Carp fishing - ready rigs

Монтаж Carp Spirit Re-Action Rig
BGN6.33
(tax incl.)
Семпъл, но изключително ефективен монтаж, изработен с бързо потъващ повод Re-Action Braid. Благодарение на мекия и еластичен повод, Carp Spirit Re-Action Rig е перфектен за употреба с PVA торбички. Може да се изпозва ефективно при риболов с дънна, pop-up или snowman презентация, след като се добави меко или Split Shot олово към повода, за да се балансира стръвта.Семпъл, но изключително ефективен монтаж, изработен с бързо потъващ повод Re-Action Braid. Благодарение на мекия и еластичен повод, Carp Spirit Re-Action Rig е перфектен за употреба с PVA торбички. Може да се изпозва ефективно при риболов с дънна, pop-up или snowman презентация, след като се добави меко или Split Shot олово към повода, за да се балансира стръвта.
Монтаж Carp Spirit PVA Bag Hair Rig
BGN7.33
(tax incl.)
PVA Bag Rigs е с по-къса дължина от тази при стандартните монтажи и е подходящ за директно поставяне в PVA торбичка или ръкав от PVA мрежа. Платформата е ръчно вързана с помощта на ултра мек и еластичен повод Re-Action и разполага с Razor Point BBP (Boilie Beak Point) кука, осигуряваща перфектна презентация. Добавеният quick change вирбел е снабден с противооплитащ шлаух и допринася за отличната подредба на монтажа. В комплекта са включени и 6 бр. стопери за топче.  PVA Bag Rigs е с по-къса дължина от тази при стандартните монтажи и е подходящ за директно поставяне в PVA торбичка или ръкав от PVA мрежа. Платформата е ръчно вързана с помощта на ултра мек и еластичен повод Re-Action и разполага с Razor Point BBP (Boilie Beak Point) кука, осигуряваща перфектна презентация. Добавеният quick change вирбел е снабден с противооплитащ шлаух и допринася за отличната подредба на монтажа. В комплекта са включени и 6 бр. стопери за топче.  
Готов флуорокарбон повод с вирбел Fluoro Leader Ring Swivel
BGN11.08
(tax incl.)
Fluoro Leader Ring Swivel е готов флуорокарбонов повод с вирбел, който е подходящ за риболов в условия с ярка слънчева светлина и бистра вода. Прозрачността на повода позволява на слънчевата светлина да премине през него безпроблемно като по този начин се слива с естествения цвят на заобикалящата го среда. Поводът потъва без проблем и не позволява навлизането на водни мехурчета, гладката конструкция намалява възможността за заплитания. Fluoro Leader Ring Swivel е готов флуорокарбонов повод с вирбел, който е подходящ за риболов в условия с ярка слънчева светлина и бистра вода. Прозрачността на повода позволява на слънчевата светлина да премине през него безпроблемно като по този начин се слива с естествения цвят на заобикалящата го среда. Поводът потъва без проблем и не позволява навлизането на водни мехурчета, гладката конструкция намалява възможността за заплитания. 
Монтаж Carp Spirit - Combi-Stiff Rig
From BGN9.58
(tax incl.)
Монтажът е проектиран съвместно с Паскал Ковалик след няколко години подводно наблюдение и е изработен с Combi-Stiff повод, което го прави изключително неподатлив на заплитане. Поводът разполага с малък участък без покритие, който позволява свободнотот движение на стръвта. Волфрамовото мънисто може да се регулира, за да се се постигне баланс с pop-up топчето, а също и да подобри презентацията на куката.   Монтажът е проектиран съвместно с Паскал Ковалик след няколко години подводно наблюдение и е изработен с Combi-Stiff повод, което го прави изключително неподатлив на заплитане. Поводът разполага с малък участък без покритие, който позволява свободнотот движение на стръвта. Волфрамовото мънисто може да се регулира, за да се се постигне баланс с pop-up топчето, а също и да подобри презентацията на куката.   
Монтаж Carp Spirit Combi-Soft Rig
BGN9.00
(tax incl.)
Carp Spirit Combi-Soft Rig е универсален монтаж, перфектен за употреба при дънна, pop-up и snowman презентация. Ръчно вързана посредством плетен повод с покритие, платформата разполага със забелен участък над куката, който позволява свободното и движение в работня край, за да бъде ефективна при всеки ъгъл на поглъщане от рибата. Добавеният микро ринг при рамото на куката се движи свободно, така че когато рибата се опита да изхвърли стръвта, острието на куката остава открито и нараства възможността за закачане. Допълнително преимущество носи и леко извитият шлаух върху ухото на куката, който помага за бързото завъртане на острието.  Carp Spirit Combi-Soft Rig е универсален монтаж, перфектен за употреба при дънна, pop-up и snowman презентация. Ръчно вързана посредством плетен повод с покритие, платформата разполага със забелен участък над куката, който позволява свободното и движение в работня край, за да бъде ефективна при всеки ъгъл на поглъщане от рибата. Добавеният микро ринг при рамото на куката се движи свободно, така че когато рибата се опита да изхвърли стръвта, острието на куката остава открито и нараства възможността за закачане. Допълнително преимущество носи и леко извитият шлаух върху ухото на куката, който помага за бързото завъртане на острието.  
Готов монтаж с флуорокарбон Carp Spirit Opti-Mex
BGN7.33
(tax incl.)
Готов монтаж на Carp Spirit, който използва 100% флуорокарбонов Opti-Mex повод. Пречупващите светлината свойства на флуорокарбона са много близки до тези на водата, което го прави почти невидим, когато е потопен в нея. Използваната кука е с леко извит към рамото връх и поради тази причина е подходяща за риболов в обрасли места, особено когато се ползва стръв за дъното. Предлага се в опаковка по 2 броя.  Готов монтаж на Carp Spirit, който използва 100% флуорокарбонов Opti-Mex повод. Пречупващите светлината свойства на флуорокарбона са много близки до тези на водата, което го прави почти невидим, когато е потопен в нея. Използваната кука е с леко извит към рамото връх и поради тази причина е подходяща за риболов в обрасли места, особено когато се ползва стръв за дъното. Предлага се в опаковка по 2 броя.  
Монтаж Carp Spirit - Blow Back Rig
BGN6.92
(tax incl.)
Монтажът Blow Back е направен с помощта на Camo Core повод и кука Razor Point LS (Long Shank Barbed). Комбинацията от Long Shank кука и микро ринг намалява възможността на рибата да изхвърли стръвта и увеличава шансовете за закачане. Монтажът разполага с Carp Spirit Kicker шлаух, който подпомага бързото завъртане на куката. Тази универсална платформа е подходяща както за дъннен риболов, така и при използване на pop-up. Blow Back Rig е ръчно изработен с компоненти от Carp Spirit, с добавен quick change вирбел N8 и антиусукващ шлаух.  Монтажът Blow Back е направен с помощта на Camo Core повод и кука Razor Point LS (Long Shank Barbed). Комбинацията от Long Shank кука и микро ринг намалява възможността на рибата да изхвърли стръвта и увеличава шансовете за закачане. Монтажът разполага с Carp Spirit Kicker шлаух, който подпомага бързото завъртане на куката. Тази универсална платформа е подходяща както за дъннен риболов, така и при използване на pop-up. Blow Back Rig е ръчно изработен с компоненти от Carp Spirit, с добавен quick change вирбел N8 и антиусукващ шлаух.