Вирбел CZ Feeder-Match Quick Change Swivel
BGN6.50
(tax incl.)
Висококачествен вирбел, с който може бързо да промените монтажа. Предпазва от заплитане и позволява лесно адаптиране на монтажа към различни условия.Висококачествен вирбел, с който може бързо да промените монтажа. Предпазва от заплитане и позволява лесно адаптиране на монтажа към различни условия.
Вирбел Carp Spirit - Big Eye Swivel
BGN4.67
(tax incl.)
Big Eye Swivel разполага с голямо око, перфектен е за монтаж хеликоптер, създаване на свободно въртящи се монтажи и при използване на индикатор маркер. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.Big Eye Swivel разполага с голямо око, перфектен е за монтаж хеликоптер, създаване на свободно въртящи се монтажи и при използване на индикатор маркер. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.
Вирбел Carp Spirit - QC Rolling Swivel
BGN8.50
(tax incl.)
QC Rolling Swivel е предназначен за бърза промяна на монтажа, изключвайки необходимостта да се реже повода или да се правят възли. Перфектен при риболов с PVA, когато е нужно повода да пренине през пълнителя и да се свърже с вирбел. Поддържа монтажа подреден и лесен за промяна. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.QC Rolling Swivel е предназначен за бърза промяна на монтажа, изключвайки необходимостта да се реже повода или да се правят възли. Перфектен при риболов с PVA, когато е нужно повода да пренине през пълнителя и да се свърже с вирбел. Поддържа монтажа подреден и лесен за промяна. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-201
From BGN5.75
(tax incl.)
Много мощни и здрави вирбели Filstar Power Swivels - характеризират се с дълъг живот и висока износоустойчивост! Tествани и доказано по-здрави от обикновените вирбели. Вирбелът е изработен от месинг и притежава сачмен лагер, плътна халка и карабинка.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-102
From BGN4.92
(tax incl.)
Вирбели Filstar FS-102 Power Swivels - най-здравите за размера си вирбели, неръждаеми в солена вода. Може да ги използвате за повечето видове соленоводен и сладководен риболов благодарение на техния дълъг живот и висока износоустойчивост. Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби. Изработени са от неръждаема стомана и притежават карабинка тип tournament.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-202
From BGN6.92
(tax incl.)
Много мощни и здрави вирбели Filstar Power Swivels - характеризират се с дълъг живот и висока износоустойчивост! Tествани и доказано по-здрави от обикновените вирбели. Вирбелът е изработен от месинг и притежава сачмен лагер, плътна халка и карабинка.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-205
From BGN3.17
(tax incl.)
Много мощни и здрави вирбели Filstar Power Swivels - характеризират се с дълъг живот и висока износоустойчивост! Tествани и доказано по-здрави от обикновените вирбели. Вирбелът е изработен от месинг и притежава ролков лагер и карабинка с двойно заключване.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-101
From BGN7.50
(tax incl.)
Вирбели Filstar FS-101 Power Swivels предлагащи се по два броя в пакет - най-здравите за размера си вирбели, неръждаеми в солена вода. Може да ги използвате за повечето видове соленоводен и сладководен риболов благодарение на техния дълъг живот и висока износоустойчивост. Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби. Вирбелът е изработен от неръждаема стомана, притежава сачмен лагер, две плътни халки и карабинка тип tournament.
Вирбел с карабинка FilStar Power Swivels FS-204
BGN3.17
(tax incl.)
Много мощни и здрави вирбели с карабинка Filstar Power Swivels - характеризират се с дълъг живот и висока износоустойчивост! Tествани и доказано по-здрави от обикновените вирбели. Вирбелът е изработен от месинг.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-105
From BGN3.17
(tax incl.)
Вирбели Filstar FS-105 Power Swivels - най-здравите за размера си вирбели, неръждаеми в солена вода. Може да ги използвате за повечето видове соленоводен и сладководен риболов благодарение на техния дълъг живот и висока износоустойчивост. Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби. Вирбелът е изработен от неръждаема стомана.
Вирбел FilStar Power Swivels FS-206
BGN3.00
(tax incl.)
Много мощни и здрави вирбели Filstar FS-206 Power Swivels, характеризират се с дълъг живот и висока износоустойчивост! Tествани и доказано по-здрави от обикновените вирбели.