Instruments

Ножица за халки Gomoku Split Ring Scissors
BGN30.08
(tax incl.)
С многофункционалната ножица Gomoku Split-Ring лесно се извършва приготвянето на монтажи, смяната на рингове и подрязването на влакно. Челюстите отварят халки от #1 - #3 и режат плетени влакна с лекота. Изработена от неръждаема стомана и проектирана за риболов във всякакви води. С многофункционалната ножица Gomoku Split-Ring лесно се извършва приготвянето на монтажи, смяната на рингове и подрязването на влакно. Челюстите отварят халки от #1 - #3 и режат плетени влакна с лекота. Изработена от неръждаема стомана и проектирана за риболов във всякакви води. 
Edges ножица Scissors - ORANGE
BGN13.33
(tax incl.)
Назъбена ножица за всякакви влакна, свързани към куката и най-вече идеално отрязване на тънки плетени влакна.Назъбена ножица за всякакви влакна, свързани към куката и най-вече идеално отрязване на тънки плетени влакна.
Edges клещи Braid Blades XS
BGN22.42
(tax incl.)
Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетено влакно, дебело монофилно влакно, стоманени и титаниеви поводи.Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетено влакно, дебело монофилно влакно, стоманени и титаниеви поводи.
Клещи Rage Braid Cutters - NTL021
BGN21.67
(tax incl.)
Удобна комбинация на клещи и ножица в едно. С този инструмент можете да режете без никакъв проблем от тънки влакна, през плетени, твърди монофилни и флуоркарбонови, до стоманени и дори титаниеви поводи. Изработени са от неръждаема стомана, с полирана огледална повърхност, режещ ръб, вградена пружина и предпазно заключване.Удобна комбинация на клещи и ножица в едно. С този инструмент можете да режете без никакъв проблем от тънки влакна, през плетени, твърди монофилни и флуоркарбонови, до стоманени и дори титаниеви поводи. Изработени са от неръждаема стомана, с полирана огледална повърхност, режещ ръб, вградена пружина и предпазно заключване.
Ножица CZ EX-Power Scissors
BGN7.58
(tax incl.)
Здрав и надежден модел ножица EX-Power Scissors, която може да се използва за плетено и за монофилно влакно. Остриетата са от неръждаема стомана и са с добре назъбени краища. Дръжката е с меко гумено покритие, кото спомага за добрия захват при работа. - Дължина на острието - 6 см. - Дължина на дръжката - 7см.Здрав и надежден модел ножица EX-Power Scissors, която може да се използва за плетено и за монофилно влакно. Остриетата са от неръждаема стомана и са с добре назъбени краища. Дръжката е с меко гумено покритие, кото спомага за добрия захват при работа. - Дължина на острието - 6 см. - Дължина на дръжката - 7см.
Клещи Алум. FRICHY - X6
BGN87.50
(tax incl.)
Модел Frichy, който е отличен избор за истински професионалисти. Отличават се като 30 % увеличен размер, което дава повече здравина. Моделът е със CNC machined алуминиева конструкция, резачки от волфрамов карбид. Размер - 190mm; Тегло - 125g;Модел Frichy, който е отличен избор за истински професионалисти. Отличават се като 30 % увеличен размер, което дава повече здравина. Моделът е със CNC machined алуминиева конструкция, резачки от волфрамов карбид. Размер - 190mm; Тегло - 125g;
Ножица CZ Multi Scissors
BGN9.33
(tax incl.)
Carp Zoom ножица модел Multi Scissors се отличава със здрави и издръжливи във времето остриета. Лесна и удобна за хващане и работа, ножицата може да се използва за монофилни, плетени влакна и флуорокарбон. Предлага се с допълнително точило, което може да използвате при нужда.Carp Zoom ножица модел Multi Scissors се отличава със здрави и издръжливи във времето остриета. Лесна и удобна за хващане и работа, ножицата може да се използва за монофилни, плетени влакна и флуорокарбон. Предлага се с допълнително точило, което може да използвате при нужда.
Калъф за клещи FRICHY - X90
BGN12.25
(tax incl.)
Функционален калъф за съхранение на Frichy клещи, който може да се върти на 360 градуса, за да се закрепи стабилно в желаната позиция на колана. Има здрав алуминиев карабинер и разтеглива спирала, с която клещите ви ще бъдат винаги достъпни.Функционален калъф за съхранение на Frichy клещи, който може да се върти на 360 градуса, за да се закрепи стабилно в желаната позиция на колана. Има здрав алуминиев карабинер и разтеглива спирала, с която клещите ви ще бъдат винаги достъпни.
Ножица за плетено влакно FRICHY - FS0102S
BGN4.08
(tax incl.)
Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана, която е с уголемен отвор на дръжката за хора, които имат по-големи пръсти.Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана, която е с уголемен отвор на дръжката за хора, които имат по-големи пръсти.
Ножица за плетено влакно Matrix Braid Scissors
BGN9.42
(tax incl.)
Ножица за рязане на плетени и монофилни влакна.  Характеристики: - Остриета от неръждаема стомана със закалено покритие; - Ергономичен дизайн на дръжките; - Цветът на дръжките е с висока видимост.Ножица за рязане на плетени и монофилни влакна.  Характеристики: - Остриета от неръждаема стомана със закалено покритие; - Ергономичен дизайн на дръжките; - Цветът на дръжките е с висока видимост.