Carp fishing - Stoppers and rings

Клин за топче Matrix Boilie Pins
BGN5.33
(tax incl.)
Клин за прикрепяне на бойлита към монтаж, изработен от неръждаема стомана. Перфектен е за топчета с размери от 6 до 10мм. Клин за прикрепяне на бойлита към монтаж, изработен от неръждаема стомана. Перфектен е за топчета с размери от 6 до 10мм. 
Силиконов косъм/ринг за пелети Matrix Bait Aligner
BGN8.17
(tax incl.)
Идеята е заимствана от шаранския риболов и е пригодена за мачовия риболовец. Ринговете могат да се ползват с пелети или малки бойлита. Перфектни са за ползване с малки поп-ъп топчета на метод фидер.Идеята е заимствана от шаранския риболов и е пригодена за мачовия риболовец. Ринговете могат да се ползват с пелети или малки бойлита. Перфектни са за ползване с малки поп-ъп топчета на метод фидер.
Стопер CZ Mini Rig Stops
BGN4.08
(tax incl.)
Стопер с формата на капка за фиксиране на рингове за монтаж или вирбели към куката.Стопер с формата на капка за фиксиране на рингове за монтаж или вирбели към куката.
Стопери за кука Edges Hook Bead
BGN8.17
(tax incl.)
Стопер с цвят каки, който се напасва върху тялото на куката и действа като спирачка за вирбели или рингове за монтаж.Стопер с цвят каки, който се напасва върху тялото на куката и действа като спирачка за вирбели или рингове за монтаж.