Other accessoaries

Мотовилка за монтажи Carp Spirit - Rig Winder
BGN5.67
(tax incl.)
Мотовилка Rig Winder, улесняваща съхранението на предварително подготвени монтажи. Разполага с гумени платформи по краищата си, на които има улеи за лесно подреждане на влакното и сигурно фиксиране на куката.   Мотовилка Rig Winder, улесняваща съхранението на предварително подготвени монтажи. Разполага с гумени платформи по краищата си, на които има улеи за лесно подреждане на влакното и сигурно фиксиране на куката.   
Колче Bankstick Powerdrill Telescopic 50cm
BGN10.42
(tax incl.)
Телескопично алуминиево колче със свределовиден връх за твърда почва. Съвместимо е с всякакви аларми. Височината му се регулира изключително лесно.Телескопично алуминиево колче със свределовиден връх за твърда почва. Съвместимо е с всякакви аларми. Височината му се регулира изключително лесно.
Ножица Carp Spirit - Rig - Braid Scissors
BGN13.83
(tax incl.)
Ножицата Carp Spirit Rig & Braid разполага с режещи като бръснач остриета от неръждаема стомана, които с лекота се справят с високотехнолигичните плетени поводи. Разполагат с удобни дръжки с висока видимост, които са проектирани да бъдата достатъчно малки, за да се поберат лесно в кутията за принадлежности.Ножицата Carp Spirit Rig & Braid разполага с режещи като бръснач остриета от неръждаема стомана, които с лекота се справят с високотехнолигичните плетени поводи. Разполагат с удобни дръжки с висока видимост, които са проектирани да бъдата достатъчно малки, за да се поберат лесно в кутията за принадлежности.
Отварачка Costa Pocket Bottle Opener
BGN23.08
(tax incl.)
Класически дизайн отварачка от неръждаема стомана със стилно изработено лого Costa. Един незаменим аксесоар по време на излети/риболовни пътешествия и всякакви мероприятия сред природата.
Колче Black Label Power Point Bankstic
From BGN50.50
(tax incl.)
Леко и изключително здраво колче. Характеристики: - Cam-Lok механизъм за сигурно фиксиране по дължина; - Снабден е с T-bar приставка за по-лесно завинтване в твърда почва; - Съвместим е със всички Black Label бъзер барове; - Остър и здрав край за забиване.
Клещи за халки FRICHY - X41-7
BGN10.42
(tax incl.)
Характеристики: - Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримповане на поводи и втулки и други предназначения; - Ковани челюсти от карбонова стомана за по-голяма твърдост и издръжливост; - Обработени с корозо-устойчиво покритие; - Удобни противохлъзгащи дръжки.
Клещи Stainless Steel Frichy - CX05
BGN26.75
(tax incl.)
Клещи от неръждаема стомана, отличаващи се с перфектен дизайн, подходящи както за сладководен, така и за морски риболов. Характеристики: Конструкция от неръждаема стомана; Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно и монофил; Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримпване на поводи и втулки и други предназначения; Тефлоново покритие.
Кантар - щипка Lip Grip FRICHY - X31-RD
BGN68.25
(tax incl.)
Щипка-кантар за захващане на улова, която е изработена за лесна работа с една ръка. Притежава противохлъзгащо гумирано покритие на дръжката. Разполага с вграден кантар с мерни единици в килограми и либри.
Ножица за плетено влакно Matrix Braid Scissors
BGN9.42
(tax incl.)
Ножица за рязане на плетени и монофилни влакна.  Характеристики: - Остриета от неръждаема стомана със закалено покритие; - Ергономичен дизайн на дръжките; - Цветът на дръжките е с висока видимост.
Резачка за влакно Rapala Stainless Steel Line Clipper Bulk
BGN5.83
(tax incl.)
Резачка за влакно с остри челюсти, които с лекота режат монофилни и плетени влакна. Изработена от неръждаема стомана, тя се отличава с ергономичен дизайн за лесна употреба. Снабдена с отварачка за бутилки.