. Меката опашка придава изключително жива игра на примамката, а висококачествената кука на VMC е създадена за морски риболов.Балансираното тяло на Banjo Eye представя качествата си най-вече при вертикален джигинг. Меката опашка придава изключително жива игра на примамката, а висококачествената кука на VMC е създадена за морски риболов.
Джиг глава Orka - Foot-jig head
From BGN0.00
BGN1.25 -BGN5.04
(tax incl.)
Джиг глави в различни размери и грамажи. *ВНИМАНИЕ: Посочената цена е за 1 брой артикул. Моля въведете кратно на броя в опаковка число, за да направите поръчка.
Глави за туистер боядисани
From BGN1.08
(tax incl.)
*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в разфасовка с различен брой глави вътре. Моля, въведете кратно число на упоменатото в таблицата, за да направите своята поръчка. Опаковката съдържа различни цветове.*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в разфасовка с различен брой глави вътре. Моля, въведете кратно число на упоменатото в таблицата, за да направите своята поръчка. Опаковката съдържа различни цветове.
Джиг глава бояд. с две уши
From BGN0.75
(tax incl.)
*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка с различен брой. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на посоченото в опаковка. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно число.*ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка с различен брой. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на посоченото в опаковка. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно число.