Pike and catfish fishing

Поводи за щука FilStar Wire Leader
BGN11.50
(tax incl.)
Стоманени поводи за щука на кора, зелени. Снабдени с вирбел за предотвратяване усукването на основното влакно, те са надежден избор за любителите на щукарския риболов. Изработени от изключително здрав материал в три различни дължини за покриване на всички риболовни ситуации. 72 бр. на кора.Стоманени поводи за щука на кора, зелени. Снабдени с вирбел за предотвратяване усукването на основното влакно, те са надежден избор за любителите на щукарския риболов. Изработени от изключително здрав материал в три различни дължини за покриване на всички риболовни ситуации. 72 бр. на кора.
CZ Повод за Сом Predator-Z Classic Catfish Leader Line
BGN6.75
(tax incl.)
Висококачествени поводи с максимална устойчивост на триене от Carp Zoom. • UV-устойчивост; • 15 метраВисококачествени поводи с максимална устойчивост на триене от Carp Zoom. • UV-устойчивост; • 15 метра
Метален повод
BGN13.08
(tax incl.)
Здрав и гъвкав метален повод с покритие за допълнителна защита.Здрав и гъвкав метален повод с покритие за допълнителна защита.
Повод за щука FilStar Флуорокарбон
From BGN2.58
(tax incl.)
Нова атракция в щукарския риболов! Специални невидими поводи от флуорокарбон, които значително ще повишат броя на кълванетата. От вас остава да проявите майсторлък при ваденето на щука без метален повод.Нова атракция в щукарския риболов! Специални невидими поводи от флуорокарбон, които значително ще повишат броя на кълванетата. От вас остава да проявите майсторлък при ваденето на щука без метален повод.