Carp fishing - Bait throwers

Ракета CF250
BGN6.67
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF250, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета CF243
BGN3.42
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF243, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Ракета Impact Spod
From BGN26.92
(tax incl.)
Impact Spod на Fox появява след 3-годишни проучвания, разработки и безброй часове полеви тестове. Ракетата притежава набор от уникални характеристики, които я отличават от останалите аксесоари за позициониране на захранка. Дизайнът на тялото например позволява зареждане с една ръка. Уникалното тяло и капакът не само ви позволяват да заредите ракетата много бързо, но и с едно загребване да напълните цялото пространство. Друга екстра е, че дизайнът позволява да се зареди със захранка, която желаете да се разпредели на по-голяма площ – когато използвате само бойлита, например. Ергономичната форма осигурява изключително далечни и точни замятания. Използваните компоненти са от неръждаема стомана, а самата ракета е изцяло плуваща.
Ракета RAV5533
BGN7.00
(tax incl.)
С тази ракета можете бързо да разпределите голямо количество захранка на мястото, където ловите риба. Благодарение на малките дупчици по-големите частици не падат веднага.
Ракета CF254
BGN8.50
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF254, с която ще може успешно да захраните на желаното петно за риболов.
Ракета - CF443
BGN8.33
(tax incl.)
Ракета за захранване модел CF443, с която ще може успешно да захраните на желаното място за риболов.
Буй за ракета Spomb Float
BGN3.25
(tax incl.)
Със Spomb Float вашата ракета ще бъде още по-видима и по-плавателна, без това да повлияе на кастинга. Опаковката съдържа два буя - червен и черно-бял. Моделът има отвор, който може да се напасне към всеки размер на ракетите Spomb.