Instruments

Ножица Carp Spirit - Rig - Braid Scissors
BGN13.83
(tax incl.)
Ножицата Carp Spirit Rig & Braid разполага с режещи като бръснач остриета от неръждаема стомана, които с лекота се справят с високотехнолигичните плетени поводи. Разполагат с удобни дръжки с висока видимост, които са проектирани да бъдата достатъчно малки, за да се поберат лесно в кутията за принадлежности.Ножицата Carp Spirit Rig & Braid разполага с режещи като бръснач остриета от неръждаема стомана, които с лекота се справят с високотехнолигичните плетени поводи. Разполагат с удобни дръжки с висока видимост, които са проектирани да бъдата достатъчно малки, за да се поберат лесно в кутията за принадлежности.
Клещи за халки FRICHY - X41-7
BGN10.42
(tax incl.)
Характеристики: - Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримповане на поводи и втулки и други предназначения; - Ковани челюсти от карбонова стомана за по-голяма твърдост и издръжливост; - Обработени с корозо-устойчиво покритие; - Удобни противохлъзгащи дръжки.
Клещи Stainless Steel Frichy - CX05
BGN26.75
(tax incl.)
Клещи от неръждаема стомана, отличаващи се с перфектен дизайн, подходящи както за сладководен, така и за морски риболов. Характеристики: Конструкция от неръждаема стомана; Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно и монофил; Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримпване на поводи и втулки и други предназначения; Тефлоново покритие.
Кантар - щипка Lip Grip FRICHY - X31-RD
BGN68.25
(tax incl.)
Щипка-кантар за захващане на улова, която е изработена за лесна работа с една ръка. Притежава противохлъзгащо гумирано покритие на дръжката. Разполага с вграден кантар с мерни единици в килограми и либри.
Ножица за плетено влакно Matrix Braid Scissors
BGN9.42
(tax incl.)
Ножица за рязане на плетени и монофилни влакна.  Характеристики: - Остриета от неръждаема стомана със закалено покритие; - Ергономичен дизайн на дръжките; - Цветът на дръжките е с висока видимост.
Резачка за влакно Rapala Stainless Steel Line Clipper Bulk
BGN5.83
(tax incl.)
Резачка за влакно с остри челюсти, които с лекота режат монофилни и плетени влакна. Изработена от неръждаема стомана, тя се отличава с ергономичен дизайн за лесна употреба. Снабдена с отварачка за бутилки.
Ножица за халки Gomoku Split Ring Scissors
BGN30.08
(tax incl.)
С многофункционалната ножица Gomoku Split-Ring лесно се извършва приготвянето на монтажи, смяната на рингове и подрязването на влакно. Челюстите отварят халки от #1 - #3 и режат плетени влакна с лекота. Изработена от неръждаема стомана и проектирана за риболов във всякакви води. 
Комплект инструменти Rapala (RTC-6SPLS)
BGN32.42
(tax incl.)
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. Клещите притежават кримпер за сплит шот, инструмент за настройване на воблери и резци за влакно. Също така в комплекта има и ножица за плетено влакно, чиито резци не се плъзгат по него.
Клещи Алум. FRICHY - X6
BGN87.50
(tax incl.)
Модел Frichy, който е отличен избор за истински професионалисти. Отличават се като 30 % увеличен размер, което дава повече здравина. Моделът е със CNC machined алуминиева конструкция, резачки от волфрамов карбид. Размер - 190mm; Тегло - 125g;
Клещи Rapala Salt Anglers Double Leverage Plier 9
BGN68.25
(tax incl.)
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и други подобни аксесоари. Клещите са изработени от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, а удебелените дръжки предлагат допълнителен комфорт.