Арт. 425 конус за ластик
BGN4.42
(tax incl.)
Система Conoplus за закачане и регулиране на ластика в снадката на щеката. Супер лек и здрав. Има совалка с голяма вместимост за навиване на ластика. Системата може бързо и лесно да бъде премахната с подходящия екстрактор.
Прикачно -OFFBOX PRO - BROLLY ARM
BGN22.92
(tax incl.)
Предлага стабилно решение, като се монтира директно към крака на кутията. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.Предлага стабилно решение, като се монтира директно към крака на кутията. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.
Конус Deep Water Pulla Bung
BGN9.50
BGN12.92 -BGN3.42
(tax incl.)
Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.
Прикачно KORUM SPEED FIT TELESCOPIC FEEDER ARM
BGN65.33
(tax incl.)
Нов по-тънък и по-лек дизайн, който е отлично допълнение към риболовните принадлежности на модерния риболовец. Отлично приспособим към Korum Accessory стол.Нов по-тънък и по-лек дизайн, който е отлично допълнение към риболовните принадлежности на модерния риболовец. Отлично приспособим към Korum Accessory стол.
Прикачно Off - стойка за щека
BGN14.25
(tax incl.)
Високата рамка и гуменото покритие на стойката ще задържат щеката на сигурно място дори при силен вятър. Можете да променяте и фиксирате ъгъла според ситуацията.Високата рамка и гуменото покритие на стойката ще задържат щеката на сигурно място дори при силен вятър. Можете да променяте и фиксирате ъгъла според ситуацията.