Other

Футер с дръжка FilStar КК 27-3
BGN12.92
(tax incl.)
Текстилен сгъваем съд за приготвяне на сместа за захранка, изработен от здрав, промазан, непропускащ вода плат и снабден с удобни за пренасяне дръжки. Притежава характерен за продуктите с марка FilStar спортен дизайн. Диаметър 40смТекстилен сгъваем съд за приготвяне на сместа за захранка, изработен от здрав, промазан, непропускащ вода плат и снабден с удобни за пренасяне дръжки. Притежава характерен за продуктите с марка FilStar спортен дизайн. Диаметър 40см
Спрей CZ Fish Aid Antibacterial Spray
BGN6.92
(tax incl.)
Антибактериален спрей за оказване на първа помощ при нараняване на рибите. Цветът на опаковката може да варира в червено или зелено.Антибактериален спрей за оказване на първа помощ при нараняване на рибите. Цветът на опаковката може да варира в червено или зелено.
Винт за Pop-Up Carp Spirit - Pop-Up Pegs
BGN8.17
(tax incl.)
Carp Spirit Pegs предлагат лесно решение за фиксиране на pop-up. Винчето разполга с глава, чиято форма гарантира, че водата няма да проникне в Pop-Up топчето и то няма да се раздуе. Резбата перфектно фиксира топчето, за да не се отдели при кастинг. При коркови топчета и изсушена стръв се препоръчва пробиването на пилотен отвор преди да се навие винтчето.Carp Spirit Pegs предлагат лесно решение за фиксиране на pop-up. Винчето разполга с глава, чиято форма гарантира, че водата няма да проникне в Pop-Up топчето и то няма да се раздуе. Резбата перфектно фиксира топчето, за да не се отдели при кастинг. При коркови топчета и изсушена стръв се препоръчва пробиването на пилотен отвор преди да се навие винтчето.
CZ Клин за топчета
BGN2.67
(tax incl.)
Метални клинове, които могат да се използват за пелети, бойлита, царевица, червеи и други видове стръв.
Трохи за риболов Bread balls
BGN2.00
(tax incl.)
Трохи за риболов с отлична текстура и форма, които след кратко накисване лесно може да поставите на вашата кука. Изсипете в кутия желаното количество от стръвта, добавете малко вода по показаната върху капачката схема и оставете трохите да омекнат за 10 - 15мин, след което може да ги използвате.
Fresh Grubs white - восъчен червей
BGN7.17
(tax incl.)
Продуктите от Fresh серията на Dynabait са скрит коз при риболов, когато стръвта ви е свършила, а няма от къде наблизо да си набавите. Уникалната технология, посредством която е обработена стръвта, позволява запазването на всичките ѝ качества без да бъде третирана с добавки, оцветители и овкусители. Стръвта се запазва свежа и готова за поставяне на куката без никакви допълнителни манипулации.
Топчета JVS Fluor Pop-Up Boilies
BGN6.92
(tax incl.)
Бойлитата имат отлична плаваемост и можете да ги използвате както за състезания, така и на метод фидер при ежедневните си излети.
Топчета JVS Mini Boilies
BGN5.25
(tax incl.)
Мини бойлитата съдържат внимателно подбрани съставки, които ефективно привличат рибите. Предварително са изсушени и са подходящи за method feeder.
Кюспе на плочи Роса
BGN2.00
(tax incl.)
Рибарското кюспе от слънчогледов експелер се използва успешно при риболов и приготвянето на различни захранки. Примамката е от едри плочки с висока масленост, извлечени от старите преси на фабрика "Роса". Във водата се образува облак от хранителни частици със специфична миризма. Привлича шараните като магнит. Разтваря се за 2 до 4 часа. Кюспето е опаковано в пакети от 1 килограм. Минимално количество за поръчка - 10 килограма.