Pole and match fishing - other

Монтаж за ваглер
BGN4.17
(tax incl.)
Монтаж за ваглер, благодарение на който ваглерът се движи плавно по линията. Снабден е с метална втулка за безпроблемен кастинг.
Арт.236 сонда Stonfo
From BGN4.50
(tax incl.)
Специална сонда, снабдена с устройство с бутон, която се закача директно на куката без да се наранява влакното, предотвратявайки заплитането на върха на куката. Изработена от месинг с фосфоресциращи пластмасови части за нощен риболов. Хидродинамична форма. Подходяща е и за много малко куки.
Ластик Dura Slip Hybrid Elastic
BGN15.67
(tax incl.)
Ластик Dura Slip Hybrid Elastic съчетава мощ, издръжливост и отлична разтегливост, за да предложи търсения ластик за широк спектър от видове, който включва F1 и шаран. Основна отличителна черта на модела е високият коефициент на разтегливост. Ластикът е предварително обработен с лубрикант, за да се увеличи неговата трайност и надеждност.  Ластик Dura Slip Hybrid Elastic съчетава мощ, издръжливост и отлична разтегливост, за да предложи търсения ластик за широк спектър от видове, който включва F1 и шаран. Основна отличителна черта на модела е високият коефициент на разтегливост. Ластикът е предварително обработен с лубрикант, за да се увеличи неговата трайност и надеждност.  
Ластик Fluoro Slip
BGN8.25
(tax incl.)
Fluoro Slip ластиците са произведени от латекс в комбинация с флуоресцентни пигменти, които не нарушават здравината или работата на ластика.Fluoro Slip ластиците са произведени от латекс в комбинация с флуоресцентни пигменти, които не нарушават здравината или работата на ластика.