Fly fishing - Other

SB кутия Slimline Fly Box
BGN12.83
(tax incl.)
Ултратънка кутия, която заема минимално място и може лесно да се сложи във всеки джоб на риза или елек. Матeриалът, от който е изработена е здрав, гъвкав и чупливоустойчив. Достатъчно прозрачен е и за да можете с един поглед да разгледате мухите в кутията. Кутията притежава 9 реда на плътната пяна, на която можете да подредите своите мухи и побира до 234 броя от тях. Теглото на кутията е само 80 грама!
Арт.520 магнитна връзка за кеп
BGN20.92
(tax incl.)
Магнитна връзка със силни магнити за кеп, малка канджа или други аксесоари. Пружината е изключително здрава, устойчива на корозия и може да се разтяга до 130 см. Удобен и практичен аксесоар за всеки риболовец.
Йо-Йо Rapala
BGN9.67
(tax incl.)
Здраво, но същевременно леко и компактно прибиращо се въже, за да държите аксесоарите си подръка.
Арт.625 индикатор
BGN6.92
(tax incl.)
Лепящи индикатори от пяна във флуоресцентно жълто и оранжево. Изключително удобни са за поставяне и регулиране.
SB Кутия за мухи EASY-VUE Silicone Foam Fly Box
From BGN33.75
(tax incl.)
Двойна кутия за мухи, изработена от здрав и устойчив на удари материал. Прозрачните ABS капаци позволяват преглед на мухите с един поглед. Кутиите се затварят сигурно с двойно закопчаване, а силиконовото покритие на отворите осигурява защита от намокряне на съдържанието. Микропорестата плътна пяна може да задържи сигурно различни размери и видове мухи.
Булдо PL - овално
From BGN1.83
(tax incl.)
Отлично булдо с овална форма, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки.  Минимално количество за поръчка 10бр.
Булдо PL - кръгло
From BGN1.50
(tax incl.)
Отлично булдо за мухарски риболов, снабдено с два отвора за пълнене с вода, на които има поставени силиконови запушалки. Минимално количество за поръчка 10бр.
SB Кутия за мухи New Salmon/Saltwater/lure Fly Box
BGN12.00
(tax incl.)
Иновативна кутия, обхващаща множество приложения, като съхранение на мухи, блесни, малки спинери и други примамки. Изработена от здрава, устойчива на напукване ABS пластмаса, с прозрачен капак за лесно разпознаване на примамката. Кутията разполага с 11 реда с по 4 слота, осигуряващи достатъчно място за съхранение.  * Обявената цена е само за кутията без примамките в нея.
SB Подложка за мухи Fly Patch
BGN8.75
(tax incl.)
SB Fly Keeper Patch е полезен аксесоар, с който ще подредите на едно място нужните мухи и резервни поводи, така че да са ви под ръка за риболовната сесия. Подложката е изработена от пяна и разполага с 22 гнезда за мухи и 10 прореза за фиксиране на поводи. Аксесоарът е оборудван с клипс за защипване към джоб на жилетка и разполага с кабел, който се прикрепя към D-ring. * Обявената цена е само за подложката без примамките върху нея.