Boxes, bags and holdalls

Органайзер за стръв FC EVA Bait Box Set
BGN60.00
(tax incl.)
Органайзер, изработен от лесна за почистване EVA материя, в който удобно и сигурно може да подредите необходимата стръв. Комплектът се състои от голяма непромокаема кутия с прозрачен капак, в която има четири по-малки кутии. Запазва стръвта суха и осигурява бърз и лесен достъп до нея.  Съдържание на комплекта: - Основна кутия с призрачен капак и цип (37x25x9см) - 1бр вътрешна кутия със среден размер (36x12x8.5см) - 3бр малки кутии (12x9x8.5см)  Органайзер, изработен от лесна за почистване EVA материя, в който удобно и сигурно може да подредите необходимата стръв. Комплектът се състои от голяма непромокаема кутия с прозрачен капак, в която има четири по-малки кутии. Запазва стръвта суха и осигурява бърз и лесен достъп до нея.  Съдържание на комплекта: - Основна кутия с призрачен капак и цип (37x25x9см) - 1бр вътрешна кутия със среден размер (36x12x8.5см) - 3бр малки кутии (12x9x8.5см)  
Кутия за куки F Box hook storage case
BGN16.92
(tax incl.)
Практичен орагнаизер, в който може да съхранявате куки с размери от 2 до 10. Характеристики: - Гумена вложка, която държи всяка кука поотделно, за да се гарантира, че върхът не може да бъде повреден при транспорт - Доставя се със самозалепващи се идентификационни етикети, които ви позволяват да записвате модела и размера на куките - Проектиран да пасва в кутиите Fox F-Box и Fox Royale - За куки с размер от 2 до 10 - Размер XL за съхранение на 29 куки - Продават се в опаковка с 2бр кутии
Комплект кутии за стръв Bait Tubes Full Size Clear
BGN29.33
(tax incl.)
Комплект с шест броя кутии за съхранение на стръв, които разполагат със завинтващ се прозрачен капак с уплътнение. Позволяват сигурно съхранение на напоени в дип плуващи топчета и всякаква стръв за кука.
Чанта комбо Rage Shoulder Bag Medium
BGN65.83
(tax incl.)
Компактна комбо чанта, заредена с кутии за принадлежности, които са перфектни за средни и малки примамки. Характеристики: - Износоустойчиви материали; - Здрави ципове; - Перфектна за риболов с изкуствени примамки; - Водоустойчив основен материал; - Високоустойчиви катарами за прикачване на презрамката; - Ергономични дръжки за носене; - Гнездо за форцепс; - 70% полиестер, 30% PVC; - Размери: 40 х 25 х 21см.
Калъф FilStar /KK 9-19/ - твърд шарански троен
BGN65.83
(tax incl.)
Удобен твърд троен шарански калъф FilStar с размер 1.40 м. Снабден е с дръжка за носене в ръка и с голяма регулируема дръжка за носене на рамо. Има три обособени отделения за съхранение на пръчки с макари, които са отделени с ципове.Удобен твърд троен шарански калъф FilStar с размер 1.40 м. Снабден е с дръжка за носене в ръка и с голяма регулируема дръжка за носене на рамо. Има три обособени отделения за съхранение на пръчки с макари, които са отделени с ципове.
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб
From BGN50.00
(tax incl.)
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб, надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Моделът се отличава се с прфектена визия и е изработен от високоустойчиви материали. Характеристики:     - Високоустойчива 600 denier полиестерна материя;     - Голям страничен джоб;     - Двойни ципове;     - Регулируема презрамка;     - Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.  Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб, надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Моделът се отличава се с прфектена визия и е изработен от високоустойчиви материали. Характеристики:     - Високоустойчива 600 denier полиестерна материя;     - Голям страничен джоб;     - Двойни ципове;     - Регулируема презрамка;     - Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.  
Кофа Camo Square bucket
From BGN23.58
(tax incl.)
Удобна кофа за подхранка със следните характеристики: - Високоустойчива метална дръжка; - Перфектна за пренос и съхранение на подхранка; - Правоъгълна форма, улесняваща подредбата и в багажника на колата; - Уникален камуфлажен десен.
Сак Royale Barrow Bag
BGN171.08
(tax incl.)
Сакът е изключително удобен за пренасяне на всякакви аксесоари – от облекло до най-дребни кутийки. Изработен е от 1200 den полиестер, притежава здрави 1-сантиметрови ципове, EVA подплънки на дръжките, както и два странични и един преден джоб. Голямото отделение разполага с твърд капак и дъно.
Калъф за шпули R Series Spool Protector
BGN21.17
(tax incl.)
R-Series Spool Protector предлага удобно решение за съхранение на вашите шпули. Характеристики: - Водоустойчива 400 denier полиестерна материя; - 10 милиметров здрав цип; - Два подвижни разделителя от пяна; - Може да събира Big pit макари, включително FX13; - Двоен цип с отваряне тип - мост, за по лесен достъп; - Основна материя - 100% полиестер. * Съдържанието от снимката не е включено.
Кутия Plano - 3950-10
BGN56.00
(tax incl.)
Plano 3950-10 e модел, който може да предложи голям брой отделения за съхранение на риболовните принадлежности - 16-62 отделения. Всички аксесоари могат да бъдат добре организирани и съхранени на сигурно място благодарение на отлични закопчалки. Компактен и лесно преносим модел, който е снабден с дръжка за носене в ръка. * Обявената цена е само за куфара без принадлежностите в него!