Fly fishing - Other

Булдо PL - кръгло
From BGN1.08
(tax incl.)
Отлично булдо за мухарски риболов, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки. Минимално количество за поръчка 10бр.Отлично булдо за мухарски риболов, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки. Минимално количество за поръчка 10бр.
Булдо PL - овално
From BGN1.08
(tax incl.)
Отлично булдо с овална форма, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки.  Минимално количество за поръчка 10бр.Отлично булдо с овална форма, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки.  Минимално количество за поръчка 10бр.
Арт.625 индикатор
BGN6.92
(tax incl.)
Лепящи индикатори от пяна във флуоресцентно жълто и оранжево. Изключително удобни са за поставяне и регулиране.
Йо-Йо супер голямо
BGN3.50
(tax incl.)
Голямо йо-йо, което се закрепва за вашата чанта, елек или друго облекло, а за другия край се закача инструмент, до който искате да имате бърз достъп без да губите време за изкарването и прибирането му.
Йо-Йо Rapala
BGN9.08
(tax incl.)
Здраво, но същевременно леко и компактно прибиращо се въже, за да държите аксесоарите си подръка.
SB Проходилка
BGN385.00
(tax incl.)
Проходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благодарение на който се намалява съпротивлението и се маневрира по-лесно във водата. Теглото е сведено до минимум – само 4.50 кг, които можете лесно да носите на гръб с осигурените презрамки. Най-външната облицовка е изработена от 600D nylon. Дъното е в черен цвят, за да не се плаши рибата. Балоните са от PVC и притежават най-първокачествени еднопосочни клапи. Балоните са с подобрено „заваряване", за да се избегнат течове. Проходилката е снабдена с удобна надуваема седалка и облегалка, като последната има джоб с флуоресцентен панел. Проходилката също така притежава и две големи странични отделения с цип с вътрешни делители, както и отделения за съхранение на мокри предмети. В комплекта са включени и плавници, помпа и чанта за съхранение и транспорт. Максимално препоръчително тегло на риболовеца - 115 кг.
Йо-Йо макара (fly reel)
BGN3.50
(tax incl.)
Йо-йо, имитиращо формата на мухарска макара. Тялото се закрепва към облеклото или чантата на риболовеца, а за другия край е фиксиран инструмент, до който искате да имате бърз достъп без да губите време по изкарването или прибирането му.
Арт.625 индикатор
BGN6.92
(tax incl.)
Лепящи индикатори от пяна във флуоресцентно жълто и оранжево. Изключително удобни са за поставяне и регулиране.
SB кутия Slimline Fly Box
BGN12.83
(tax incl.)
Ултратънка кутия, която заема минимално място и може лесно да се сложи във всеки джоб на риза или елек. Матeриалът, от който е изработена е здрав, гъвкав и чупливоустойчив. Достатъчно прозрачен е и за да можете с един поглед да разгледате мухите в кутията. Кутията притежава 9 реда на плътната пяна, на която можете да подредите своите мухи и побира до 234 броя от тях. Теглото на кутията е само 80 грама!
Проходилка FilStar DISCOVERY
BGN254.33
(tax incl.)
Удобна проходилка за мухарски риболов от FilStar. Проходилката разполага с две странични отделения за съхраняване на аксесоари, а също така и с мерителна мрежа за улова. Размерите ѝ са 130 х 95 см. В комплекта е включена и помпа.
Булдо овално ОЕ червено
From BGN1.25
(tax incl.)
Аксесоар за мухарски риболов, който е еквивалент на плувка. Дълбочината на потъването му се регулира от количеството вода, което се налее в него.