Instruments

Ножица Rapala Precision Line Scissors
BGN23.92
(tax incl.)
Ножица с ергономичен дизайн разработена за рязане на традиционни и микро влакна, снабдена с остриета от немска неръждаема стомана с титаниево покритие. Precision Line Scissors разполага с удобни дръжки и плъзгащ се клипс за заключване. Не се препоръчва рязането на дебели и супер влакна, това може да доведе до бързо изхабяване на остриетата.
Клещи Rapala Salt Anglers Double Leverage Plier 9
BGN68.25
(tax incl.)
Възползвайте се от 60% повече мощ, когато се налага да премахнете куки, кримпове и други подобни аксесоари. Клещите са изработени от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, а удебелените дръжки предлагат допълнителен комфорт.
Комплект инструменти Rapala (RTC-6SPLS)
BGN32.42
(tax incl.)
Комплектът включва клещи с кания 16.5 см, които са изработени от карбонова стомана с никелово покритие така, че да служат вярно дълги години. Дръжките са ергономични и удобни и се отварят с пружина. Клещите притежават кримпер за сплит шот, инструмент за настройване на воблери и резци за влакно. Също така в комплекта има и ножица за плетено влакно, чиито резци не се плъзгат по него.
Резачка за влакно Rapala Stainless Steel Line Clipper Bulk
BGN6.50
(tax incl.)
Резачка за влакно с остри челюсти, които с лекота режат монофилни и плетени влакна. Изработена от неръждаема стомана, тя се отличава с ергономичен дизайн за лесна употреба. Снабдена с отварачка за бутилки.
Клещи с магнит Rapala MAG Spring Split Ring Pliers
From BGN40.75
(tax incl.)
Клещи с разнопосочни магнити с патентования Mag Spring механизъм, които държат накрайниците отворени, като по този начин се избягва използването и износването на пружината. Моделът е снабден със Split ring накрайник за рингове до размер 0 за модел 4" и за рингове до размер 3-5 за модел 6", в допъление на това има и резачка за влакно. Челюстите са изработени от неръждаема стомана, а ръкохватките са меки и ергономични.
Ножица за плетено влакно Gomoku PE Line Scissors
BGN10.42
(tax incl.)
Ножица за плетено влакно с остриета от полирана стомана, която издържа на висока соленост и е подходяща за риболов във всякакви условия. Удобното захващане с опора за пръст увеличава прецизността на рязане. Моделът лесно може да се прикрепи към катарама или въженце, за да бъде осигурен.
Отварачка Rapala
BGN9.92
(tax incl.)
Удобна отварачка с дизайн на Original Floater на Rapala. Изненадайте приятелите си, като отваряте бутилките с този интересен аксесоар или пък направете красив подарък на свой близък.
Арт.592 клещи за олово NEW Stonfo
BGN28.00
(tax incl.)
Изключително здрави клещи за олово, специално проектирани за работа с големи размери дропшот олово. Единият край на инструмента се използва за премахване на всякакви размери олово, а другият край се използва за плъзгане на оловото без възможност от повреда на влакното.
Комбинирани клещи Rapala
BGN41.25
BGN58.33 -BGN17.08
(tax incl.)
Универсални комбинирани алуминиеви клещи от Rapala. Ергономичният дизайн и лекото тегло на клещите ги прави изключително удобни за работа с една ръка, което се допълва и от пружинния механизъм за разтваряне. Челюстите на клещите са от закалена стомана, а страничните резачи - от въглеродна стомана. Устойчивостта на корозия прави клещите напълно подходящи за ползване в морски условия.
Клещи Rapala Salt Anglers Double Leverage Cutter 8
BGN51.87
BGN68.25 -BGN16.38
(tax incl.)
Дизайнът на куките осигурява 60% повече мощ за отрязването на големи куки, дебели влакна и поводи с лекота. Изработени са от карбонова стомана с никелово покритие за по-голяма устойчивост на корозия, а удебелените дръжки предлагат допълнителен комфорт.