Keepnets and landing nets

Дръжка за кеп Power Net Handle
From BGN12.08
(tax incl.)
Серия дръжки за кепче, изработени от олекотен и здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба. Дължини: 2.0 и 3.0м - телескопична сглобкаСерия дръжки за кепче, изработени от олекотен и здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба. Дължини: 2.0 и 3.0м - телескопична сглобка
Дръжка за кеп FilStar Put Over Power Net
BGN20.42
(tax incl.)
Дръжка за кепче, изработена от здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба.Дръжка за кепче, изработена от здрав материал, гарантиращ дълготрайна употреба.
Дръжка за кеп Torque Landing Net handle
BGN78.25
(tax incl.)
Висококачествена дръжка за кеп, изработена от подсилен карбон, която е идеална за риболов на големи риби. Характеристики: - Изключително тънъка и твърда; - Месингов фитинг за връзка с глава; - Ръкохватка с противоплъзгащо покритие; - 2 части.
Резервна мрежа за кеп
From BGN6.50
(tax incl.)
Резервна мрежа за кеп с кръгла глава. Размери: S - диаметър на отвора 70см, дълбочина 50см; L - диаметър на отвора 75см, дълбочина 53см.
Глава за кеп Specialist Landing Net MK2
From BGN44.42
(tax incl.)
Глава за кеп с висококачествена алуминиева рамка, мека на допир, високоустойчива мрежа и здрав Y елемент. Подходящ е за употреба както в неподвижни, така и в течащи води. Дръжка за кеп не е включена в комплекта.
Кеп EOS Compact Landing Net
BGN114.08
(tax incl.)
EOS Compact Landing Net е перфектен за ползване с къса дръжка при вадене на риба от лодка. Моделът разполага с дълга 182.88см дръжка от две части, алуминиева рамка с дължина на рамото 106см и плитка 70см мека мрежа. Кепът се доставя с чанта за съхранение. 
Kеп Filstar Boat Mono Landing net Folding Handle
BGN47.75
(tax incl.)
Удобен кеп с телескопична дръжка и рамка изработена от алуминий. Моделът е снабден със здрава кордена мрежа и клик механизъм за лесно свързване на главата и дръжката.  Характеристики: - Размер на главата: 60 x 50см; - Размер на дръжката от 80 до 140см; - Удобна гумена ръкохватка.    
Бърза връзка FQL-03
BGN6.00
(tax incl.)
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
Адаптор за кеп Korum Compact Quick Release Adaptor
BGN16.00
(tax incl.)
Compact Quick Release Adaptor елиминира необходимостта всеки път да завинтвате главата на кепа към дръжката, просто с едно движение на ръката затваряте Cam lock механизъма. Адаптерът може да се използва и за фиксиране на аларма или прикачно към стол.
Буй за кеп Camolite Net Float
BGN22.83
(tax incl.)
Удобен буй за кеп със следните характеристики: - Уникален камуфлажен десен; - Закрепване с велкро платки; - Подходящ за кепове с фиксиран свързващ блок.
Бърза връзка
BGN4.67
(tax incl.)
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.