Carp fishing - rod pods and buzzer bars

Фиксатор за стойка Sky Pod Butt Cups
BGN18.58
(tax incl.)
Фиксаторът - Sky Pod Butt Cups е перфектен за поддържане на вашите въдици на високо и позволява лесно подреждане на повече линии. Просто пуснете въдицата в чашката и тя вече е фиксирана.Фиксаторът - Sky Pod Butt Cups е перфектен за поддържане на вашите въдици на високо и позволява лесно подреждане на повече линии. Просто пуснете въдицата в чашката и тя вече е фиксирана.
Шаранска стойка Filstar BASIC 3
BGN40.50
(tax incl.)
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е удоволствие! Размери: дължина на стойката 79см.Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е удоволствие! Размери: дължина на стойката 79см.
Шаранска стойка Horizon Dual Pod 3 rod
BGN277.08
(tax incl.)
Стойката HorizonDual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon Pod. Отличителните ú характеристики са следните: - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат към небето за далечни замятания: - 2 точки за закачане на карабинери: - Стандартни дължини на краката 33см и 25см: - Подсилени части: - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване: - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделение за допълнителни допълнителни XL крака.Стойката HorizonDual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon Pod. Отличителните ú характеристики са следните: - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат към небето за далечни замятания: - 2 точки за закачане на карабинери: - Стандартни дължини на краката 33см и 25см: - Подсилени части: - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване: - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделение за допълнителни допълнителни XL крака.
Шаранска стойка FilStar Monster Carp
BGN322.67
(tax incl.)
Шаранска стойка за въдици от най-висок клас! Изключително високо качество на изработка с перфектно напаснати детайли. Притежава възможност за регулировка на различните параметри (височина, дължина, наклон), за да удовлетвори изискванията на риболовците. Може да се монтира практически на всякакъв терен. Характеристики: - Максимално разстояние между бъзербаровете - 160 см; - Максимална дължина на краката на трипода - 109 см; - Максимална дължина на четирите къси крака - 48 см. - Тегло на стойката с калъфа - 5,800кг.Шаранска стойка за въдици от най-висок клас! Изключително високо качество на изработка с перфектно напаснати детайли. Притежава възможност за регулировка на различните параметри (височина, дължина, наклон), за да удовлетвори изискванията на риболовците. Може да се монтира практически на всякакъв терен. Характеристики: - Максимално разстояние между бъзербаровете - 160 см; - Максимална дължина на краката на трипода - 109 см; - Максимална дължина на четирите къси крака - 48 см. - Тегло на стойката с калъфа - 5,800кг.
Ограничител CZ Snag Bar
BGN6.42
(tax incl.)
CZ Snag Bar предотвратява падане на вашата въдица от шаранската стойката в случай на силен вятър или удар от голяма риба. Ограничителят лесно се демонтира, когато пътувате или когато не ви е необходим. Моделът е изработен от материал с алуминиево покритие и може да се използва с всички видове индикатори и аларми за риболов.CZ Snag Bar предотвратява падане на вашата въдица от шаранската стойката в случай на силен вятър или удар от голяма риба. Ограничителят лесно се демонтира, когато пътувате или когато не ви е необходим. Моделът е изработен от материал с алуминиево покритие и може да се използва с всички видове индикатори и аларми за риболов.
Комплект колчета и бъзербарове
BGN61.08
(tax incl.)
Комплект от 2 къси, 2 дълги телескопични колчета и 4 бъзербара. Размери на артикулите: - Късо колче - 41 - 68 см; - Дълго колче - 62 - 96 см; - Бъзербар - 25 см. Комплектът се предлага в калъф.Комплект от 2 къси, 2 дълги телескопични колчета и 4 бъзербара. Размери на артикулите: - Късо колче - 41 - 68 см; - Дълго колче - 62 - 96 см; - Бъзербар - 25 см. Комплектът се предлага в калъф.
Шаранска стойка KORUM RIVER TRIPOD
BGN177.33
(tax incl.)
Стойката-трипод KORUM RIVER осигурява изключително стабилна поддръжка за две въдици. Моделът разполага със специален стабилизатор на задния крак, който дава здрава опора на стойката и може да бъде забит дълбоко в почвата. Рамката е изработена от алуминий, регулируема е, разполага с cam locks механизъм за сгъване и е компактна и удобна за транспорт. Бъзербаровете са невероятно здрави и се прикачват към стойката с едно движение чрез системата Speed Fit. Предните крака могат да се позиционират в различни ъгли, да се регулират по височина и са снабдени с cam lock фиксатори.Стойката-трипод KORUM RIVER осигурява изключително стабилна поддръжка за две въдици. Моделът разполага със специален стабилизатор на задния крак, който дава здрава опора на стойката и може да бъде забит дълбоко в почвата. Рамката е изработена от алуминий, регулируема е, разполага с cam locks механизъм за сгъване и е компактна и удобна за транспорт. Бъзербаровете са невероятно здрави и се прикачват към стойката с едно движение чрез системата Speed Fit. Предните крака могат да се позиционират в различни ъгли, да се регулират по височина и са снабдени с cam lock фиксатори.
Ограничител CZ Illuminated Snag bar
BGN13.17
(tax incl.)
Carp Zoom Snag bar, който е подходящ за употреба през деня и през нощта. Характеризира се с лека конструкция с метално покритие и LED лампичка.Carp Zoom Snag bar, който е подходящ за употреба през деня и през нощта. Характеризира се с лека конструкция с метално покритие и LED лампичка.
Шаранска стойка Horizon Dual Pod 4 rod
BGN293.33
(tax incl.)
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат нагоре за далечни замятания; - 2 карабинерни точки за придържане на въдицата; - Стандартни дължини на краката 33см и 25см; - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделения за допълнителни аксесоари.Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат нагоре за далечни замятания; - 2 карабинерни точки за придържане на въдицата; - Стандартни дължини на краката 33см и 25см; - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделения за допълнителни аксесоари.