Carp fishing - ready rigs

Монтаж Carp Spirit - Combi-Stiff Rig
BGN9.92
(tax incl.)
Монтажът е проектиран съвместно с Паскал Ковалик след няколко години подводно наблюдение и е изработен с Combi-Stiff повод, което го прави изключително неподатлив на заплитане. Поводът разполага с малък участък без покритие, който позволява свободнотот движение на стръвта. Волфрамовото мънисто може да се регулира, за да се се постигне баланс с pop-up топчето, а също и да подобри презентацията на куката.   Монтажът е проектиран съвместно с Паскал Ковалик след няколко години подводно наблюдение и е изработен с Combi-Stiff повод, което го прави изключително неподатлив на заплитане. Поводът разполага с малък участък без покритие, който позволява свободнотот движение на стръвта. Волфрамовото мънисто може да се регулира, за да се се постигне баланс с pop-up топчето, а също и да подобри презентацията на куката.   
Фидер риг No.1
BGN2.33
(tax incl.)
Монтаж за фидер - 2 бр. в опаковка. - Влакно - Lazer PVDF 0.30; - Вирбел - F1004 №6; - Вирбел - F3901 №8.
Класьор за монтажи F Box magnetic disc - Rig box system
BGN57.58
(tax incl.)
Практичен класьор за монтажи със следните характеристики: - Продуктът е част от нова серия универсални решения за съхранение на монтажи; - Моделът е снабден с два борда за подреждане на монтажи и един магнитен борд с шест диска за Chod монтажи; - 2 малки и 4 стандартни диска за Chod монтажи; - Chod дисковете имат полета за надписване вида на монтажите, които съхраняват; - EVA пяна с висока плътност, която гарантира сигурното фиксиране на монтажите; - Лостове за закачане на куки от двете страни на Rig бордовете; - Магнитни панти, позволяващи разделянето на двете части на класьора; - Сигурно магнитно затваряне; - Отвън класьорът има рулери за измерване на дължина; - Снабден е с 60бр. пинове.
Шпула за монтажи Prestоn Revalution Spools
BGN10.50
(tax incl.)
Шпулата Prestоn Revalution е изработена от EVA пяна и има пластмасов корпус с пин. Тя е разработена за съхранение на готови монтажи и има място, на което може да надпишете вида на монтажа, номера на куката и дължината на влакното. Prestоn Revalution осигурява сигурно и безопасно съхранение и същевременно елиминира възможността от изтъпяване на куките.