Swivels - Other

Вирбел CZ Feeder-Match Quick Change Swivel
BGN6.50
(tax incl.)
Висококачествен вирбел, с който може бързо да промените монтажа. Предпазва от заплитане и позволява лесно адаптиране на монтажа към различни условия.Висококачествен вирбел, с който може бързо да промените монтажа. Предпазва от заплитане и позволява лесно адаптиране на монтажа към различни условия.
Вирбел Carp Spirit - Big Eye Swivel
BGN4.67
(tax incl.)
Big Eye Swivel разполага с голямо око, перфектен е за монтаж хеликоптер, създаване на свободно въртящи се монтажи и при използване на индикатор маркер. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.Big Eye Swivel разполага с голямо око, перфектен е за монтаж хеликоптер, създаване на свободно въртящи се монтажи и при използване на индикатор маркер. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.
Вирбел Carp Spirit - QC Rolling Swivel
BGN8.50
(tax incl.)
QC Rolling Swivel е предназначен за бърза промяна на монтажа, изключвайки необходимостта да се реже повода или да се правят възли. Перфектен при риболов с PVA, когато е нужно повода да пренине през пълнителя и да се свърже с вирбел. Поддържа монтажа подреден и лесен за промяна. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.QC Rolling Swivel е предназначен за бърза промяна на монтажа, изключвайки необходимостта да се реже повода или да се правят възли. Перфектен при риболов с PVA, когато е нужно повода да пренине през пълнителя и да се свърже с вирбел. Поддържа монтажа подреден и лесен за промяна. Вирбелът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.
Edges вирбели kwik change swivels
BGN8.17
(tax incl.)
Когато Kwik Change Swivels се ползват в комбинация с Anti Tangle Sleeves, позволяват на риболовеца да сменя монтажа или PVA чорапчето мигновено.
Халки OS-12 Pair Ring SW
BGN11.08
(tax incl.)
Халки модел OS-12, които се предлагат в три размера - S, M и L. Подходяща са за употреба при соленоводен риболов.
Вирбел Invisa Swivel
BGN8.67
(tax incl.)
Серията Invisa Swivel представлява революционна разработка в риболова. Вирбелът може да бъде огъван, но възвръща първоначалната си форма без да губи свойствата си на въртене. Изработен от флуорокарбон, той на практика е невидим във водата. Invisa Swivel почти не прибавя тегло, позволявайки по-естествена презентация на стръвта. Благодарение на това, че не съдържа метал, той на практика никога няма да корозира.