Others

Емблема SALMO
BGN5.83
(tax incl.)
Текстилна емблема на Salmo, която може да се пришие към дреха или друг текстилен аксесоар - например чанта.
SB Колан широк Lumbar Support
BGN29.08
(tax incl.)
Ако сте от риболовците, които страдат от болки в гърба след продължителните часове риболов, коланът от Snowbee е вашето решение. 2" колан има здрави клипсове за откачане и закопчалки за коригиране на ширината, с възможност за промяна от 34" до 51".
SB Плавници за проходилка
BGN50.17
(tax incl.)
Много леки, удобни и високоиздръжливи плавници за проходилка. Регулируемите каишки позволяват поставянето им върху ботушите за газене. Широката и гъвката предна част спомага за лесното и безпроблемно тласкане на проходилката.
Стикер Rapala Auto/Boat Emblem - /M5RA0011618/
BGN13.42
(tax incl.)
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта си към риболова без да жертвате външния вид на своята кола или лодка. Характеристики: - Цвят - хром; - 3M ™ Лепило, устойчиво на топлина, студ и влага; - Прилепва към боядисани и небоядисани повърхности; - Размери - 9.5 x 2.5см.
Емблема YGK Patch
BGN20.75
(tax incl.)
Текстилна емблема с логото на прочутата японска марка YGK. Може да бъде пришита към дреха или друг текстилен аксесоар.  
Непромокаем комплект Hydra панталон + яке
BGN16.33
(tax incl.)
Комплект от водозащитно яке и панталон, изработен от PVC/полиестер 0,32 мм. Якето разполага с качулка с връзки, два странични джоба с капаче и се закопчава с цип и копчета. Панталонът разполага с връзки за коригиране на ширината.  Комплект от водозащитно яке и панталон, изработен от PVC/полиестер 0,32 мм. Якето разполага с качулка с връзки, два странични джоба с капаче и се закопчава с цип и копчета. Панталонът разполага с връзки за коригиране на ширината.  
Бъф Westin UPF Sun Gaiter
BGN19.33
(tax incl.)
Бъф Westin UPF Sun Gaiter предлага отлична комбинация между качество, дизайн и цена.  Основни характеристики: Материал - 95% полиестер 5% еластан; Моделът е изработен от изключително удобна, устойчива на миризма, бързосъхнеща материя; Осигурява защита от слънце, вятър, прах, сол и UV лъчи; Лека и дишаща материя; Предлага се в един универсален размер.Бъф Westin UPF Sun Gaiter предлага отлична комбинация между качество, дизайн и цена.  Основни характеристики: Материал - 95% полиестер 5% еластан; Моделът е изработен от изключително удобна, устойчива на миризма, бързосъхнеща материя; Осигурява защита от слънце, вятър, прах, сол и UV лъчи; Лека и дишаща материя; Предлага се в един универсален размер.
Грейка за ръце AV1221
BGN4.42
(tax incl.)
Грейка за ръце за многократна употреба. Посочената цена е за 1 брой.Грейка за ръце за многократна употреба. Посочената цена е за 1 брой.