Pole and match fishing - other

Тапа Joint Aligners
BGN4.42
(tax incl.)
Тапичките предпазват краищата на секциите от нараняване и помагат за бързото им сглобяване.Тапичките предпазват краищата на секциите от нараняване и помагат за бързото им сглобяване.
Чорап за щека PRESTON POLE SOCK
From BGN23.17
(tax incl.)
Перфектен чорап, с който да държите под ръка своята щека, като същевременно я предпазвате от изхлузване напред.Перфектен чорап, с който да държите под ръка своята щека, като същевременно я предпазвате от изхлузване напред.
Смазка за ластик Preston
BGN11.50
(tax incl.)
Смазка за ластик на силиконова основа, позволяваща на ластика да преминава плавно през горните секции. Еднократно нанасяне е достатъчно за целодневен излет.Смазка за ластик на силиконова основа, позволяваща на ластика да преминава плавно през горните секции. Еднократно нанасяне е достатъчно за целодневен излет.
Вдевач за ластик Preston Extra
BGN8.92
(tax incl.)
Вдевачът е с ромбовидно око, което захваща ластика и се предлага в дълъг вариант - 2.1 м.Вдевачът е с ромбовидно око, което захваща ластика и се предлага в дълъг вариант - 2.1 м.
Тапа за щека Preston
From BGN4.42
(tax incl.)
Тапа за щека, предназначена да предпазва крайната секция при пренасяне.Тапа за щека, предназначена да предпазва крайната секция при пренасяне.
Протектори за ластик Hollo Elastic Protectors
From BGN7.75
(tax incl.)
Hollo Elastic Protectors, с които ще предпазите ластици Hollo Elastic. Предлагат се в цветове, които съответстват на цветовете на Hollo Elastic ластик. В една опаковка има 6 броя. Налични са 6 различни размера.Hollo Elastic Protectors, с които ще предпазите ластици Hollo Elastic. Предлагат се в цветове, които съответстват на цветовете на Hollo Elastic ластик. В една опаковка има 6 броя. Налични са 6 различни размера.
Маркер за влакно FilStar - бял
BGN11.50
(tax incl.)
Бял маркер за тъмно влакно, с който да отбелязвате дължината на влакното, което излиза от макарата при замятане на конкретна дистанция.Бял маркер за тъмно влакно, с който да отбелязвате дължината на влакното, което излиза от макарата при замятане на конкретна дистанция.