Hats

Шапка Salmo-4
BGN8.15
BGN9.25 -BGN1.10
(tax incl.)
Оригинална шапка с козирка на Salmo, която е отличен избор за летния сезон. Съвременен спортен дизайн с възможност за промяна на размера.
Шапка Rapala - червена
BGN16.58
(tax incl.)
Удобна памучна червена шапка от Rapala с козирка. Съчетанието от модерен изглед и комфорт е подходящо за всякакви ситуации.
Шапка Rapala (черна) - Flat Brim
BGN16.58
(tax incl.)
Удобна шапка с широка козирка, изработена от синтетична вълнена материя. Моделът се отличава с модерен дизайн, избродирано лого Rapala и Snap Back регулиране.
Шапка Shimano
BGN26.83
(tax incl.)
Удобна шапка в маслинено зелен цвят. Характеристики: - Регулируем размер; - 100% памук; - Бродирано лого на Shimano.
Шапка широка периферия
From BGN63.17
(tax incl.)
С увеличаване на проблемите, които слънцето нанася върху човешката кожа се търсят все по-добри начини за предпазване от вредното влияние на силните лъчи. Snowbee успяват да постигнат това благодарение на своя модел шапка с широка периферия, която се предлага в два цвята (бял и зелен). Широко разпространените бейзболен тип шапки са удобни, но те няма да Ви осигурят пълната защита на лицето и врата, която ще Ви гарантира този модел с широка периферия. Не само че е удобна и модерна, тази шапка ще Ви осигури невероятна защита от слънчевите лъчи - пропуска само 0.03% от UVA и 0.04% от UVB. Шапката е снабдена с каишка за през брадичката, за по-голямо удобство при ветровито време. Каишката може да се прибира с помощта на Velcro лепка. Това е един отличен аксесоар към Вашето облекло, който ще Ви предпази от слънце, вятър и дори дъжд! Информация за размери: - размер S - обиколка 53.8–54.8cm; - размер L - обиколка 57.8–58.8cm; - размер XL - обиколка 59.8–60.8cm.
Шапка YGK Fishing Line Logo Cap
BGN27.75
(tax incl.)
Удобна шапка с козирка, носеща духа на известния риболовен бранд YGK. Разполага с голямо лого YGK Fishing Line отпред и мрежеста материя за вентилация отзад. Осигурява отлична слънцезащита. Регулируем размер. 
Шапка Rapala Splash Trucker Cap
BGN16.00
(tax incl.)
Шапка в класически Trucker стил, която има пришита платка с оригинален принт Rapala® splash. Разполага с мрежеста материя, която държи хладно и осигурява добра вентилация. Предварително извита козирка, която запазва формата си. Регулируема ширина.
Шапка Rapala Splash Trucker Cap - Red
BGN16.00
(tax incl.)
Шапка в класически Trucker стил, която има оригинален принт Rapala® splash. Разполага с мрежеста материя, която държи хладно и осигурява добра вентилация. Предварително извита козирка, която запазва формата си. Регулируема ширина.