Вирбел FilStar Power Swivels FS-103
BGN4.75
(tax incl.)
Вирбели Filstar FS-103 Power Swivels - най-здравите за размера си вирбели, неръждаеми в солена вода. Може да ги използвате за повечето видове соленоводен и сладководен риболов благодарение на техния дълъг живот и висока износоустойчивост. Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби. Вирбелът е изработен от неръждаема стомана и притежава ролков лагер с карабинка тип tournament. Вирбели Filstar FS-103 Power Swivels - най-здравите за размера си вирбели, неръждаеми в солена вода. Може да ги използвате за повечето видове соленоводен и сладководен риболов благодарение на техния дълъг живот и висока износоустойчивост. Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби. Вирбелът е изработен от неръждаема стомана и притежава ролков лагер с карабинка тип tournament.
Арт.572 карабинка Stonfo R
BGN4.50
(tax incl.)
Карабинка от неръждаема стомана, подходяща за всякакъв вид риболов. Заоблената форма позволява по-голяма свобода на придвижване към примамките.
Вирбел-F2074
BGN1.92
(tax incl.)
Express line вирбел с бърза връзка и гумен протектор.Express line вирбел с бърза връзка и гумен протектор.
Халка - усилена - F6009
BGN1.50
(tax incl.)
Split ring, flatted. Сплит ринг с кован профил, което води до много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.Split ring, flatted. Сплит ринг с кован профил, което води до много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.
Вирбел-F6065
BGN1.92
(tax incl.)
Вирбел с Cross-line флуоресцентно мънисто, който се предлага в опаковка с шест броя.Вирбел с Cross-line флуоресцентно мънисто, който се предлага в опаковка с шест броя.
Вирбел Carp Spirit - Rolling Swivel with Ring
BGN7.08
(tax incl.)
Проектиран за постигане на максимална гъвкавост между основното влакно и повода, вирбелът е изключително универсален, позволявайки направата на дънни, pop-up и zig монтажи. Моделът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.  Проектиран за постигане на максимална гъвкавост между основното влакно и повода, вирбелът е изключително универсален, позволявайки направата на дънни, pop-up и zig монтажи. Моделът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.  
Вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel
BGN9.33
(tax incl.)
Специалната форма на вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel го прави най-бързия и лесен начин за прикрепяне на PVA чорап към съответния монтаж. Всеки един вирбел има матово черно покритие, което не отразява светлина, за да не се подплаши рибата. Специалната форма на вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel го прави най-бързия и лесен начин за прикрепяне на PVA чорап към съответния монтаж. Всеки един вирбел има матово черно покритие, което не отразява светлина, за да не се подплаши рибата. 
Халки OS-05 Hyper Press Ring
BGN4.08
(tax incl.)
OS-05 халки се предлагат в четири размера, като всяка опаковка съдържа по 20 броя.OS-05 халки се предлагат в четири размера, като всяка опаковка съдържа по 20 броя.
Халки - усилени - OS-06 Hyper Press Ring SW
BGN4.08
(tax incl.)
Усилени халки с кован профил, който осигурява много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.Усилени халки с кован профил, който осигурява много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.
Халки OS-24 Jigging Ring Welldone
BGN7.58
(tax incl.)
Висококачествени халки, които се предлагат в опаковка от 16 броя.Висококачествени халки, които се предлагат в опаковка от 16 броя.