Groundbaits

Захранка Expanda Garlic
BGN8.33
(tax incl.)
Основна захранка, подходяща за средна по размер платика, както и по-големи екземпляри шаран. Притежава аромат на чесън. Съдържа натрошени пелети и трябва да се поеме много с вода, за да изпусне аромата си във водоема.Основна захранка, подходяща за средна по размер платика, както и по-големи екземпляри шаран. Притежава аромат на чесън. Съдържа натрошени пелети и трябва да се поеме много с вода, за да изпусне аромата си във водоема.
Захранка Marine Shell Fish
BGN8.33
(tax incl.)
Хранителна захранка за големи риби, съдържаща рибно брашно и добавки. Подходяща за фидер и метод фидер. Може да се използва като добавка. Образува голям облак във водата и въпреки че има слепващи свойства, се разпръсква бързо.  Хранителна захранка за големи риби, съдържаща рибно брашно и добавки. Подходяща за фидер и метод фидер. Може да се използва като добавка. Образува голям облак във водата и въпреки че има слепващи свойства, се разпръсква бързо.  
Захранка FilStar Ягода
BGN22.50
(tax incl.)
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка за топлите месеци от годината. Силният и сладникав аромат привлича неустоимо всички шаранови риби. Достатъчно лепливи, за да носят добавки като бял червей, царевица, кастери и други. Препоръки: Дава добри резултати при смесване с "Ванилия с коноп" или "Шаран".  Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка за топлите месеци от годината. Силният и сладникав аромат привлича неустоимо всички шаранови риби. Достатъчно лепливи, за да носят добавки като бял червей, царевица, кастери и други. Препоръки: Дава добри резултати при смесване с "Ванилия с коноп" или "Шаран".  
Захранка BIG FISH Euro Champion
BGN6.08
(tax incl.)
Едра червеноперка и платика: Сложете половината от съставките в кофа за разбъркване. Добавете вода бавно като междувременно разбърквате сместта енергично. След като водата се е абсорбирала, оставете настрана и изчакайте около 2 часа. Един час преди употреба, разбъркайте останалата половина от съставките. Когато сместта е готова оформете топки с размери на портокал и захранете мястото за риболов. Ако рибата кълве добре може да продължавате да захранвате с по-малки по размер топки по време на риболова. Тази захранка е подходяща за спокойни или бавно течащи води. Може да добавите и ароматизатор: BREME и VANILLЕ за платика и ROTAUGEN за червеноперка. Инструкции за риболов (за голяма червеноперка и платика): - Платика: за дълбоки и течащи води 2kg BIG FISH + 1kg BEET + 250gr VANILLE - Платика: за плитки води 2kg BIG FISH + 1kg SUPERCUP + 250gr BREME - Червеноперка: за течащи води 2kg BIG FISH + 1kg NATUUR + 100gr ROACH - Червеноперка: за спокойни води 2kg BIG FISH + 0,5kg SPECIAL + 100gr ROACHЕдра червеноперка и платика: Сложете половината от съставките в кофа за разбъркване. Добавете вода бавно като междувременно разбърквате сместта енергично. След като водата се е абсорбирала, оставете настрана и изчакайте около 2 часа. Един час преди употреба, разбъркайте останалата половина от съставките. Когато сместта е готова оформете топки с размери на портокал и захранете мястото за риболов. Ако рибата кълве добре може да продължавате да захранвате с по-малки по размер топки по време на риболова. Тази захранка е подходяща за спокойни или бавно течащи води. Може да добавите и ароматизатор: BREME и VANILLЕ за платика и ROTAUGEN за червеноперка. Инструкции за риболов (за голяма червеноперка и платика): - Платика: за дълбоки и течащи води 2kg BIG FISH + 1kg BEET + 250gr VANILLE - Платика: за плитки води 2kg BIG FISH + 1kg SUPERCUP + 250gr BREME - Червеноперка: за течащи води 2kg BIG FISH + 1kg NATUUR + 100gr ROACH - Червеноперка: за спокойни води 2kg BIG FISH + 0,5kg SPECIAL + 100gr ROACH
Захранка DS Feeder Black
BGN6.33
(tax incl.)
Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Може да се използва както при дълбоки, така и при плитки водоеми. Подхранката има сложен аромат, съставена е от ядков микс, коноп, царевично брашно, ванилия, а също и специален атрактант за платика.Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Може да се използва както при дълбоки, така и при плитки водоеми. Подхранката има сложен аромат, съставена е от ядков микс, коноп, царевично брашно, ванилия, а също и специален атрактант за платика.
Захранка Natuur
BGN5.67
(tax incl.)
Добра захранка за дълбоки води, обитавани от големи риби. Когато е разбъркана по-суха, е отлична захранка за риболов в реки с отворен фидер.Добра захранка за дълбоки води, обитавани от големи риби. Когато е разбъркана по-суха, е отлична захранка за риболов в реки с отворен фидер.
Захранка FilStar-Шаран /Люта Чушка и чесън/
BGN26.25
(tax incl.)
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като останалите модели от серията “Шаран", но с неустоим „огнен" аромат на Chili Pepper & Garlic (люта чушка и чесън). Универсална смес, подходяща за риболов през цялата година. Отличен избор когато преследваме трофейни шарани, но също така платика, мряна или лин.  Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като останалите модели от серията “Шаран", но с неустоим „огнен" аромат на Chili Pepper & Garlic (люта чушка и чесън). Универсална смес, подходяща за риболов през цялата година. Отличен избор когато преследваме трофейни шарани, но също така платика, мряна или лин.  
Захранка Sonu Tiger Fish
BGN22.75
(tax incl.)
Tiger Fish е смес от тигрови ядки, пелети и рибно брашно, натрошени за захранка на шаран. Има сладникав вкус, който е резултат от множество дискусии и изследвания от изтъкнати риболовци, които са убедени в качествата на тигровите ядки. Когато тигровите ядки се натрошат, те изпускат естествени захари и мазнини, които правят микса лепкав, като се овлажни. Tiger Fish се използва най-добре с method фидер, но също работи и с обикновен фидер. Може лесно да бъде приготвен на брега. Tiger Fish е отличен избор при риболов на шаран, платика и хибриди.Tiger Fish е смес от тигрови ядки, пелети и рибно брашно, натрошени за захранка на шаран. Има сладникав вкус, който е резултат от множество дискусии и изследвания от изтъкнати риболовци, които са убедени в качествата на тигровите ядки. Когато тигровите ядки се натрошат, те изпускат естествени захари и мазнини, които правят микса лепкав, като се овлажни. Tiger Fish се използва най-добре с method фидер, но също работи и с обикновен фидер. Може лесно да бъде приготвен на брега. Tiger Fish е отличен избор при риболов на шаран, платика и хибриди.
Захранка FilStar Ванилия с коноп
BGN25.00
(tax incl.)
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Универсална, всесезонна захранка, която привлича и задържа на хранителното петно както едри шарани, така и каракуда, червеноперка, платика, кефал и други риби. Наличието на коноп и други активни частици я правят неустоима за почти всички видове риба. Препоръки: Много добре се комбинира с всички захранки от гамата. Особено добри резултати дава при смесване с "Ванилия тъмна" за риболов на червеноперка в зимните месеци и с "Шаран" през лятото.  Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Универсална, всесезонна захранка, която привлича и задържа на хранителното петно както едри шарани, така и каракуда, червеноперка, платика, кефал и други риби. Наличието на коноп и други активни частици я правят неустоима за почти всички видове риба. Препоръки: Много добре се комбинира с всички захранки от гамата. Особено добри резултати дава при смесване с "Ванилия тъмна" за риболов на червеноперка в зимните месеци и с "Шаран" през лятото.  
