Carp fishing - other

Защитна постелка Sync Splash Mat
BGN37.33
(tax incl.)
Запазете своите ценни макари и пръчки чисти и защитени от калта по време на дъждовните риболовни часове благодарение на защитната постелка на Shimano - Sync Splash Mat. Това е аксесоар, който ще ви спести време и усилия по чистене на кални макари и пръчки. Постелката се предлага в комплект с удобна чанта за съхранение и транспортиране и четири броя колчета. Просто разпънете постелката, захванете я с колчетата и може да поставите бъз барове, стойка с пръчки, така че да са защитени по време на риболов.
Калъф за лодка Boatman Actor - еднослоен
BGN19.58
(tax incl.)
Еднослоен калъф за съхранение и транспорт на лодка за захранка Boatman Actor, изработен от високоустойчив найлонов плат. Снабден е с цип, дръжки за носене и вътрешно отделение за дистанционно управление и аксесоари.
Карп дюшек Trench Euro Protection Mat
BGN229.17
(tax incl.)
Карп дюшек Trench Euro Protection Mat е от серията Shimano Trench ориентирана към осигуряване на удобство и компактност за съвременния риболовец, за да може напълно да се насладите на своя риболовен излет. Този карп дюшек е максималното ниво на удобство и защита, което може да предложите на своя улов. Като останалите продукти от тази серия и дюшекът може да се закрепи към друг Shimano багаж. Лесен за разопаковане и с повърхност, която остава мокра продължително време, твърди странични части и отлична подплата - това е оптималната защита за шарана.  Основни характеристики: Aero Quiver Advanced Bag Connection система; Голяма чанта за съхранение и транспортиране; Твърди страни и голяма подплата; Покривало на карп дюшека, за да се покрие рибата, като по този начин се предпази от силното слънце; Специално безопасно покритие "Stat Wet Fish", което поддържа рибата мокра.
Карп дюшек Tribal Protection Mat
BGN190.00
(tax incl.)
Карп дюшек Tribal Protection Mat е предназначен за европейските риболовци, които успяват да уловят големи екземпляри шарани във водоемите. Дизайнът на продукта позволява освобождаването на шарана от различен край на дюшека, докато той се носи по повърхността на водата, като по този начин рибата се възстановява бързо и отплава щом е готова. Пространството за шарана е голямо без значение от неговите размери, като долната част на дюшека е подплатена за допълнителен комфорт при преноса към водоема. Още една характеристики е покривалото на карп дюшека, за да се покрие рибата, като по този начин се предпази от силното слънце. Мобилността на дюшека е гарантирана чрез специална чанта за прибиране, която има регулируема презрамка за лесен пренос. Дизайнът позволява също прикачване на Tribal Protection Mat към Aero Quiver система.
Повдигачи FilStar Foam Pop-Ups
From BGN1.67
(tax incl.)
Изкуствени примамки за риболов със ZIG-RIG монтаж, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективността им. FilStar Foam Pop-Ups се предлагат в различни цветове, така че можете да съобразите цвета спрямо дъното и времето, за да бъдат лесно откриваеми за рибите. Цвета на примамката играе важна роля при риболов със Zig Rig монтаж, като е добре той да бъде съобразен с времето. Препоръчват се следните комбинации: - При слънчево време са подходящи светли цветове (жълто, бяло или оранжево); - При облачно време – тъмни цветове (комбинации с черно); - За нощно време – черен цвят.Изкуствени примамки за риболов със ZIG-RIG монтаж, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективността им. FilStar Foam Pop-Ups се предлагат в различни цветове, така че можете да съобразите цвета спрямо дъното и времето, за да бъдат лесно откриваеми за рибите. Цвета на примамката играе важна роля при риболов със Zig Rig монтаж, като е добре той да бъде съобразен с времето. Препоръчват се следните комбинации: - При слънчево време са подходящи светли цветове (жълто, бяло или оранжево); - При облачно време – тъмни цветове (комбинации с черно); - За нощно време – черен цвят.
Индикатор маркер Carp Spirit - Luminos Marker Float
BGN8.75
(tax incl.)
Luminos Marker Float е високоустойчив и аеродинамичен индикатор, който лесно се вижда във всякакви условия. Маркерът разполага с перки, които имат ярък реактивен цвят за лесна видимост в светло време, а също и луминесцентен участък под перките, който го прави забележим в условия с ниска осветеност.Luminos Marker Float е високоустойчив и аеродинамичен индикатор, който лесно се вижда във всякакви условия. Маркерът разполага с перки, които имат ярък реактивен цвят за лесна видимост в светло време, а също и луминесцентен участък под перките, който го прави забележим в условия с ниска осветеност.
Карп теглилка Carp Spirit - Weigh Sling Bag
BGN62.50
(tax incl.)
Теглилката Weigh Sling Bag гарнтира безопасно теглене на уловения шаран. Снабдена със странични ципове, за да се избегне приплъзване на рибата навън. Velcro закопчаване, което осигурява допълнителна безопасност за рибата.Теглилката Weigh Sling Bag гарнтира безопасно теглене на уловения шаран. Снабдена със странични ципове, за да се избегне приплъзване на рибата навън. Velcro закопчаване, което осигурява допълнителна безопасност за рибата.
Кобра алуминий CF286
BGN13.33
(tax incl.)
Алуминиева кобра с диаметър 17 мм за замятане на топчета на далечна дистанция.Алуминиева кобра с диаметър 17 мм за замятане на топчета на далечна дистанция.
Лопатка за захранване средна
BGN6.75
(tax incl.)
Средна по големина лопатка за размесване и прехвърляне на захранка между различни съдове. Разполага с дупки по дъното си за оттичане на вода.Без дръжка.Средна по големина лопатка за размесване и прехвърляне на захранка между различни съдове. Разполага с дупки по дъното си за оттичане на вода.Без дръжка.
Лодка за захранване Bait Liner Digital New
BGN641.67
(tax incl.)
Стандартен модел лодка за захранване Bait Liner Digital за шарански риболов. Корпусът е направен от материал, устойчив на удар, а електрониката е тествана и надеждна. Двигателят има сравнително ниска консумация, което подсигурява по-дългото време на експлоатация по време на риболов. В комплекта към лодката са включени дистанционно управление, акумулатор за лодката, зарядно за акумулатора. Гаранция - 1 година.Стандартен модел лодка за захранване Bait Liner Digital за шарански риболов. Корпусът е направен от материал, устойчив на удар, а електрониката е тествана и надеждна. Двигателят има сравнително ниска консумация, което подсигурява по-дългото време на експлоатация по време на риболов. В комплекта към лодката са включени дистанционно управление, акумулатор за лодката, зарядно за акумулатора. Гаранция - 1 година.