Rucksacks, Bags, Baskets and Buckets

Кофа Spomb Square Bucket
BGN22.00
(tax incl.)
Кофа Spomb Square Bucket се отличава със своята здравина и надеждна метална дръжка. Намира идеално приложение за пренасяне на стръвта. Квадратната форма на модела не е случайна - по-лесна е за прибиране при транспортиране и за съхранение ако се наложи да сложите няколко кофи една в друга. Предлага се в черен цвят с червено лого Spomb. Има вместимост 17 литра и отлично пасва на стойките за кофа Spomb.Кофа Spomb Square Bucket се отличава със своята здравина и надеждна метална дръжка. Намира идеално приложение за пренасяне на стръвта. Квадратната форма на модела не е случайна - по-лесна е за прибиране при транспортиране и за съхранение ако се наложи да сложите няколко кофи една в друга. Предлага се в черен цвят с червено лого Spomb. Има вместимост 17 литра и отлично пасва на стойките за кофа Spomb.
Кофа Spomb Square Bucket
BGN22.00
(tax incl.)
Кофа Spomb Square Bucket се отличава със своята здравина и надеждна метална дръжка. Намира идеално приложение за пренасяне на стръвта. Квадратната форма на модела не е случайна - по-лесна е за прибиране при транспортиране и за съхранение ако се наложи да сложите няколко кофи една в друга. Предлага се в черен цвят с червено лого Spomb. Има вместимост 17 литра и отлично пасва на стойките за кофа Spomb.Кофа Spomb Square Bucket се отличава със своята здравина и надеждна метална дръжка. Намира идеално приложение за пренасяне на стръвта. Квадратната форма на модела не е случайна - по-лесна е за прибиране при транспортиране и за съхранение ако се наложи да сложите няколко кофи една в друга. Предлага се в черен цвят с червено лого Spomb. Има вместимост 17 литра и отлично пасва на стойките за кофа Spomb.
Раница комбо Rage Rucksack
BGN99.17
(tax incl.)
Rage Rucksack предлага решение за съхранение с голям капацитет, което ще увеличи вашата мобилност. Раницата разполага с голямо централно отделение, което е заредено с три кутии за принадлежности.  Характеристики: - Износоустойчиви материали; - Здрави ципове; - Доставя се с три кутии за принадлежности Fox Rage medium/shallow; - Универсални отделения с голям размер; - Два държача за въдици; - Регулируеми презрамки с подплата; - Водоустойчив основен материал; - Материя - 85% полиестер, 15% PVC; - Размери: 42 х 21 х 41см.  Rage Rucksack предлага решение за съхранение с голям капацитет, което ще увеличи вашата мобилност. Раницата разполага с голямо централно отделение, което е заредено с три кутии за принадлежности.  Характеристики: - Износоустойчиви материали; - Здрави ципове; - Доставя се с три кутии за принадлежности Fox Rage medium/shallow; - Универсални отделения с голям размер; - Два държача за въдици; - Регулируеми презрамки с подплата; - Водоустойчив основен материал; - Материя - 85% полиестер, 15% PVC; - Размери: 42 х 21 х 41см.  
Стойка за кофи Spomb Double Bucket stand kit
BGN99.17
(tax incl.)
Компактна стойка, осигуряваща поддръжка за две кофи на перфектна височина и улеснява зареждането на  ракети за захранка. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 литрови кофи от серията FOX Square buckets. Доставя се с удобна транспортна чанта. Компактна стойка, осигуряваща поддръжка за две кофи на перфектна височина и улеснява зареждането на  ракети за захранка. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 литрови кофи от серията FOX Square buckets. Доставя се с удобна транспортна чанта. 
 Колан-стойка за кофа Spod Bucket strap
BGN24.42
(tax incl.)
Леко и удобно решение, осигуряващо поддръжка на кофа за подхранка. Коланът е изработен от високоустйчив полиестер и е снабден четири конектора за прикрепяне на колчета. Може да се използва при кофи с различни размери и то еднакво добре при кръгло и правоъгълно сечение. Ремъкът разполага с катарама за регулиране на дължината и оранжеви маркерни шевове за по-прецизно пристягане към кофата.Леко и удобно решение, осигуряващо поддръжка на кофа за подхранка. Коланът е изработен от високоустйчив полиестер и е снабден четири конектора за прикрепяне на колчета. Може да се използва при кофи с различни размери и то еднакво добре при кръгло и правоъгълно сечение. Ремъкът разполага с катарама за регулиране на дължината и оранжеви маркерни шевове за по-прецизно пристягане към кофата.
Чанта KK 20-9 - комбо с 4 кутии
BGN67.58
(tax incl.)
KK 20-9 предлага чудесен вариант за организиране и подреждане на вашите принадлежности за спининг риболов. Чантата е изработена от високоустойчив 600D полиестер и е снабдена със здрави ципове и регулируеми презрамки за носене на гръб. Характеристики: - Комплектът включва 4 кутии с размери 36x24x25см; - Основно отделение, в което се събират кутиите; - Два големи странични джоба с мрежести разделители отвътре; - Вътрешен джоб при капака на основното отделение; - Допълнителен външен джоб отпред, който се затваря с катарама за бърз достъп; - Удобен джоб отгоре с размери 25x15x5см; - Връзки с катарама за пристягане, на които може да закачите допълнителен багаж като яке, блуза и др. - Регулируеми презрамки за носене на гръб.KK 20-9 предлага чудесен вариант за организиране и подреждане на вашите принадлежности за спининг риболов. Чантата е изработена от високоустойчив 600D полиестер и е снабдена със здрави ципове и регулируеми презрамки за носене на гръб. Характеристики: - Комплектът включва 4 кутии с размери 36x24x25см; - Основно отделение, в което се събират кутиите; - Два големи странични джоба с мрежести разделители отвътре; - Вътрешен джоб при капака на основното отделение; - Допълнителен външен джоб отпред, който се затваря с катарама за бърз достъп; - Удобен джоб отгоре с размери 25x15x5см; - Връзки с катарама за пристягане, на които може да закачите допълнителен багаж като яке, блуза и др. - Регулируеми презрамки за носене на гръб.
