Others

Барс Термо чорапи
BGN13.42
(tax incl.)
Термо чорапите на Барс притежават отделни зони, които са изплетени по различен начин, за да намалят триенето и да предотвратят появата на мазоли, да разпределят равномерно натиска от обувката върху крака, да държат здраво чорапа към крака на ключови места и зона, която позволява проветряване на крака.
SB Импрегниращ спрей Stormsure Stormproof DWR Spray
BGN13.92
(tax incl.)
Stormproof е нетоксичен, импрегниращ спрей на водна основа, който ефективно отблъсква вода, масла и прах от повърхности като найлон, полиестер, памук, вълна, кожа, синтетика и дори дърво и бетон. Продуктът се използва изключително бързо и лесно и не изиква предварителна подготовка или последващо третиране. Stormproof няма миризмата на химикали и може да се използва във всяка среда. Просто почистете материята, нанесете и оставете да изсъхне.
Стикер Rapala Auto/Boat Emblem - /M5RA0011618/
BGN13.42
(tax incl.)
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта си към риболова без да жертвате външния вид на своята кола или лодка. Характеристики: - Цвят - хром; - 3M ™ Лепило, устойчиво на топлина, студ и влага; - Прилепва към боядисани и небоядисани повърхности; - Размери - 9.5 x 2.5см.
SB Плавници за проходилка
BGN50.17
(tax incl.)
Много леки, удобни и високоиздръжливи плавници за проходилка. Регулируемите каишки позволяват поставянето им върху ботушите за газене. Широката и гъвката предна част спомага за лесното и безпроблемно тласкане на проходилката.
SB Колан широк Lumbar Support
BGN29.08
(tax incl.)
Ако сте от риболовците, които страдат от болки в гърба след продължителните часове риболов, коланът от Snowbee е вашето решение. 2" колан има здрави клипсове за откачане и закопчалки за коригиране на ширината, с възможност за промяна от 34" до 51".
Барс Маска
BGN13.42
(tax incl.)
Поларена маска на Барс с мембрана на лицето, подходяща за спортове, при които се развива висока скорост - например каране на ски или мотоциклет.