Swivels - Other

Арт.572 карабинка Stonfo R
BGN4.50
(tax incl.)
Карабинка от неръждаема стомана, подходяща за всякакъв вид риболов. Заоблената форма позволява по-голяма свобода на придвижване към примамките.
Вирбел Carp Spirit - Rolling Swivel with Ring
BGN7.08
(tax incl.)
Проектиран за постигане на максимална гъвкавост между основното влакно и повода, вирбелът е изключително универсален, позволявайки направата на дънни, pop-up и zig монтажи. Моделът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.  Проектиран за постигане на максимална гъвкавост между основното влакно и повода, вирбелът е изключително универсален, позволявайки направата на дънни, pop-up и zig монтажи. Моделът има матово черно покритие, което не хвърля отблясъци, за да не се плаши рибата.  
Вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel
BGN9.33
(tax incl.)
Специалната форма на вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel го прави най-бързия и лесен начин за прикрепяне на PVA чорап към съответния монтаж. Всеки един вирбел има матово черно покритие, което не отразява светлина, за да не се подплаши рибата. Специалната форма на вирбел Carp Spirit PVA Bag Swivel го прави най-бързия и лесен начин за прикрепяне на PVA чорап към съответния монтаж. Всеки един вирбел има матово черно покритие, което не отразява светлина, за да не се подплаши рибата. 
Халки OS-05 Hyper Press Ring
BGN4.08
(tax incl.)
OS-05 халки се предлагат в четири размера, като всяка опаковка съдържа по 20 броя.OS-05 халки се предлагат в четири размера, като всяка опаковка съдържа по 20 броя.
Халки - усилени - OS-06 Hyper Press Ring SW
BGN4.08
(tax incl.)
Усилени халки с кован профил, който осигурява много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.Усилени халки с кован профил, който осигурява много по-голяма здравина и устойчивост на огъване.
Халки OS-24 Jigging Ring Welldone
BGN7.58
(tax incl.)
Висококачествени халки, които се предлагат в опаковка от 16 броя.Висококачествени халки, които се предлагат в опаковка от 16 броя.
Халки OS-12 Pair Ring SW - усилени
BGN11.08
(tax incl.)
Сплит рингове с кован профил, който води до по-голяма здравина и устойчивост на огъване. Халки модел OS-12, които се предлагат в три размера - S, M и L. Подходяща са за употреба при соленоводен риболов.Сплит рингове с кован профил, който води до по-голяма здравина и устойчивост на огъване. Халки модел OS-12, които се предлагат в три размера - S, M и L. Подходяща са за употреба при соленоводен риболов.
Вирбел Invisa Swivel
BGN8.67
(tax incl.)
Серията Invisa Swivel представлява революционна разработка в риболова. Вирбелът може да бъде огъван, но възвръща първоначалната си форма без да губи свойствата си на въртене. Изработен от флуорокарбон, той на практика е невидим във водата. Invisa Swivel почти не прибавя тегло, позволявайки по-естествена презентация на стръвта. Благодарение на това, че не съдържа метал, той на практика никога няма да корозира. Серията Invisa Swivel представлява революционна разработка в риболова. Вирбелът може да бъде огъван, но възвръща първоначалната си форма без да губи свойствата си на въртене. Изработен от флуорокарбон, той на практика е невидим във водата. Invisa Swivel почти не прибавя тегло, позволявайки по-естествена презентация на стръвта. Благодарение на това, че не съдържа метал, той на практика никога няма да корозира.
Вирбел Carp Spirit - QC Rolling Swivel with Ring
BGN9.83
(tax incl.)
Тези вирбели за изключително разнообразна употреба са предназначени за бърза смяна на куката или оловото без да е необходимо да се реже влакното и да се превързват възли, включват и допълнителна халка, която прави връзката изключително гъвкава.Това са перфектните вирбели за направа на “hinged stiff rig” монтажи. Всеки вирбел притежава матово покритие, което скрива отблясъците, които биха уплашили рибите.Тези вирбели за изключително разнообразна употреба са предназначени за бърза смяна на куката или оловото без да е необходимо да се реже влакното и да се превързват възли, включват и допълнителна халка, която прави връзката изключително гъвкава.Това са перфектните вирбели за направа на “hinged stiff rig” монтажи. Всеки вирбел притежава матово покритие, което скрива отблясъците, които биха уплашили рибите.