Wagglers and sliders

Ваглер TF 8001
BGN2.83
(tax incl.)
Ваглер с балсово тяло и кух многоцветен кил. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.Ваглер с балсово тяло и кух многоцветен кил. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.
Ваглер /G-14/ 9012
BGN3.25
(tax incl.)
Ваглер с кил от куха пластмаса и балсово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.Ваглер с кил от куха пластмаса и балсово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.
Плувка TF 7002
From BGN1.75
(tax incl.)
Балсова плувка с пластмасова антена и съклопластов кил. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.Балсова плувка с пластмасова антена и съклопластов кил. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.
Ваглер TF 8014
From BGN6.67
(tax incl.)
Ваглер с балсово тяло, куха стъклопластова антена и кил от пауново перо. Включени са и две допълнителни антени.Ваглер с балсово тяло, куха стъклопластова антена и кил от пауново перо. Включени са и две допълнителни антени.
Ваглер GT-51
BGN3.75
(tax incl.)
Ваглер GT-51. *ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на 5. При условие, че е въведено количество, различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.  Ваглер GT-51. *ВНИМАНИЕ: Въведената цена е за 1 брой. Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид, моля въведете количество, кратно на 5. При условие, че е въведено количество, различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.  
Ваглер 8053
BGN2.75
(tax incl.)
Модел TF 8053 е с балсово тяло, многоцветна светлоотразителна антена и месингово утежнение. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.Модел TF 8053 е с балсово тяло, многоцветна светлоотразителна антена и месингово утежнение. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.
Ваглер TF 8011
From BGN6.08
(tax incl.)
Ваглер с куха пластмасова антена, кил от пауново перо и балсово тяло.Ваглер с куха пластмасова антена, кил от пауново перо и балсово тяло.
Ваглер 8052
BGN2.58
(tax incl.)
Модел TF 8052 е с балсово тяло, куха многоцветна антена и месингово утежнение.Модел TF 8052 е с балсово тяло, куха многоцветна антена и месингово утежнение.
Ваглер TF 8007
From BGN5.92
(tax incl.)
Ваглер с пластмасова антена, кил от пауново перо и балсово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.Ваглер с пластмасова антена, кил от пауново перо и балсово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 5 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 5. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 5 число.
Ваглер TF 9027
BGN0.75
(tax incl.)
Ваглер с прозрачно пластмасово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.Ваглер с прозрачно пластмасово тяло. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.
Ваглер /G-1/ 9001
BGN0.75
(tax incl.)
Ваглер с кил от куха пластмаса. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.Ваглер с кил от куха пластмаса. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.