Other

Лампа за калмари DTD LED LAMP - 360
BGN300.92
(tax incl.)
Подводна LED лампа за привличане на калмари с радиус на действие 360°. Характеристики: - Обхват 360°: - Мощност 12 V: - Сила на светене 1500 lm: - Степен на влагозащита IP 68: - 6m черен кабел: - Димер (LED CONTROLER): - Консумация: 1,3 Ah: - Работни часове 30000+
Примамка Glider Jet
BGN3.17
(tax incl.)
Пластмасов Glider Jet с морска кука, който е изключително подходящ за използване в чепаре при тролинг за лефер. Също така е много ефективен при използване с бомбарда за риболов на лаврак и други морски хищници.
Примамка Legio Aurea Genius Scorpionis
BGN11.00
(tax incl.)
Legio Aurea Genius Scipionis е проектиран като идеално оръжие за риболов на костурови риби. Примамката разполага със снопче от тънки предпазители, които я защитават от заплитане в подводната растителност. Силиконовият скърт е ръчно събран и поставен, а висококачествената кука е химически заточена.
Спинер Elitelure CFS Spinnerbait
BGN15.00
(tax incl.)
Многофункционална примамка с компактен обем, предлагаща перфектна комбинация между дизайн и функционалност. Elitelure CFS е снабден с тънки метални елементи за свързване, които произвеждат ясни вибрации за привличане на повече риби. Спинерът се отличава със своето атрактивно листо с V форма и скосени ръбове за повече вибрации.  Характеристики: - 3D очи; - Система Live Skirt - ръчно подреден и подрязан силиконов скърт; - 2/0 NP-BN Daiichi кука.
Лепка Rapala Lure Wrap
From BGN19.25
(tax incl.)
Лепка Rapala, която се предлага в три размера - малък, среден и голям. В една опаковка има три броя от размер, като посочената цена е за опаковка. Удобен аксесоар за покриване на закачените примамки, за да не се оплетат по време на транспортиране, като по този начин се предлага и защита от куките на примамката. Материята е здрава и лепката се захваща бързо, лесно и удобно.
Примамка Elitelure Tigris Boo Bug Jig
BGN10.67
(tax incl.)
The Elite Lure Woo Bug Jig разполага с изключителни фин скърт от уникални материали, осигуряващ натурални движения и реалистична игра. Силиконовият скърт се състои от три снопа ресни с различна дължина - къса дължина отпред, най-дълга в средата и средна дължина в края.  Примамката потъва бързо, реализира чудесен кастинг и е ефективна при дълбочина 2м.
Чанта за 36 калмарки Shimano BP-221S
BGN43.50
(tax incl.)
Калъф за калмарки от серията Sephia, който се отличава с изчистен дизайн и осигурява възможност за съхранение на 36бр примамки. BP-221S разполага с твърда външна повърхност, здрави ципове и прозрачни капачета за обезопасяване на куките.
Калъф за калмарки Shimano BC-211E
From BGN23.67
(tax incl.)
Практичен калъф за калмарки, който е изработен от полипропилен с цвят сив пушек. Снабден е с надежден цип и разполага с десет слота за примамки. BC-211E може да бъде прикрепян към колан с широчина до 4см.
Наръчник MEPPS
BGN2.33
(tax incl.)
Mepps наръчник по спининг съдържа полезна информация за голям брой модели блесни, която е представена под формата на текст и снимков материал. От наръчника ще може да се запознаете с различните модели блесни и техните характеристики, отделни начини за водене на блесната и практически упражнение.