Holdalls

Калъф FilStar /KK 9-19/ - твърд шарански троен
BGN65.83
(tax incl.)
Удобен твърд троен шарански калъф FilStar с размер 1.40 м. Снабден е с дръжка за носене в ръка и с голяма регулируема дръжка за носене на рамо. Има три обособени отделения за съхранение на пръчки с макари, които са отделени с ципове.Удобен твърд троен шарански калъф FilStar с размер 1.40 м. Снабден е с дръжка за носене в ръка и с голяма регулируема дръжка за носене на рамо. Има три обособени отделения за съхранение на пръчки с макари, които са отделени с ципове.
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб
From BGN50.00
(tax incl.)
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб, надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Моделът се отличава се с прфектена визия и е изработен от високоустойчиви материали. Характеристики:     - Високоустойчива 600 denier полиестерна материя;     - Голям страничен джоб;     - Двойни ципове;     - Регулируема презрамка;     - Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.  Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб, надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Моделът се отличава се с прфектена визия и е изработен от високоустойчиви материали. Характеристики:     - Високоустойчива 600 denier полиестерна материя;     - Голям страничен джоб;     - Двойни ципове;     - Регулируема презрамка;     - Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.  
Калъф за шпули R Series Spool Protector
BGN21.17
(tax incl.)
R-Series Spool Protector предлага удобно решение за съхранение на вашите шпули. Характеристики: - Водоустойчива 400 denier полиестерна материя; - 10 милиметров здрав цип; - Два подвижни разделителя от пяна; - Може да събира Big pit макари, включително FX13; - Двоен цип с отваряне тип - мост, за по лесен достъп; - Основна материя - 100% полиестер. * Съдържанието от снимката не е включено.
Plano тубус Jumbo Air Liner
BGN395.50
(tax incl.)
Jumbo Air Liner е телескопичен тубус, който от пръв поглед прави впечатление с внушителния си дизайн и висококачествена изработка. Двукомпонентният тубус е телескопичен и може да се разтегне до невероятните 2,84м, за да осигури защита и на най-дългите пръчки. Моделът се отличава с много здрава конструкция, може да бъде заключван и е снабден с колела, които улесняват транспортирането. Характеристики: - Тестван за издръжливост; - Произведен в USA; - Изработен от висококачествени материали; - Вътрешен диаметър - 21,60см.
Plano тубус Air Liner
BGN220.50
(tax incl.)
Plano Air Liner е висококачествен тубус, който осигурява защита на до 9 въдици с дължина 2,13см. Моделът се отличава с трикомпонентен, телескопичен дизайн, който му позволява да се събере до лесните на транспорт 119см. Характеристики: - Диаметър на тубуса: 11.4 см; - Максимална дължина: 224 см; - Минимална дължина: 119 см; - Удобна дръжка за носене.
Калъф Filstar KK 9-21
BGN26.58
(tax incl.)
Твърд калъф с едно отделение за пръчка, който е изработен от високоустойчив 600D полиестер. Ширината в основата на калъфа е 8 см, а дълбочината - 10 см.
Проектор за връх CZ Marshal Neoprene Tip Protector
BGN10.17
(tax incl.)
Marshal Tip Protector осигурява надеждна защита за върха на вашата въдицата по време на транспортиране. Проекторът е изработен от високоустойчив неоперен и е снабден с велкро закопчаване. • Размери: ø3,5x30cm
Протектор Camolite Rod and Reel Protector
BGN42.33
(tax incl.)
Изключително здрав и практичен протектор за въдици. Характеристики: - Уникален Fox Camo десен; - Ватирана подплата, предпазваща макарата при транспорт; - Предпазителите за върховете са свързани със здрава еластична лента, която може да пасне на всички въдици от 3 до 4м; - Джоб с цип; - Изработени от 500 denier полиестер.
Калъф Camo lite Single rod jacket
BGN92.92
(tax incl.)
Здрав единичен калъф със следните характеристики: - Разработен за пренос и съхранение на една сглобена въдица; - Кройка позволяваща съхранение на голяма макара и водачи до 50мм; - 500 denier полиестер; - Високоустйчиви двойни ципове; - Камуфлажен десен.
Калъф за прашка Monster Case
BGN34.92
(tax incl.)
Компактен калъф за прашки, който побира до 10 броя (в зависимост от големината им) и предпазва фините ластици от повреда. Изработен е със здрава материя, издръжливи ципове и неопренови дръжки.
Тубус за топ-сет Preston New
BGN21.17
(tax incl.)
Новият и подобрен тубус за топ-сет е изработен от по-трайна и удароустойчива пластмаса, която ще осигури максимална сигурност на вашите скъпоценни комплекти.