Rucksacks, Bags, Baskets and Buckets

Чанта спининг Rapala
BGN84.29
BGN99.17 -15%
(tax incl.)
Революционна чанта за активните рибари в движение. Можете лесно да преместите чантата пред себе си, а основните отделения се отварят като работна табла, заедно с кутията за принадлежности с размер 3600, която се побира вътре. Има 2 основни отделения с двойни държачи. Включени са 2 кутии за принадлежности с размер 3700. Подплатената раменна презрамка е оборудвана със спирален ретрактор, карабинер, джобчета с ципове на предната и задната страна и джоб за клещи. Характеристики: - Революционна чанта за активните рибари - Чантата се мести лесно отпред, като основните отделения се отварят като работна табла - Включва 2 кутии за принадлежности с размер 3700 - Подплатена раменна презрамка със спирален ретрактор и карабинер - Джобчета с ципове на предната и задната част + джобче за клещи
Помпа за въздух с три вида захранване - APAA3
BGN27.50
(tax incl.)
Помпа за въздух предназначена за аератор на жива стръв. Моделът се захранва с: - 3бр. АА батерии (не са ключени в комплекта); - Чрез USB кабел (вкл. в комплекта); - Адаптер 12V към запалка на кола (вкл. в комплекта); - Кабел с преходник и щипки за закачане към акумулатор (вкл. в комплекта).
Помпа за въздух с 4 вида захранване - APAA4
BGN35.67
(tax incl.)
Помпа за въздух предназначена за аератор на жива стръв. Моделът се захранва с: - 3бр. АА батерии (не са ключени в комплекта); - Чрез USB кабел (вкл. в комплекта); - Адаптер 12V към запалка на кола (вкл. в комплекта); - Кабел с преходник и щипки за закачане към акумулатор (вкл. в комплекта); - Кабел с адаптер към електрическата мрежа (вкл. в комплекта).
Чанта Rapala Gadget Bag Waterproof
BGN21.58
(tax incl.)
Защитете от намокряне вашата камера, телефон или друго устройство с Gadget Bag Waterproof. Характеристики: - Плътно затваряне чрез навиване и закопчаване на две катарами; - Регулируема презрамка; - Вътрешен подвижен EVA джоб.
Чанта спининг Rapala
BGN100.16
BGN117.83 -15%
(tax incl.)
Революционна чанта за активните рибари в движение. Можете лесно да преместите чантата пред себе си, а основните отделения се отварят като работна табла заедно с кутията за принадлежности с размер 3600, която се побира вътре. Има 2 основни отделения с двойни държачи. Включени са две кутии за принадлежности с размер 3700. Подплатената раменна презрамка е оборудвана със спирален ретрактор, карабинер, джобчета с ципове на предната и задната страна и джоб за клещи. Характеристики: - Революционна чанта за активните рибари - Чантата се мести лесно отпред, като основните отделения се отварят като работна табла - Включва 3 кутии за принадлежности с размер 3700 - Подплатена раменна презрамка със спирален ретрактор и карабинер - Джобчета с ципове на предната и задната част + джобче за клещи - Изработена от водоустойчив материал 600D
Кофа за жива стръв 25 литра кръгла
BGN22.31
BGN26.25 -15%
(tax incl.)
Здрава двойна кофа с метална дръжка. Вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата, капак за бърз достъп и пластмасова дръжка. Външната кофа е плътна и може да бъде използвана за различни дейности.
Чанта Rapala LureCamo Tackle Bag - Magnum
BGN144.67
(tax incl.)
Водоустойчива чанта за риболовни аксесоари с атрактивен и практичен дизайн. Моделът е в размер Magnum и може да побере в основното си отделение седем кутии с размер 3700 (35.50 x 23.20 x 5.00 см).  Характеристики:     Твърди дъно и горен капак, непропускащи вода.     Ластик за закрепване на кутия върху капака.     Удобен преден джоб с две отделения - органайзер за инструменти и диспенсър за влакна.     Органайзерът за инструменти разполага с D-ring точки за прикрепяне на инструменти.     Прозрачен джоб с цип от вътрешната страна на горния капак.     Страничен джоб с неопренов панел от едната страна и два джоба плюс вложки за въдица и кеп от другата страна.     Подплатена презрамка, която лесно се превръща в дръжка за носене на ръка.     Високоустойчиви YKK ципове. *Съдържанието от снимките е илюстративно и не е включено в комплекта.
Кофа за жива стръв литра кръгла
BGN15.00
(tax incl.)
Удобна двойна кръгла кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности.
SB Чанта Fishing Bag
From BGN30.25
(tax incl.)
Snowbee проектират новата си чанта Classic Trout Bag по традиционен начин, но с модерен привкус. Изработена е от здрав плат 600D и има ламинирана PVC подплата, което прави материала 100% устойчив на вода. Приятните тонове на светлото маслинено зелено се съчетават перфектно с черния цвят и придават стилен и спретнат вид на чантата, коeто допълва практичния дизайн. Характеристики: - Изработена от здрав плат 600D с ламинирана PVC подплата - Практичен дизайн с джобове, точно където са необходими - Основни отделения, затварящи се с цип + допълнителен капак за защита от дъжд - Две бързоосвобождаващи се пластмасови катарами на големия капак - Регулируема презрамка за рамо - Приятни тонове на светло маслинено зелено, съчетани перфектно с черен цвят
Чанта Rapala NEW Sportsman 12
BGN34.92
(tax incl.)
Чантата за рамо Sportsmans 12 е перфектния избор за пътувания през деня. Премахващата се PVC подплата покрива изцяло вътрешната страна на широкото основно отделение. Трите допълнителни джобчета са перфектни за принадлежности и аксесоари. Презрамката е регулируема. Характеристики: - Премахваща се PVC подплата в основното отделение - Допълнителни джобчета, перфектни за принадлежности - Регулируема презрамка