Fly Fishing - English flies and sets

Мухи английски Pike Wobbler Green
BGN5.14
BGN8.08 -BGN2.94
(tax incl.)
Примамка за щука, която може да се ползва както с мухарско, така и със спининг оборудване. Това е плуваща примамка с лопатка и добавени бляскащи нишки. При обиране предизвиква любопитството както на щуката, така и на морски видове, ако се ползва в солена вода.Примамка за щука, която може да се ползва както с мухарско, така и със спининг оборудване. Това е плуваща примамка с лопатка и добавени бляскащи нишки. При обиране предизвиква любопитството както на щуката, така и на морски видове, ако се ползва в солена вода.
Мухи комплект Ultimate Rubber Legs
BGN10.37
BGN16.25 -BGN5.88
(tax incl.)
Мухи с гумени крачета, които вибрират във водата, на които пъстървите не могат да устоят.Мухи с гумени крачета, които вибрират във водата, на които пъстървите не могат да устоят.
Мухи комплект Vibrator Daddies
BGN10.37
BGN16.25 -BGN5.88
(tax incl.)
Мухи с гумени крачета, които вибрират във водата, на които пъстървите не могат да устоят.Мухи с гумени крачета, които вибрират във водата, на които пъстървите не могат да устоят.
Мухи комплект Natural Bugs
BGN8.75
(tax incl.)
Комплект от 3 различни вида Natural Bugs мухи, които са разработени за употреба със zig rig монтаж.Комплект от 3 различни вида Natural Bugs мухи, които са разработени за употреба със zig rig монтаж.
Мухи английски Foam flies
From BGN2.92
(tax incl.)
Английските мухи са чудесни за риболов на пъстърва, но с успех привличат също шаран, уклей, бабушка и други видове. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава с минимално количество за поръчка 3 броя (3 броя от един код/модел). Ако желаете да закупите определен модел моля въведете количество кратно на 3 за този модел. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 3 число.  Английските мухи са чудесни за риболов на пъстърва, но с успех привличат също шаран, уклей, бабушка и други видове. *ВНИМАНИЕ: Продуктът се продава с минимално количество за поръчка 3 броя (3 броя от един код/модел). Ако желаете да закупите определен модел моля въведете количество кратно на 3 за този модел. При условие, че е въведено количество различно от упоменатото, то ще бъде закръглено към следващото кратно на 3 число.  
Мухи комплект Deer Hair Biscuits
BGN8.75
(tax incl.)
Комплект от 3 различни вида Deer Hair Biscuits, които са изработени от лека еленска козина. Те са най-ефективни, когато се лови на повърхността, но също така могат да се използват с голям успех и на zig rig монтаж.Комплект от 3 различни вида Deer Hair Biscuits, които са изработени от лека еленска козина. Те са най-ефективни, когато се лови на повърхността, но също така могат да се използват с голям успех и на zig rig монтаж.
Мухи английски Black-Orange Double Bunny
BGN7.92
(tax incl.)
Вид стример, изработен с изключителна прецизност, подходящ за риболов на щука.Вид стример, изработен с изключителна прецизност, подходящ за риболов на щука.