Carp fishing - instruments

Комбиниран инструмент Carp Spirit - Multi Pull Tool
BGN11.00
(tax incl.)
Комбиниран инструмент - 3 в 1, който включва ринг за кука, кука за вирбели и съпаловиден пин от неръждаема стомана, предназначен за направата на клупове при плътни и плетени поводи.Комбиниран инструмент - 3 в 1, който включва ринг за кука, кука за вирбели и съпаловиден пин от неръждаема стомана, предназначен за направата на клупове при плътни и плетени поводи.
Игла за стръв Carp Spirit - Heavy Lip Close Needle
BGN6.83
(tax incl.)
Универсална игла Carp Spirit, подходяща за бойлита и други видове стръв. Куката с предпазител гарантира сигурното прекарване на косъма през стръвта, също така служи и за направата на малки клупове. Универсална игла Carp Spirit, подходяща за бойлита и други видове стръв. Куката с предпазител гарантира сигурното прекарване на косъма през стръвта, също така служи и за направата на малки клупове. 
Ножица Preston Rig Scissors
BGN14.00
(tax incl.)
Preston Rig Scissors е изключително остра и издръжлива ножица, която с лекота прерязва всякакви монофилни и плетени влакна. Прецизните титаниеви остриета ви помагат да подрязвате отблизо възлите, а големите дръжки са удобни за продължително използване. Ножицата разполага с удобен предпазител за съхранение.
Инструмент за клупове Preston Floater Loop Sizer
BGN3.67
(tax incl.)
Preston Floater Loop Sizer разполага с четири оразмерителя за направа на клупове: 8мм, 10мм, 12мм и 15мм. С този инструмент лесно ще може да правите еднакви примки с избран от вас размер. Моделът е изработен от плаваща пластмаса и трудно би могло да го загубите във водата.
Щипка за пелети - Preston Floater Pellet Bander
BGN9.08
(tax incl.)
Preston Floater Pellet Bander е малък инструмент, който улеснява поставянето на ринг към пелетите. Продуктът е изработен от плаваща пластмаса, за да се елиминира възможността да се загуби при изпускане във водата.
Игла Korum Xpert Fine Gated/Splicing Needle
BGN8.00
(tax incl.)
Изработена от висококачествена стомана за максимална здравина. Дръжката е ергономична и е направена в ярък цвят, лесен за откриване при затруднена видимост.
Игла Korum Xpert Hard Bait Safety Needle
BGN8.00
(tax incl.)
Изработена от висококачествена стомана за максимална здравина. Дръжката е ергономична и е направена в ярък цвят, лесен за откриване при затруднена видимост.
Edges Игла Splicing Needle CAC522
BGN6.50
(tax incl.)
Fox Splicing Needle е игла за оформяне на клупове върху leadcore или 30lbr. поводи. Иглата е снабдена с подвижна микро кука, която се затваря и улавя влакното. Тялото на иглата е с ултра тънък диаметър и е изработено от неръждаема стомана, което я прави подходяща и за работа с меки примамки.
Комбиниран инструмент Edges Multi tool - ORANGE
BGN12.67
(tax incl.)
Джобен инструмент, комбиниращ в себе си четири функции. Характеристики: - Инструмент за премахване на горния слой от покрити влакна; - Кука за затягане на възли и изправяне на твърди материали; - Инструмент за създаване на D-Rig монтаж; - Инструмент за направа на Chod и Hinged Stiff Rigs монтажи; - Оранжев цвят.