Carp fishing - feeders

Фидер Cage feeder round
From BGN1.83
(tax incl.)
Фидер, изработен от стабилна метална решетка. Предлага се в различни варианти, в зависимост от теглото и броя на клетките в решетката.
Пружина - допълнително утежнена
BGN0.67
(tax incl.)
Пружина за шарански риболов с допълнително утежнение. Пружините се продават в пакет по 50 броя и това е минималното количество за поръчка.Пружина за шарански риболов с допълнително утежнение. Пружините се продават в пакет по 50 броя и това е минималното количество за поръчка.
Форма за паста Raven
BGN2.08
(tax incl.)
С тази форма за стръв можете лесно да превърнете примамка за пъстърва или тесто в така наречената ефективна "дроплет" форма.С тази форма за стръв можете лесно да превърнете примамка за пъстърва или тесто в така наречената ефективна "дроплет" форма.
Комплект за риболов с фидер CZ Fanatic Method Feeder Set
BGN12.00
(tax incl.)
Пълен комплект за риболов с фидер. Включва три броя фидер хранилки с различно тегло (20гр., 25гр., 30гр.) и форма към тях, както и три броя вирбели в кутийка.Пълен комплект за риболов с фидер. Включва три броя фидер хранилки с различно тегло (20гр., 25гр., 30гр.) и форма към тях, както и три броя вирбели в кутийка.
Фидер пластмасов затворен малък
BGN1.08
(tax incl.)
Малък затворен пластмасов фидер, специално разработен за използване със захранка, смесена с червеи.Малък затворен пластмасов фидер, специално разработен за използване със захранка, смесена с червеи.
Фидер Preston In-Line Flat Method
BGN6.08
(tax incl.)
Могат да се използват самостоятелно или като част от специалната система на Preston - Quick Release Method Mould. Дизайнът с плоско дъно ги прави идеални за всякакви ситуации, включително и на места с наклонени терени. Вдлъбнатината в предната част на фидера побира вирбел с размер десет или вирбел Preston Ring, който осигурява достатъчно добро пристягане, за да се направи полу-фиксиран монтаж. Като алтернатива, фидерите могат да се използват с Korum Quickchange Beads, за да се направи свободно работещ монтаж.Могат да се използват самостоятелно или като част от специалната система на Preston - Quick Release Method Mould. Дизайнът с плоско дъно ги прави идеални за всякакви ситуации, включително и на места с наклонени терени. Вдлъбнатината в предната част на фидера побира вирбел с размер десет или вирбел Preston Ring, който осигурява достатъчно добро пристягане, за да се направи полу-фиксиран монтаж. Като алтернатива, фидерите могат да се използват с Korum Quickchange Beads, за да се направи свободно работещ монтаж.