Carp fishing - instruments

Игла AVID Titanium Retracta Hair Needle
BGN9.92
(tax incl.)
Сгъваема игла с остър връх и фин предпазител, която е перфектна за оформяне на монтаж на косъм с малки бойлита. Характеристики: - Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт; - Изключително здраво острие с титаниево покритие; - Ергономична дръжка с меко покритие.
Арт.467 игла за Lead Core
BGN6.08
(tax incl.)
Иглa с изключително умален размер, която е чудесна за правене на клупове или за свързване на монофилното влакно с повода. Също така е много полезна при поставянето на много малки или особено ронлива стръв на косъм.
Игла за стръв Carp Spirit Braid And Hard Bait Needle
BGN9.42
(tax incl.)
Игла за стръв от марката Carp Spirit, което е предназначена за употреба с плетен косъм. Oтвореният край на иглата намалява увреждането на косъма, а върхът е идеален за твърди примамки като тигрови ядки или сухи топчета.Игла за стръв от марката Carp Spirit, което е предназначена за употреба с плетен косъм. Oтвореният край на иглата намалява увреждането на косъма, а върхът е идеален за твърди примамки като тигрови ядки или сухи топчета.
Игла за стръв Carp Spirit Fine Lip Close Needle
BGN6.25
(tax incl.)
Fine Lip Close Needle е игла за стръв на марката Carp Spirit, която е подходяща за използване с малки топчета или силиконови примамки. Фината кука намалява шанса стръвта да се раздели. Намира приложение и за снаждане на олово.Fine Lip Close Needle е игла за стръв на марката Carp Spirit, която е подходяща за използване с малки топчета или силиконови примамки. Фината кука намалява шанса стръвта да се раздели. Намира приложение и за снаждане на олово.
Edges Игла Easy Splice Needle
BGN6.92
(tax incl.)
Работната част на иглата е от усукана жица от неръждаема стомана, с която лесно да разделяте нишките на повода.Работната част на иглата е от усукана жица от неръждаема стомана, с която лесно да разделяте нишките на повода.
Игла за стръв Carp Spirit - Heavy Lip Close Needle
BGN6.83
(tax incl.)
Универсална игла Carp Spirit, подходяща за бойлита и други видове стръв. Куката с предпазител гарантира сигурното прекарване на косъма през стръвта, също така служи и за направата на малки клупове. Универсална игла Carp Spirit, подходяща за бойлита и други видове стръв. Куката с предпазител гарантира сигурното прекарване на косъма през стръвта, също така служи и за направата на малки клупове. 
Комбиниран инструмент Carp Spirit - Multi Pull Tool
BGN11.00
(tax incl.)
Комбиниран инструмент - 3 в 1, който включва ринг за кука, кука за вирбели и съпаловиден пин от неръждаема стомана, предназначен за направата на клупове при плътни и плетени поводи.Комбиниран инструмент - 3 в 1, който включва ринг за кука, кука за вирбели и съпаловиден пин от неръждаема стомана, предназначен за направата на клупове при плътни и плетени поводи.