Boilies and Pellets

Плуващи топчета Sonu Mixed Method Pop Ups
BGN13.67
(tax incl.)
Sonu Mixed Method Pop Ups са плуващи топчета с популярни вкусове и цветове, които ще направят риболова ви по-ефективен. Pop Ups могат да се използват при method feeder, да се поставят върху повода или да участват при zig rig монтаж. Плуващите топчета подобряват баланса и презентацията на куката, а също така увеличават видимостта и привличат повече риби. Всяка опаковка Mixed Method Pop Ups съдържа микс от топчета с диаметър 8 и 10мм, което ви позволява да избирате подходящ размер за различни риболовни ситуации.
Плуващи пелети Sonu BANDUM Wafter
BGN13.75
(tax incl.)
Новите плуващи пелети Sonu BAND'UM Wafters имат цилиндрична форма и са леко вдлъбнати по дължина, което ги прави перфектни за привързване с лента за пелети или силиконов ринг. BAND'UM подобряват балансът и презентацията на куката, в следствие се повишава и ефективността. Продуктът се отличава с атрактивни цветове и примамливи аромати.  
Топчета Dynamite bojli Mulberry Plum Hi-Attract
From BGN20.42
(tax incl.)
Изключително атрактивни топчета със изнтензивен плодов аромат, които са много ефикасни при риболов на шаранови риби. Dynamite  bojli Mulberry Plum Hi-Attract съдържат ядки  и семена и се отличават се с уникален виолетов цвят.
Плуващи топчета Hit N Run Pop-Up - Wafters
BGN8.83
(tax incl.)
Атрактивни плуващи топчета с уникални вкусове и аромати, разработени съвместно с известния риболовец Роб Хюс. Hit N' Run Pop-Up се предлагат в четири различни цвята, отговарящи на различни условия на риболов, които са посочени върху опаковката.  Във всяка кутийка има тубичка с етерично масло за повишаване на привличащата способност. *Посоченото тегло на продукта е ориентировъчно. 
Плуващи пелети Ringers Pellet Wafter
From BGN13.08
(tax incl.)
Пелети Ringers Pellet Wafter са налични в 6-милиметрови и 8-милиметрови пелети, които се „раздвижват“, тъй като са плаващи и са проектирани да бъдат балансирани с подходящ размер кука. Предлагат се в естествен цвят на пелети и опаковка от 70 грама.  
Плуващи топчета Ringers Allsorts Wafter
BGN13.08
(tax incl.)
Плуващите топчета Ringers Allsorts Wafter са проектирани да произвеждат полу-плаваща презентация, която кара примамката да се движи естествено, когато рибата се храни в района. За да създадат тази презентация, плуващите топчета тип wafters използват тежестта на куката като котва, която да ги държи близо до коритото на езерото, като все пак захранката остава в състояние на леко плаване. Плуващи топчета Ringers Allsorts Wafter се отличават със следните характеристики: Опаковката включва комбинация от няколко цвята плуващи топчета - флуоро розов, жълт, бял; Аромат на продукта - шоколад; В една опаковка има 70 грама плучащи топчета с диаметър 10 мм.
Плуващи пелети Ringers Mini Wafters Pellet
BGN13.33
(tax incl.)
Плуващи пелети Ringers Mini Wafters Pellet са примамки за кука, които имат атрактивен аромат на мида и шоколад, който лесно се усеща още с отварянето на опаковката. При вкусване шоколадовият вкус се смесва с аромата на мида и се превръща в една ненадмината комбинация, на която рибата не може да устои. Особеното при този тип пелети е, че те се „раздвижват“, тъй като са плаващи и са проектирани да бъдат балансирани с подходящ размер кука.
Плуващи топчета CC Tip Offs - Super Sweet
BGN6.67
(tax incl.)
Pop up цветни топчета, които имат висока плаваемост във вода, чудесни са за балансиране на дънни монтажи като Snowman и Zig Rigs и са отлични при Method Feeder риболов.Pop up цветни топчета, които имат висока плаваемост във вода, чудесни са за балансиране на дънни монтажи като Snowman и Zig Rigs и са отлични при Method Feeder риболов.
Топчета DB Big Fish Squid-Octopus boilies
BGN37.67
(tax incl.)
Топчета DB Big Fish Squid&Octopus boilies са изключително популярни сред риболовците в Европа. Това е една качествена, богата и тъмна подхранка на основата на рибено брашно и с високо съдържание на естествени соли, която изпуска своите аромати във водата. Big Fish Squid&Octopus е една от любимите примамки на Кристоф Кудерман, която може да се използва целогодишно поради висококачествените си специално подбрани съставки. В комбинация с изразения аромат на октопод, топчетата бързо привличат големи риби.   Топчета DB Big Fish Squid&Octopus boilies са изключително популярни сред риболовците в Европа. Това е една качествена, богата и тъмна подхранка на основата на рибено брашно и с високо съдържание на естествени соли, която изпуска своите аромати във водата. Big Fish Squid&Octopus е една от любимите примамки на Кристоф Кудерман, която може да се използва целогодишно поради висококачествените си специално подбрани съставки. В комбинация с изразения аромат на октопод, топчетата бързо привличат големи риби.   
Плуващи пелети Super Fishmeal Slow Sinking Nuggets
BGN11.50
(tax incl.)
Super Fishmeal Slow Sinking Nuggets са продукт на Dynamite Bait, който е специално разработен за мач риболов. Това е една ясно видима и издръжлива подхранка, която има уникална текстура и множество приложения. Пелетите са бавно потъващи и представляват комбинация от висококачествени рибни брашна, аминокиселини и фуражи. В момента, в който се подопят във водата пелетите започват да изпускат своя атрактант, като самата пелете започва да се разтваря след 30-та минута.Super Fishmeal Slow Sinking Nuggets са продукт на Dynamite Bait, който е специално разработен за мач риболов. Това е една ясно видима и издръжлива подхранка, която има уникална текстура и множество приложения. Пелетите са бавно потъващи и представляват комбинация от висококачествени рибни брашна, аминокиселини и фуражи. В момента, в който се подопят във водата пелетите започват да изпускат своя атрактант, като самата пелете започва да се разтваря след 30-та минута.
Топчета Boilies Pop-Up Mixed
BGN7.00
(tax incl.)
Изплуващи топчета с микс от различни диаметри в бурканче за многократна употреба.Изплуващи топчета с микс от различни диаметри в бурканче за многократна употреба.