Landing nets

Кеп шарански
From BGN17.33
(tax incl.)
Здрав и надежден шарански кеп с алуминиева дръжка, предлага се с различни дължини.Здрав и надежден шарански кеп с алуминиева дръжка, предлага се с различни дължини.
Кеп шарански FilStar цяла дръжка
BGN48.00
(tax incl.)
Шаранджийски кеп със стабилна цяла дръжка (1,80м.) и разглобяема глава за лесен транспорт и съхранение.Шаранджийски кеп със стабилна цяла дръжка (1,80м.) и разглобяема глава за лесен транспорт и съхранение.
Кеп FilStar Carp DeLuxe
BGN42.67
(tax incl.)
Функционално кепче с водоотблъскваща мрежа, протектор за избягване на протъркването на мрежата, патентована сглобка на дръжката и патентована рамка за прикрепяне на мрежата.Функционално кепче с водоотблъскваща мрежа, протектор за избягване на протъркването на мрежата, патентована сглобка на дръжката и патентована рамка за прикрепяне на мрежата.
Кеп EOS Compact Landing Net
BGN114.08
(tax incl.)
EOS Compact Landing Net е перфектен за ползване с къса дръжка при вадене на риба от лодка. Моделът разполага с дълга 182.88см дръжка от две части, алуминиева рамка с дължина на рамото 106см и плитка 70см мека мрежа. Кепът се доставя с чанта за съхранение. EOS Compact Landing Net е перфектен за ползване с къса дръжка при вадене на риба от лодка. Моделът разполага с дълга 182.88см дръжка от две части, алуминиева рамка с дължина на рамото 106см и плитка 70см мека мрежа. Кепът се доставя с чанта за съхранение. 
Kеп Filstar Boat Mono Landing net Folding Handle
BGN47.75
(tax incl.)
Удобен кеп с телескопична дръжка и рамка изработена от алуминий. Моделът е снабден със здрава кордена мрежа и клик механизъм за лесно свързване на главата и дръжката.  Характеристики: - Размер на главата: 60 x 50см; - Размер на дръжката от 80 до 140см; - Удобна гумена ръкохватка.    Удобен кеп с телескопична дръжка и рамка изработена от алуминий. Моделът е снабден със здрава кордена мрежа и клик механизъм за лесно свързване на главата и дръжката.  Характеристики: - Размер на главата: 60 x 50см; - Размер на дръжката от 80 до 140см; - Удобна гумена ръкохватка.    
Кеп FilStar Boat Mono Net
BGN34.67
(tax incl.)
Много удобно кепче за тролинг и всякакъв риболов от лодка. Мрежата му е от дебела корда, което спомага лесното откачане на тройките на воблерите, а освен това не се и мокри, което позволява след употреба почти веднага да бъде прибрано за съхранение.Много удобно кепче за тролинг и всякакъв риболов от лодка. Мрежата му е от дебела корда, което спомага лесното откачане на тройките на воблерите, а освен това не се и мокри, което позволява след употреба почти веднага да бъде прибрано за съхранение.
Кеп FilStar плъзгаща дръжка HR pink
BGN38.00
(tax incl.)
Здрав и удобен кеп със солидна алуминиева рамка и гумирана мрежа. Снабден е с плъзгаща се дръжка, която се прибира в главата и го прави удобен за транспорт.Здрав и удобен кеп със солидна алуминиева рамка и гумирана мрежа. Снабден е с плъзгаща се дръжка, която се прибира в главата и го прави удобен за транспорт.
Кеп Horizon XT 42
BGN391.17
(tax incl.)
Здрав и практичен кеп със следните характеристики: - Високоустойчива 1K карбонова конструкция; - Солиден свързващ блок излят от алуминий със слот за бета светлина; - Две дръжки с различни дължини - 176см и 100см. - Обща дължина - 206см или 130см; - Карбонови рамена; - Дръжка с противоплъзгащо покритие; - Черни фитинги; - Зелена мрежа;Здрав и практичен кеп със следните характеристики: - Високоустойчива 1K карбонова конструкция; - Солиден свързващ блок излят от алуминий със слот за бета светлина; - Две дръжки с различни дължини - 176см и 100см. - Обща дължина - 206см или 130см; - Карбонови рамена; - Дръжка с противоплъзгащо покритие; - Черни фитинги; - Зелена мрежа;
Кеп шарански FilStar Easy Fold
BGN112.00
(tax incl.)
Шарански кеп от карбонови и алуминиеви елементи с изключително лека конструкция (790 гр) и в същото време без никакви компромиси със здравината. Разполага с иновативно захващане на рамената, което осигурява много лесно и бързо разглобяване на кепа. На практика цялата операция се извършва с едно натискане на двустранно разположения бутон на заключващия механизъм, изработен от здрава алуминиева сплав.Шарански кеп от карбонови и алуминиеви елементи с изключително лека конструкция (790 гр) и в същото време без никакви компромиси със здравината. Разполага с иновативно захващане на рамената, което осигурява много лесно и бързо разглобяване на кепа. На практика цялата операция се извършва с едно натискане на двустранно разположения бутон на заключващия механизъм, изработен от здрава алуминиева сплав.
Кеп FilStar
From BGN27.50
(tax incl.)
Сгъваеми кепчета на FilStar, изработени от изключително леки и здрави алуминиеви профили и снабдени с мрежа от мек полиестер. Компактни и удобни при съхранение и транспорт. Притежаващи завидна здравина на профилите и мрежата при работа, те безпроблемно ще извадят от водата дори трофейни екземпляри. Размери: 1.50 и 2.00мСгъваеми кепчета на FilStar, изработени от изключително леки и здрави алуминиеви профили и снабдени с мрежа от мек полиестер. Компактни и удобни при съхранение и транспорт. Притежаващи завидна здравина на профилите и мрежата при работа, те безпроблемно ще извадят от водата дори трофейни екземпляри. Размери: 1.50 и 2.00м
Кеп Carp Landingnet 2-sections
BGN47.83
(tax incl.)
Този кеп е перфектен, ако търсите бюджетно решение при риболов на шаран. Мрежата е достатъчно голяма и здрава и за най-големите шарани. Стоманената дръжка се разделя на две части, което прави кепа удобен за транспортиране. Максимална дължина на дръжката - 1.80 м, размер на главата - 88 х 97 см, диаметър на окото на мрежата - 5 мм.Този кеп е перфектен, ако търсите бюджетно решение при риболов на шаран. Мрежата е достатъчно голяма и здрава и за най-големите шарани. Стоманената дръжка се разделя на две части, което прави кепа удобен за транспортиране. Максимална дължина на дръжката - 1.80 м, размер на главата - 88 х 97 см, диаметър на окото на мрежата - 5 мм.