Чанта Camolite chair Bag - CLU313
BGN84.75
(tax incl.)
Чанта предназначена за пренос и съхранение на рибарски стол. Характеристики: - Подходяща за всички модели столове на Fox; - Подсилени ЕVA дръжки; - Удобна презрамка; - 500 denier полиестер; - Високоустйчиви двойни ципове; - Уникален камуфлажен десен, запазена марка на Fox.Чанта предназначена за пренос и съхранение на рибарски стол. Характеристики: - Подходяща за всички модели столове на Fox; - Подсилени ЕVA дръжки; - Удобна презрамка; - 500 denier полиестер; - Високоустйчиви двойни ципове; - Уникален камуфлажен десен, запазена марка на Fox.
Сак Royale Barrow Bag
BGN171.08
(tax incl.)
Сакът е изключително удобен за пренасяне на всякакви аксесоари – от облекло до най-дребни кутийки. Изработен е от 1200 den полиестер, притежава здрави 1-сантиметрови ципове, EVA подплънки на дръжките, както и два странични и един преден джоб. Голямото отделение разполага с твърд капак и дъно.Сакът е изключително удобен за пренасяне на всякакви аксесоари – от облекло до най-дребни кутийки. Изработен е от 1200 den полиестер, притежава здрави 1-сантиметрови ципове, EVA подплънки на дръжките, както и два странични и един преден джоб. Голямото отделение разполага с твърд капак и дъно.
Комплект R Series 2 Man Dinner Set
BGN81.50
(tax incl.)
Къмпинг комплект за хранене поместен в удобен органаизер, който осигурява всичко необходимо за двама души. Характеристики: - 400 denier полиестерна тъкан с водоустойчива функция; - Надеждни 10мм ципове; - Дръжка с EVA ръкохватка; - 2 бр. ножове от неръждаема стомана; - 2 бр. вилици; - 2бр. супени и 2бр. чаени лъжици; - 2 бр. чинии и 2бр. чаши; - 1 бр. тирбушон; - 1бр. голям и 2бр. малки буркани с винт; - Микрофибърна кърпа; - Размери: 28см х 12см х 28см.Къмпинг комплект за хранене поместен в удобен органаизер, който осигурява всичко необходимо за двама души. Характеристики: - 400 denier полиестерна тъкан с водоустойчива функция; - Надеждни 10мм ципове; - Дръжка с EVA ръкохватка; - 2 бр. ножове от неръждаема стомана; - 2 бр. вилици; - 2бр. супени и 2бр. чаени лъжици; - 2 бр. чинии и 2бр. чаши; - 1 бр. тирбушон; - 1бр. голям и 2бр. малки буркани с винт; - Микрофибърна кърпа; - Размери: 28см х 12см х 28см.
Чанта за топчета Fox Camolite Air Dry Bag + Hookbait Bag
BGN27.67
(tax incl.)
Удобна чанта за съхранение на бойли топчета плюс малка торбичка за стръв. Разполага с подсилиени дръжки, цип и проветрива част от мрежеста материя. Уникален Fox камуфлажен десен.Удобна чанта за съхранение на бойли топчета плюс малка торбичка за стръв. Разполага с подсилиени дръжки, цип и проветрива част от мрежеста материя. Уникален Fox камуфлажен десен.
Чанта комбо Rage Lure - Tackle Bag
BGN115.67
(tax incl.)
Rage Lure & Tackle Bag е компактна, но с достатъчно място за съхранение на голям набор от принадлежности и примамки. Чантата ще ви помогне да сте по-мобилен и в същото време да разполагате с всичко необходимо за дълга риболовна сесия.  Характеристики: - Доставя се с четири кутии за принадлежности Fox Rage; - Износоустойчиви материали; - Здрави ципове; - Перфектна за риболов с изкуствени примамки; - Водоустойчив основен материал; - Високоустойчиви катарами за прикачване на презрамката; - Ергономични дръжки за носене; - 75% полиестер, 25% PVC; - Размери: 43 х 24 х 33см.Rage Lure & Tackle Bag е компактна, но с достатъчно място за съхранение на голям набор от принадлежности и примамки. Чантата ще ви помогне да сте по-мобилен и в същото време да разполагате с всичко необходимо за дълга риболовна сесия.  Характеристики: - Доставя се с четири кутии за принадлежности Fox Rage; - Износоустойчиви материали; - Здрави ципове; - Перфектна за риболов с изкуствени примамки; - Водоустойчив основен материал; - Високоустойчиви катарами за прикачване на презрамката; - Ергономични дръжки за носене; - 75% полиестер, 25% PVC; - Размери: 43 х 24 х 33см.
Чанта Camolite Glug 6 pot case
BGN50.50
(tax incl.)
Комплект от чанта и шест бурканчета за съхранение. Характеристики: - Уникален Fox камуфлажен десен; - Високоустойчив цип; - 2 големи бурканчета; - 4 малки бурканчета; - Подплатени разделители; - Прозрачен капак за бързо идентифициране на съдържанието; - Изработена от 500 denier полиестер.Комплект от чанта и шест бурканчета за съхранение. Характеристики: - Уникален Fox камуфлажен десен; - Високоустойчив цип; - 2 големи бурканчета; - 4 малки бурканчета; - Подплатени разделители; - Прозрачен капак за бързо идентифициране на съдържанието; - Изработена от 500 denier полиестер.