T-shirts and Shirts

Тениска Fox Black Camo Print T-Shirt
BGN28.17
(tax incl.)
Памучна тениска с къс ръкав, носеща духа на известния риболовен бранд FOX. Разполага с голям принт върху гърдите с лого FOX Camo.  Памучна тениска с къс ръкав, носеща духа на известния риболовен бранд FOX. Разполага с голям принт върху гърдите с лого FOX Camo.  
Тениска FilStar Wahoo Technical
BGN43.92
(tax incl.)
Тениска със спортен дизайн, изработена от висококачествена материя, която ще осигури чувство на комфорт по време на риболовния излет. Характеристики: - Микро интерлок - 100% полиестер; - Защита от UV лъчи; - Материя, отвеждаща активно влагата; - Щампа с бързата тропическа риба - Wahoo; - Логo - Filstar.Тениска със спортен дизайн, изработена от висококачествена материя, която ще осигури чувство на комфорт по време на риболовния излет. Характеристики: - Микро интерлок - 100% полиестер; - Защита от UV лъчи; - Материя, отвеждаща активно влагата; - Щампа с бързата тропическа риба - Wahoo; - Логo - Filstar.
Тениска VMC Short-sleeves TSHIRT
BGN18.67
(tax incl.)
Тениска в бял цвят с лого на VMC, която е изработена от 100% памук. Стилна и удобна за всяка една риболовна ситуация.Тениска в бял цвят с лого на VMC, която е изработена от 100% памук. Стилна и удобна за всяка една риболовна ситуация.
Тениска FISH Детска - Зелена
BGN7.00
(tax incl.)
Памучна детска тениска със свободна кройка, подходяща както за риболовни излети, така и за носене в ежедневието. Притежава щампа с думата FISH, изписана с елементи от риболова. Плътност: 165гр./м2.Памучна детска тениска със свободна кройка, подходяща както за риболовни излети, така и за носене в ежедневието. Притежава щампа с думата FISH, изписана с елементи от риболова. Плътност: 165гр./м2.
Блуза Westin Pro UPF Long Sleeve
BGN45.83
(tax incl.)
Pro Guide UPF Long Sleeve е изработена от супер лека, бързосъхнеща полиестерна материя, която държи хладно в топло време и осигурява безкомпромисна защита от слънчевото лъчение. Характеристики: - Материя: 100% Полиестер; - Слънцезащитен фактор: UPF 50; - Бързо отвеждане на влагата от тялото; - Маншети с отвори за палците; - Стандартна кройка.Pro Guide UPF Long Sleeve е изработена от супер лека, бързосъхнеща полиестерна материя, която държи хладно в топло време и осигурява безкомпромисна защита от слънчевото лъчение. Характеристики: - Материя: 100% Полиестер; - Слънцезащитен фактор: UPF 50; - Бързо отвеждане на влагата от тялото; - Маншети с отвори за палците; - Стандартна кройка.
Тениска FilStar Детска - Зелена
BGN7.00
(tax incl.)
Памучна детска тениска със свободна кройка, подходяща както за риболовни излети, така и за носене в ежедневието. Притежава принтирано лого на FilStar отпред в малък размер и голямо лого на гърба. Плътност: 165гр./м2.Памучна детска тениска със свободна кройка, подходяща както за риболовни излети, така и за носене в ежедневието. Притежава принтирано лого на FilStar отпред в малък размер и голямо лого на гърба. Плътност: 165гр./м2.
Блуза VMC ANTI UV50+ Zip Collar Sunshirt
BGN134.17
(tax incl.)
Блуза с дълъг ръкав и лого на VMC в комбинация от два нюанса - бяло и червено. Снабдена е с цип, който почва от яката и стига до гърдите. Материята е изключително лека и удобна.Блуза с дълъг ръкав и лого на VMC в комбинация от два нюанса - бяло и червено. Снабдена е с цип, който почва от яката и стига до гърдите. Материята е изключително лека и удобна.
Тениска с яка Fox Collection Black - Orange
BGN41.08
(tax incl.)
Поло тениска от серията Fox Collection Black & Orange. Характеристики: - Бродирано лого Fox; - Плътност на материята - 180gsm; - Материя: 80% памук, 20% полиестер.Поло тениска от серията Fox Collection Black & Orange. Характеристики: - Бродирано лого Fox; - Плътност на материята - 180gsm; - Материя: 80% памук, 20% полиестер.
Тениска FISH Мъжка - Жълта
BGN8.08
(tax incl.)
Удобна памучна тениска за феновете на риболова. Кройката е свободна, а цветът отговаря на летния сезон. Притежава щампа с думата FISH, изписана с елементи от риболова. Плътност: 165гр./м2.Удобна памучна тениска за феновете на риболова. Кройката е свободна, а цветът отговаря на летния сезон. Притежава щампа с думата FISH, изписана с елементи от риболова. Плътност: 165гр./м2.
Тениска Black Orange Brushed Cotton T
BGN34.25
(tax incl.)
Удобна тениска изработена от 100% памучна материя, подходяща за риболов и дейности на открито.Удобна тениска изработена от 100% памучна материя, подходяща за риболов и дейности на открито.
Тениска GT Мъжка - Жълта
BGN8.08
(tax incl.)
Удобна памучна тениска за феновете на риболова. Кройката е свободна, а цветът отговаря на летния сезон. Притежава щампа с Giant Trevally (GT) с попер и надпис Brutal Force. Плътност: 165гр./м2.Удобна памучна тениска за феновете на риболова. Кройката е свободна, а цветът отговаря на летния сезон. Притежава щампа с Giant Trevally (GT) с попер и надпис Brutal Force. Плътност: 165гр./м2.