Other

Совалки Double Slider Preston
From BGN20.93
BGN24.17 -BGN3.24
(tax incl.)
Совалките притежават по два слайдера, така че два монтажа да могат да бъдат сложени на една совалка.Совалките притежават по два слайдера, така че два монтажа да могат да бъдат сложени на една совалка.
Бомбарда Top Float B-9
From BGN3.58
(tax incl.)
Бомбарда Top Float B-9 , плуваща, червена. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.Бомбарда Top Float B-9 , плуваща, червена. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.
Bombarda trans
From BGN2.17
(tax incl.)
Bombarda trans потъваща, която се предлага в различни грамажи. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.Bombarda trans потъваща, която се предлага в различни грамажи. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.
Светещи ампули CZ Light Stick
From BGN0.83
(tax incl.)
CZ Light Stick е основен аксесоар за нощен риболов. Комплектът съдържа 3 броя ампули и 3 броя шлаух.CZ Light Stick е основен аксесоар за нощен риболов. Комплектът съдържа 3 броя ампули и 3 броя шлаух.
Bombarda Sinking TopFloat В10
BGN2.17
(tax incl.)
*ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава в опаковка по 10 броя. Ако желаете да закупите определен вид моля въведете количество кратно на 10. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 10 число.