Carp fishing - ready rigs

Кутия за монтажи Bits - Rig Box XXL
BGN22.08
(tax incl.)
Двойна кутия за съхранение на готови монтажи в комплект с шест шпули. Фиксирайте влакното на монтажа с пин и елиминирайте всяка възможност от заплитане.Двойна кутия за съхранение на готови монтажи в комплект с шест шпули. Фиксирайте влакното на монтажа с пин и елиминирайте всяка възможност от заплитане.
Класьор за монтажи F Box magnetic disc - Rig box system
BGN57.58
(tax incl.)
Практичен класьор за монтажи със следните характеристики: - Продуктът е част от нова серия универсални решения за съхранение на монтажи; - Моделът е снабден с два борда за подреждане на монтажи и един магнитен борд с шест диска за Chod монтажи; - 2 малки и 4 стандартни диска за Chod монтажи; - Chod дисковете имат полета за надписване вида на монтажите, които съхраняват; - EVA пяна с висока плътност, която гарантира сигурното фиксиране на монтажите; - Лостове за закачане на куки от двете страни на Rig бордовете; - Магнитни панти, позволяващи разделянето на двете части на класьора; - Сигурно магнитно затваряне; - Отвън класьорът има рулери за измерване на дължина; - Снабден е с 60бр. пинове.Практичен класьор за монтажи със следните характеристики: - Продуктът е част от нова серия универсални решения за съхранение на монтажи; - Моделът е снабден с два борда за подреждане на монтажи и един магнитен борд с шест диска за Chod монтажи; - 2 малки и 4 стандартни диска за Chod монтажи; - Chod дисковете имат полета за надписване вида на монтажите, които съхраняват; - EVA пяна с висока плътност, която гарантира сигурното фиксиране на монтажите; - Лостове за закачане на куки от двете страни на Rig бордовете; - Магнитни панти, позволяващи разделянето на двете части на класьора; - Сигурно магнитно затваряне; - Отвън класьорът има рулери за измерване на дължина; - Снабден е с 60бр. пинове.
JVS ABS органайзер за монтажи
BGN11.83
(tax incl.)
Кутия с 12 разноцветни EVA ролки с диаметър 45 мм за монтажи. Дизайнът позволява бърз достъп до тях и предотвратява заплитания или други закачания.Кутия с 12 разноцветни EVA ролки с диаметър 45 мм за монтажи. Дизайнът позволява бърз достъп до тях и предотвратява заплитания или други закачания.
Кутия за монтажи Matrix Small EVA Storage Case
BGN30.25
(tax incl.)
Кутия за монтажи, проектирана да съхранява 12 кръгли EVA шпули. Характеристики: • Идеална за съхранение на по-дълги монтажи; • Магнитен заключващ механизъм и водоустойчиво уплътнение; • Панели от пяна за съхранение на неизползваните пинове; • Окомплектована с 12 Matrix EVA шпули и 12 супер финни игли; • Компактен размер;Кутия за монтажи, проектирана да съхранява 12 кръгли EVA шпули. Характеристики: • Идеална за съхранение на по-дълги монтажи; • Магнитен заключващ механизъм и водоустойчиво уплътнение; • Панели от пяна за съхранение на неизползваните пинове; • Окомплектована с 12 Matrix EVA шпули и 12 супер финни игли; • Компактен размер;
Класьор за монтажи Preston Revalution Spools
BGN10.50
(tax incl.)
Шпулата Prestоn Revalution е изработена от EVA пяна и има пластмасов корпус с пин. Тя е разработена за съхранение на готови монтажи и има място, на което може да надпишете вида на монтажа, номера на куката и дължината на влакното. Prestоn Revalution осигурява сигурно и безопасно съхранение и същевременно елиминира възможността от изтъпяване на куките.Шпулата Prestоn Revalution е изработена от EVA пяна и има пластмасов корпус с пин. Тя е разработена за съхранение на готови монтажи и има място, на което може да надпишете вида на монтажа, номера на куката и дължината на влакното. Prestоn Revalution осигурява сигурно и безопасно съхранение и същевременно елиминира възможността от изтъпяване на куките.
Кутия за монтажи - Prestоn Revalution Storage Box
BGN58.33
(tax incl.)
Системата за съхранение на монтажи Revalution Storage се състои от кутия и 21 броя EVA Revalution шпули. Капакът на кутията е полупрозрачен, което намалява светлината вътре, а шпулите имат предвидено място за надписване на вида монтаж, номера на куката и дължината на влакното.Системата за съхранение на монтажи Revalution Storage се състои от кутия и 21 броя EVA Revalution шпули. Капакът на кутията е полупрозрачен, което намалява светлината вътре, а шпулите имат предвидено място за надписване на вида монтаж, номера на куката и дължината на влакното.
Фидер риг No.1
BGN2.33
(tax incl.)
Монтаж за фидер - 2 бр. в опаковка. - Влакно - Lazer PVDF 0.30; - Вирбел - F1004 №6; - Вирбел - F3901 №8.Монтаж за фидер - 2 бр. в опаковка. - Влакно - Lazer PVDF 0.30; - Вирбел - F1004 №6; - Вирбел - F3901 №8.