Carp fishing - other

Плуващи топчета Korum Blobs
BGN6.67
(tax incl.)
Плуващи топчета с висока видимост, предназначени за риболов в плитки води. Отлични за буренясали места, благодарение на ярките цветове. Те лесно се прикрепят към влакното ви с помощта на предварително направено ухо. Шест броя в пакет. Предлага се в два размера: средни и малкиПлуващи топчета с висока видимост, предназначени за риболов в плитки води. Отлични за буренясали места, благодарение на ярките цветове. Те лесно се прикрепят към влакното ви с помощта на предварително направено ухо. Шест броя в пакет. Предлага се в два размера: средни и малки
Индикатор маркер Carp Spirit - Luminos Marker Float
BGN8.75
(tax incl.)
Luminos Marker Float е високоустойчив и аеродинамичен индикатор, който лесно се вижда във всякакви условия. Маркерът разполага с перки, които имат ярък реактивен цвят за лесна видимост в светло време, а също и луминесцентен участък под перките, който го прави забележим в условия с ниска осветеност.Luminos Marker Float е високоустойчив и аеродинамичен индикатор, който лесно се вижда във всякакви условия. Маркерът разполага с перки, които имат ярък реактивен цвят за лесна видимост в светло време, а също и луминесцентен участък под перките, който го прави забележим в условия с ниска осветеност.
Повдигачи - пяна Pop-up Risers Foam
BGN11.42
(tax incl.)
Повдигачи от пяна, които са биоразградими и разтворими във вода, което ги прави напълно безопасни за рибите и околната среда. High Riser ще задържи на високо стръвта и куката ви в продължение на няколко секунди, след което ще се отдели, а вашия монтаж ще потъне с перфектна презентация. Когато пяната изплува на повърхността, ще ви остави удобен маркер за подхранващо петно. За по-добри резултати огънете пръчицата наполовина и я разточете леко, след това прекарайте куката напълно през двете половини, така че пяната да я покрие изцяло. Създават перфекна презентация, собено при наличие на повече растителност по дъното.  
Калъф за Prisma III Baitboat Bag
BGN148.33
(tax incl.)
Чанта за безопасно транспортиране и съхранение на лодка за захранване Prisma Boat, която е подсилена във всички конфликтни точки и разполага с удобна презрамка за носене. Моделът е оборудван с три отделения с цип за съхранение на батерия, зарядно и дистанционно управление.
Лопатка голяма
BGN11.25
(tax incl.)
Голяма лопатка за размесване и прехвърляне на захранка между различни съдове. Разполага с дупки по дъното си за оттичане на вода. Без дръжка.
Легло за шарани Carp Cradle
BGN142.58
(tax incl.)
Това легло за шарани е изключително сигурно за поставяне на рибата и лесно за използване от риболовците. Гуменото покритие на мрежата гарантира бързото оттичане на водата. В допълнение, леглото е удобно за сгъване и носене.
Boiliegun (шприц за протеинови топчета)
BGN34.42
(tax incl.)
Шприц за изработка на меки протеинови топчета, снабден с 1 бр. конусовиден накрайник. Лесно изработва оформя сместа за топчета, като дава предимство сами да избирате съставките.