Carp fishing - Bait throwers

Ракета за захранка Large Spomb
BGN29.33
(tax incl.)
Ракета за захранка Large Spomb е с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност. Основни характеристики: - Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятане; - Отличава се със своята аеродинамичма форма, който спомага за прецизен кастинг дори при силен вятър; - Дизайнът е универсален и позволява използването на голямо разнообразие от стръв - пелети, топчета, царевица, хляб, личинки и друго; - Предназначена за използване със специално изработени spod/Spomb пръчки; - Използва се отлично при бързи замятание на големи количества стръв; - Предлага се в два цвята - бял и черен; - Кастинг тегло на Large Spomb: тегло на ракетата - 60 gr / в заредено състояние - 180 gr.  Ракета за захранка Large Spomb е с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност. Основни характеристики: - Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятане; - Отличава се със своята аеродинамичма форма, който спомага за прецизен кастинг дори при силен вятър; - Дизайнът е универсален и позволява използването на голямо разнообразие от стръв - пелети, топчета, царевица, хляб, личинки и друго; - Предназначена за използване със специално изработени spod/Spomb пръчки; - Използва се отлично при бързи замятание на големи количества стръв; - Предлага се в два цвята - бял и черен; - Кастинг тегло на Large Spomb: тегло на ракетата - 60 gr / в заредено състояние - 180 gr.  
Ракета Quick
From BGN7.25
(tax incl.)
Ракета за захранване, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.Ракета за захранване, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета за захранка Large Spomb
BGN29.33
(tax incl.)
Ракета за захранка Large Spomb е с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност. Основни характеристики: - Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятане; - Отличава се със своята аеродинамичма форма, който спомага за прецизен кастинг дори при силен вятър; - Дизайнът е универсален и позволява използването на голямо разнообразие от стръв - пелети, топчета, царевица, хляб, личинки и друго; - Предназначена за използване със специално изработени spod/Spomb пръчки; - Използва се отлично при бързи замятание на големи количества стръв; - Предлага се в два цвята - бял и черен; - Кастинг тегло на Large Spomb: тегло на ракетата - 60 gr / в заредено състояние - 180 gr.  
Ракета RAV5533
BGN7.00
(tax incl.)
С тази ракета можете бързо да разпределите голямо количество захранка на мястото, където ловите риба. Благодарение на малките дупчици по-големите частици не падат веднага.С тази ракета можете бързо да разпределите голямо количество захранка на мястото, където ловите риба. Благодарение на малките дупчици по-големите частици не падат веднага.
Ракета - CF443
BGN8.33
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF443, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.Ракета за захранване модел CF443, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета Quick
From BGN7.25
(tax incl.)
Ракета за захранване, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета за захранка Spomb - Mini
BGN21.17
(tax incl.)
Ракетата Spomb е иновативен продукт, който прави захранването изключително лесно, бързо и с голяма точност. Spomb ще достави впечатляващо количество подхранка в желания участък, като ергономичната форма осигурява далечни и точни замятания. Ракетата е плуваща и след освобождаване от товара лесно се изтегля. Кастинг тегло на Mini Spomb: тегло на ракетата - 25gr / в заредено състояние - 85gr.
Ракета CF243
BGN3.42
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF243, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Буй за ракета Spomb Float
BGN3.25
(tax incl.)
Със Spomb Float вашата ракета ще бъде още по-видима и по-плавателна, без това да повлияе на кастинга. Опаковката съдържа два буя - червен и черно-бял. Моделът има отвор, който може да се напасне към всеки размер на ракетите Spomb.Със Spomb Float вашата ракета ще бъде още по-видима и по-плавателна, без това да повлияе на кастинга. Опаковката съдържа два буя - червен и черно-бял. Моделът има отвор, който може да се напасне към всеки размер на ракетите Spomb.
Ракета RAV5538
BGN6.08
(tax incl.)
С тази ракета можете бързо да разпределите голямо количество захранка върху мястото, на което ловите. Благодарение на малките дупчици, течността се отделя без да изпадат твърдите частици.С тази ракета можете бързо да разпределите голямо количество захранка върху мястото, на което ловите. Благодарение на малките дупчици, течността се отделя без да изпадат твърдите частици.
Ракета CF250
BGN6.67
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF250, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.Ракета за захранване модел CF250, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета CF254
BGN8.50
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF254, с която ще може успешно да захраните на желаното петно за риболов.Ракета за захранване модел CF254, с която ще може успешно да захраните на желаното петно за риболов.