Banksticks, heads and holders

Колче Bankstick Powerdrill Telescopic 50cm
BGN10.42
(tax incl.)
Телескопично алуминиево колче със свределовиден връх за твърда почва. Съвместимо е с всякакви аларми. Височината му се регулира изключително лесно.Телескопично алуминиево колче със свределовиден връх за твърда почва. Съвместимо е с всякакви аларми. Височината му се регулира изключително лесно.
Колче Black Label Power Point Bankstic
From BGN50.50
(tax incl.)
Леко и изключително здраво колче. Характеристики: - Cam-Lok механизъм за сигурно фиксиране по дължина; - Снабден е с T-bar приставка за по-лесно завинтване в твърда почва; - Съвместим е със всички Black Label бъзер барове; - Остър и здрав край за забиване.
Колче тръба CZ Beach-N Rod Holder
BGN9.17
(tax incl.)
CZ Beach-N Rod Holder е изработен от неръждаема стомана и има солидни заварки. Колчето е снабдено със острие във формата на лопатка, което улеснява забиването му в почвата и в същото време задържа сигурно въдицата. • Размери: ø4,0x24,5cm
Трипод за теглене Weighing Tripod
BGN81.50
(tax incl.)
Изключително здрав трипод за теглене на улов, който осигурява стабилност при теглене и на по-големи трофейни екземпляри. Характеристики: - изработен от висококачествена стомана; - широк разкрач на краката за по-добра стабилност; - торба за съхранение и транспорт; - комплектът не включва кантар и чанта за теглене.