Other accessoaries

Ножица Rapala Precision Line Scissors
BGN23.92
(tax incl.)
Ножица с ергономичен дизайн разработена за рязане на традиционни и микро влакна, снабдена с остриета от немска неръждаема стомана с титаниево покритие. Precision Line Scissors разполага с удобни дръжки и плъзгащ се клипс за заключване. Не се препоръчва рязането на дебели и супер влакна, това може да доведе до бързо изхабяване на остриетата.
Арт.16 кукооткачвач Stonfo Морски
BGN3.50
(tax incl.)
Морски кукооткачвач, специално проектиран за морски риболов и за всякакъв вид риби, които, веднъж закачили се на куката, затварят устата си здраво, което прави работата с куките в този момент още по-трудна.
Клещи Rapala Salt Anglers Double Leverage Plier 9
BGN68.25
(tax incl.)
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и други подобни аксесоари. Клещите са изработени от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, а удебелените дръжки предлагат допълнителен комфорт.
Комплект инструменти Rapala (RTC-6SPLS)
BGN32.42
(tax incl.)
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. Клещите притежават кримпер за сплит шот, инструмент за настройване на воблери и резци за влакно. Също така в комплекта има и ножица за плетено влакно, чиито резци не се плъзгат по него.
Ключодържател YGK Key Ring
BGN10.42
(tax incl.)
Текстилен ключодържател с избродирано лого на известната японска марка за спортен риболов YGK. Разполага с надпис YGK от едната страна и X Braid от другата.
Резачка за влакно Rapala Stainless Steel Line Clipper Bulk
BGN6.50
(tax incl.)
Резачка за влакно с остри челюсти, които с лекота режат монофилни и плетени влакна. Изработена от неръждаема стомана, тя се отличава с ергономичен дизайн за лесна употреба. Снабдена с отварачка за бутилки.