Other

Ключодържател YGK Key Ring
BGN10.42
(tax incl.)
Текстилен ключодържател с избродирано лого на известната японска марка за спортен риболов YGK. Разполага с надпис YGK от едната страна и X Braid от другата.
Връзвачка за PR възел YGK Seki Knotter II
From BGN45.83
(tax incl.)
YGK Seki Knotter II е отличен инструмент за вързване на PR възли. Връзвачката има POM покритие с добри плъзгащи свойства, което намалява триенето и не уврежда влакното. Инструментът не позволява усукване на монофилното влакно и то запазва първоначалната си издръжливост. Притежава висока устойчивост на удар.
Арт.530 Връзвачка за PR възел
BGN37.33
(tax incl.)
Специално устройство, което е предназначено за направата на PR възли. Изработено от неръждаема стомана, то е ергономично и компактно, като е снабдено с лесно регулируем диск, който допринася за отличната работа на устройството. Вътрешната гума е с много здрава втулка, която предпазва от протриване. Има две бобини с различно тегло, които дават възможност за перфектно опъване на възела. Снадбено е с инструкции за употреба. Инструкции за употреба може да разгледате тук.
Връзвачка за PR възел Light Shimano
BGN114.92
(tax incl.)
Shimano Bobbin Knotter e отличен инструмент за изработка на PR възли, с помощта на който можете да свържете монофилен повод с плетено влакно. Връзвачката е чудесна за свързване на плетени влакна с размери по японската номерация от #0.3 до #3 (до 0,3мм). Инструментът осигурява изключителна здравина и надеждност на възлите.
Връзвачка за PR възел Shimano Heavy TH-202N
BGN126.00
(tax incl.)
Shimano Bobbin Knotter e отличен инструмент за изработка на PR възли, с помощта на който можете да свържете монофилен повод с плетено влакно. Връзвачката е чудесна за свързване на плетени влакна с размери по японската номерация от #2 до #10 (до 0,6мм).  Инструментът осигурява изключителна здравина и  надеждност на възлите. 
Кантар Rapala цифров - 12 kg
From BGN30.33
(tax incl.)
Този мини дигитален кантар ви дава възможността да претегляте до 12 кг с изключителна прецизност. Той е супер удобен. Животът на батерията му достига до 400 часа с една 9V батерия (батерията не е включена). Има функция тара. Екранът му изгасва автоматично след 4 минути в покой, което гарантира дългият живот на батерията. Разполага с кука с хромирано покритие. Има водоустойчив дизайн, който осигурява точно претегляне, дори ако се случи да го изпуснете във вода. Можете да го поберете във всяка кутия за принадлежности или джоб. Този кантар се е превърнал в един от задължителните риболовни аксесоари. Характеристики: - Джобен мини кантар - Супер точен и удобен - Лесен за четене дигитален дисплей - До 400 часа живот на батерията - Има функция тара - Кука с хромирано покритие - Водоустойчив дизайн - Измерва във фунтове и килограми - Екранът изгасва автоматично след 4 минути в покой
Арт.640 совалка за близалка
BGN16.72
BGN22.00 -BGN5.28
(tax incl.)
Аксесоар за навиване, специално проектиран безопасно да държи и съхранява монтажи за плувка. Изработен от висококачествен материал. Специалната форма позволява да се направят по двойки, за да се спести място.