Захранка Super Match
BGN5.67
(tax incl.)
Използвана самостоятелно, Super Match ще ни осигури идеални резултати. Тя може да се смесва с други захранки на Van Den Eynde, за да се посрещнат специфичните изисквания на определен водоем. Предложения за комбинации: За да получите още по-добри резултати от вашата захранка, Marcel и четирикратният световен Bob Nudd предлагат следните комбинации: ЛЕКА СМЕС: 50/50 Supermatch и Special СРЕДНО ТЕЖКА СМЕС: 50/50 SUPERMATCH и Supercup или World Champion ТЕЖКА СМЕС: 50/50 Supermatch и Beet или Turbo Мarcel Van Den Eynde Знанията на Marcel за захранките и използването им остават ненадминати в днешния риболовен свят. Този пакет съдържа захранка, която е специално формулирана да ви помогне да хващате повече риба.Използвана самостоятелно, Super Match ще ни осигури идеални резултати. Тя може да се смесва с други захранки на Van Den Eynde, за да се посрещнат специфичните изисквания на определен водоем. Предложения за комбинации: За да получите още по-добри резултати от вашата захранка, Marcel и четирикратният световен Bob Nudd предлагат следните комбинации: ЛЕКА СМЕС: 50/50 Supermatch и Special СРЕДНО ТЕЖКА СМЕС: 50/50 SUPERMATCH и Supercup или World Champion ТЕЖКА СМЕС: 50/50 Supermatch и Beet или Turbo Мarcel Van Den Eynde Знанията на Marcel за захранките и използването им остават ненадминати в днешния риболовен свят. Този пакет съдържа захранка, която е специално формулирана да ви помогне да хващате повече риба.
Захранка Sonu Fibre Paste
From BGN7.47
BGN11.67 -BGN4.20
(tax incl.)
Продукт на Sonubaits с уникална консистенция, който е отличен избор за риболов на фидер. Примамката е много мека и пухкава, като може лесно да се използва и за разстояние до 50 метра. Fibre Paste потъва бавно и остава във водата много по-дълго от стандартните пасти. Прибавете към желаното количество ароматизатор по желание. След това започнете да сипвате по малко вода, за да постигнете подходяща консистенция. Разбъркайте добре, след което оформете топка. Пастата вече е готова за използване - просто "откъсвайте" от нея и директно слагайте на куката. Веднага след като попадне във водата, малки частички от сместа започват да се отделят, като привличат рибата с изкусителните си аромати и съставки.Продукт на Sonubaits с уникална консистенция, който е отличен избор за риболов на фидер. Примамката е много мека и пухкава, като може лесно да се използва и за разстояние до 50 метра. Fibre Paste потъва бавно и остава във водата много по-дълго от стандартните пасти. Прибавете към желаното количество ароматизатор по желание. След това започнете да сипвате по малко вода, за да постигнете подходяща консистенция. Разбъркайте добре, след което оформете топка. Пастата вече е готова за използване - просто "откъсвайте" от нея и директно слагайте на куката. Веднага след като попадне във водата, малки частички от сместа започват да се отделят, като привличат рибата с изкусителните си аромати и съставки.
Захранка Carp Master Expanda
From BGN8.00
(tax incl.)
Carpmaster Expanda е специално разработена за употреба при риболов на шаран и други шаранови риби. Съставена е изключително от натурални съставки с най-високо качество, съдържа голям брой хранителни вещества като рибно брашно и смлeни пелети, поради което има висока хранителна стойност. Отличава се с равномерен размер на частиците, има умерена лепкавост и подчертан наситен вкус.Carpmaster Expanda е специално разработена за употреба при риболов на шаран и други шаранови риби. Съставена е изключително от натурални съставки с най-високо качество, съдържа голям брой хранителни вещества като рибно брашно и смлeни пелети, поради което има висока хранителна стойност. Отличава се с равномерен размер на частиците, има умерена лепкавост и подчертан наситен вкус.