Pole and match fishing - offbox

Прикачно -OFFBOX PRO - BROLLY ARM
BGN22.92
(tax incl.)
Предлага стабилно решение, като се монтира директно към крака на кутията. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.Предлага стабилно решение, като се монтира директно към крака на кутията. Характеристики: - 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.
Прикачно KORUM SPEED FIT TELESCOPIC FEEDER ARM
BGN65.33
(tax incl.)
Нов по-тънък и по-лек дизайн, който е отлично допълнение към риболовните принадлежности на модерния риболовец. Отлично приспособим към Korum Accessory стол.Нов по-тънък и по-лек дизайн, който е отлично допълнение към риболовните принадлежности на модерния риболовец. Отлично приспособим към Korum Accessory стол.
Прикачно Off - стойка за щека
BGN14.25
(tax incl.)
Високата рамка и гуменото покритие на стойката ще задържат щеката на сигурно място дори при силен вятър. Можете да променяте и фиксирате ъгъла според ситуацията.Високата рамка и гуменото покритие на стойката ще задържат щеката на сигурно място дори при силен вятър. Можете да променяте и фиксирате ъгъла според ситуацията.
Прикачно Off - стойка за пръчка
BGN14.25
(tax incl.)
Стойка за пръчка с механизъм за фиксирана промяна на ъгъла и дълбока основа.Стойка за пръчка с механизъм за фиксирана промяна на ъгъла и дълбока основа.
Прикачно - New OFFBOX 36 - SIDE TRAY SET
BGN103.83
(tax incl.)
Мултифункционален сет, състоящ се от Super Side Tray и Deep Bait Tray. Включени аксесоари: 30 mm Round, 25 mm Round, 23 mm OffboxМултифункционален сет, състоящ се от Super Side Tray и Deep Bait Tray. Включени аксесоари: 30 mm Round, 25 mm Round, 23 mm Offbox
Прикачно Off - гребен за фидер
BGN14.25
(tax incl.)
Гребен за фидер с възможност за фиксиране на ъгъла и застопоряването му според конкретната ситуация.Гребен за фидер с възможност за фиксиране на ъгъла и застопоряването му според конкретната ситуация.
Прикачно Off - Method Feeder Rest
BGN31.25
(tax incl.)
Method Feeder Rest предлага изключителна гъвкавост при поставяне на въдицата. Прикачното е подплатено, като по този начин предпазва въдицата и повода от нараняване. Позволява на въдицата да се движи свободно по цялата дължина, като извитият край предотвратява изплъзването на въдицата, което се случва често при по-агресивна атака.Method Feeder Rest предлага изключителна гъвкавост при поставяне на въдицата. Прикачното е подплатено, като по този начин предпазва въдицата и повода от нараняване. Позволява на въдицата да се движи свободно по цялата дължина, като извитият край предотвратява изплъзването на въдицата, което се случва често при по-агресивна атака.
Прикачно - New OFFBOX 36 - Insert Twin Pack
BGN3.82
BGN5.00 -BGN1.18
(tax incl.)
Съвместимо с OffBox 36 аксесоарите, не е съвместимо със старите OffBox или OffBox Pro. Диаметър - 32 мм.Съвместимо с OffBox 36 аксесоарите, не е съвместимо със старите OffBox или OffBox Pro. Диаметър - 32 мм.
Прикачно Total Control Pole Rest
BGN53.76
BGN84.00 -BGN30.24
(tax incl.)
Прикачно Total Control Pole Rest, което успешно поддържа щеката и освобождава ръцете Ви за други цели. Подсигурете щеката си при риболов в неблагоприятни условия.Прикачно Total Control Pole Rest, което успешно поддържа щеката и освобождава ръцете Ви за други цели. Подсигурете щеката си при риболов в неблагоприятни условия.
Прикачно - OFFBOX Pro - Multi Pole Support
BGN58.99
BGN165.67 -BGN106.68
(tax incl.)
Прикачното Multi Pole Support може да се регулира по височина и пасва на всички популярни столове и seatbox системи. Поддържащата ролка е достатъчно твърда и е с профилирана форма за перфектно фиксиране на щеката. Комплектът разполага с единична ролка, която лесно заменя основната чрез Snap-Lok механизъм и може да се ползва фиксирана или на свободен ход. Включени преходници: 25мм кръг, 23мм OnBox и 19мм квадрат.Прикачното Multi Pole Support може да се регулира по височина и пасва на всички популярни столове и seatbox системи. Поддържащата ролка е достатъчно твърда и е с профилирана форма за перфектно фиксиране на щеката. Комплектът разполага с единична ролка, която лесно заменя основната чрез Snap-Lok механизъм и може да се ползва фиксирана или на свободен ход. Включени преходници: 25мм кръг, 23мм OnBox и 19мм квадрат.