CANNON - Rod Holder - Стойка за лодка
BGN40.00
(tax incl.)
Основата на стойката може да бъде монтирана отгоре или странично на лодката и се върти на 360 градуса. Стойката може да бъде позиционирана в 3 конфигурации, които позволяват бързо вземане на спининговата или кастинг въдица.Основата на стойката може да бъде монтирана отгоре или странично на лодката и се върти на 360 градуса. Стойката може да бъде позиционирана в 3 конфигурации, които позволяват бързо вземане на спининговата или кастинг въдица.
Scotty Държач за чаша Cup Holder
BGN28.33
(tax incl.)
Удобен държач за чаша или бутилка, който се монтира на лодката. Предлага се в два различни цвята - черен и бял. Комплектът включва държача за чаша, накрайник за монтиране, върху който се закрепя чашата и два броя винтове.Удобен държач за чаша или бутилка, който се монтира на лодката. Предлага се в два различни цвята - черен и бял. Комплектът включва държача за чаша, накрайник за монтиране, върху който се закрепя чашата и два броя винтове.
Scotty Монтаж за камера
BGN49.58
(tax incl.)
Стойката за камера на Scotty може да се завърта, обръща, извива и което е най-хубаво – тя е преносима. Свързва се със стандартни апарати без да е необходим допълнителен адаптер. Освен фотоапарат или камера, можете да закрепите компас или друго устройство, което може да се монтира на плоска повърхност. * Обявената цена е само за стойката без фотоапарата.Стойката за камера на Scotty може да се завърта, обръща, извива и което е най-хубаво – тя е преносима. Свързва се със стандартни апарати без да е необходим допълнителен адаптер. Освен фотоапарат или камера, можете да закрепите компас или друго устройство, което може да се монтира на плоска повърхност. * Обявената цена е само за стойката без фотоапарата.
Ръкавици AFTCO Short Pump Gloves
BGN50.67
(tax incl.)
Short Pump ръкавиците без пръсти са подходящи за различни цели, като защитават ръцете Ви и същевременно осигуряват чувствителност при обработка на примамките и връзването на възли. Дланите са изработени от подсилена материя за повече издръжливост, а на пръстите има дупчици, които позволяват на водата да се оттича. Размерът на китките се регулира с велкро лента. Независимо дали използвате ръкавиците седнали или се борите с рибата изправени, Short Pump обират напрежението в ръцете и Ви помагат с по-устойчив захват.
Ръкавици AFTCO Release Gloves
BGN92.25
(tax incl.)
Ръкавиците AFTCO Release са идеалният избор за морски риболов, когато се налага да хванете директно монофилното влакно, меча на марлина или просто за сигурен захват на всичко хлъзгаво. Това са ръкавиците, които всеки риболовец би искал да притежава при морски риболов. Супер прилепващата полиуретанова материя Dimond-Grip е директно втъкана в мрежата, покриваща дланите за още по-добър захват при влажни условия. Показалецът и външната страна на ръката са подсилени със супер здравата материя Armortex® за максимална защита и сигурност на пръстите при борба с големи риби. Специалните малки процепи в материята спомагат за отличната вентилация на ръкавицата и допълнителна защита. На китката има неопренови маншети, снабдени с велкро лепенки за сигурно прикрепяне на ръкавиците. - Палецът, показалецът и средният пръст са двойно подсилени и имат допълнителен шев против хлъзгане - Супер издръжлива материя Armortex® на показалеца и външната страна на ръкавицата осигурява максимална защита - Прилепваща материя Diamond-Grip директно втъкана в мрежата, покриваща дланите за още по-добър захват при влажни условия - Специалните малки процепи в материята спомагат за отличната вентилация на ръкавицата и допълнителна защита - Неопренови маншети в областта на китката, снабдени с велкро лепенки за сигурно прикрепяне на ръкавиците. - Продават се като чифтРъкавиците AFTCO Release са идеалният избор за морски риболов, когато се налага да хванете директно монофилното влакно, меча на марлина или просто за сигурен захват на всичко хлъзгаво. Това са ръкавиците, които всеки риболовец би искал да притежава при морски риболов. Супер прилепващата полиуретанова материя Dimond-Grip е директно втъкана в мрежата, покриваща дланите за още по-добър захват при влажни условия. Показалецът и външната страна на ръката са подсилени със супер здравата материя Armortex® за максимална защита и сигурност на пръстите при борба с големи риби. Специалните малки процепи в материята спомагат за отличната вентилация на ръкавицата и допълнителна защита. На китката има неопренови маншети, снабдени с велкро лепенки за сигурно прикрепяне на ръкавиците. - Палецът, показалецът и средният пръст са двойно подсилени и имат допълнителен шев против хлъзгане - Супер издръжлива материя Armortex® на показалеца и външната страна на ръкавицата осигурява максимална защита - Прилепваща материя Diamond-Grip директно втъкана в мрежата, покриваща дланите за още по-добър захват при влажни условия - Специалните малки процепи в материята спомагат за отличната вентилация на ръкавицата и допълнителна защита - Неопренови маншети в областта на китката, снабдени с велкро лепенки за сигурно прикрепяне на ръкавиците. - Продават се като чифт
AFTCO Spin Strap
BGN24.75
(tax incl.)
Препоръчва се да се използва в комплект с Shoulder Harness, за да се спомогне успешното изваждане на голяма риба.
Тапа за пръчка Hammerhead
BGN32.08
(tax incl.)
Когато сложите тапата на края на въдицата, ще служи като предпазител, за да можете да ловите без колан.Когато сложите тапата на края на въдицата, ще служи като предпазител, за да можете да ловите без колан.
Scotty Монтаж за борд на твърда лодка - 433
BGN70.00
(tax incl.)
С този аксесоар ще можете лесно да сменяте позициите на стойката за пръчката си или на други монтажи.С този аксесоар ще можете лесно да сменяте позициите на стойката за пръчката си или на други монтажи.
AFTCO Day Belt колан - 2
BGN291.42
(tax incl.)
Колан, който може да се постави малко над областта на бедрата, като се използва с риболовни принадлежности от 50lb. до 80lb. Отличен аксесоар за риболов в изправено положение, когато се борите с по-големи водни представители. Отличава се със своя иновативен дизайн, материали от най-ново поколение, които гарантират комфорт и надеждност дори и в най-екстремните ситуации.
AM - Сонда B175M 85-135B
BGN1,974.17
(tax incl.)
Новите Chirp сонди на Airmar представляват следваща генерация на технологиите, която ще позволи на риболовците на отключат скрити тайни в откриването на рибите. Проучванията са доказали, че различните видове риби отразяват сигнала по-добре, когато той не е с традиционни честоти от 50 и 200 kHz. Със сондата на Airmar се обхваща много по-голяма площ, благодарение на дългите сигнали, които се излъчват от нея. Образът на рибите е много по-ясен, целите са прецизно локализирани, а също така не съществува проблем с изобразяването на рибите, ако са прекалено близо или лежат на дъното. Характеристики: - Работна честота – от 85 kHz до 135 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 24° до 16°; - Предлага се в 0°, 12°, и 20° наклонена версия (вътрешен наклон, който компенсира извивката на лодката); - Дължина на кабела – 9 метра; - Сензор за дълбочина и температура; - Размер на лодката – до 11 метра; - Съвместима със сонари Humminbird.