Other

Мотовилка за монтажи Carp Spirit - Rig Winder
BGN5.67
(tax incl.)
Мотовилка Rig Winder, улесняваща съхранението на предварително подготвени монтажи. Разполага с гумени платформи по краищата си, на които има улеи за лесно подреждане на влакното и сигурно фиксиране на куката.   Мотовилка Rig Winder, улесняваща съхранението на предварително подготвени монтажи. Разполага с гумени платформи по краищата си, на които има улеи за лесно подреждане на влакното и сигурно фиксиране на куката.   
Отварачка Costa Pocket Bottle Opener
BGN23.08
(tax incl.)
Класически дизайн отварачка от неръждаема стомана със стилно изработено лого Costa. Един незаменим аксесоар по време на излети/риболовни пътешествия и всякакви мероприятия сред природата.
Кантар Faith S.I.D. Digital Scale 50kg
BGN88.67
(tax incl.)
С Faith S.I.D. Digital Scale можете да претеглите шаран до 50 кг, като има възможност да запаметите теглата на последните 10 хванати риби. Рамената за закачане на торба за теглене се сгъват и кантарът става компактен и удобен за съхранение.  Характеристики: - Компактен размер; - Метална катарама; - Подсветка на дисплея; - Теглене до 50кг (110lb); - Работи с 2 х ААА батерии (не са включени в комплекта).