List of products by brand DLT

DLT

Въдица DLT Kinky Light Spin
From BGN45.92
(tax incl.)
DLT Kinky Light Spin се отличава с изискан външен вид и притежава висококачествени водачи, гарантиращи перфектен кастинг с минимално триене. Карбоновата бланка на пръчката е лека и чувствителна, а EVA ръкохватката предлага удобно захващане. Подходяща за риболов със спинери, силикони и малки примамки.  
Въдица DLT Streetwise Spin
From BGN64.08
(tax incl.)
С DLT Streetwise Spin риболовът ще бъде приятен през целия ден. Въдицата притежава силна и чувствителна карбонова бланка, висококачествени водачи за перфектен кастинг и удобна EVA ръкохватка. Streetwise Spin е идеална за усещане и на най-внимателните ухапвания, независимо от използваната техника на риболов.  
Кеп DLT Gummi XXXL Predator net
BGN58.08
(tax incl.)
Този огромен кеп с гумено покритие е идеален за всякакви риби с остри зъби. Мрежата е достатъчно голяма за еднометрови щуки например. Гумираното покритие предпазва максимално рибите и предотвратява закачане на куки. Размер на главата - 75 х 85 см, диаметър на окото на мрежата - 17 мм, дължина на дръжката - 87.5 см.Този огромен кеп с гумено покритие е идеален за всякакви риби с остри зъби. Мрежата е достатъчно голяма за еднометрови щуки например. Гумираното покритие предпазва максимално рибите и предотвратява закачане на куки. Размер на главата - 75 х 85 см, диаметър на окото на мрежата - 17 мм, дължина на дръжката - 87.5 см.
Спинер DLT Spinfish
From BGN5.17
(tax incl.)
Спинер DLT Spinfish е модел оборудван с привличащи вниманието очи и трайно покритие с атрактивна окраска. Неустоима примамка за различни видове хищни риби, която няма да остане незабелязана.
Спинер DLT Spinmate
From BGN5.67
(tax incl.)
DLT Spinmate е успешна комбинация между цикада и спинер изкуствени примамки. Моделът е оборудван с привличащи вниманието очи и трайно покритие с атрактивна окраска. Неустоима примамка за различни видове хищни риби, която няма да бъде подмината.
Спинер Raven Paladin
From BGN7.25
(tax incl.)
Спинерът притежава малко листо, което допълнително подсилва атрактивността на примамката. Изключително подходящ е за риболов на костур и щука, дори в бързотечащи води.
Точило за куки
BGN10.67
(tax incl.)
Джобна острилка за куки, която можете лесно да позлвате, ако решите да наострите куките си. Острилката е съвместима и с тройки.
Чанта Raven Spinning Bag
BGN29.00
(tax incl.)
Красива и функционална чанта за спининг. Материалът е много устойчив и водонепропусклив. Вътрешното пространство е разделено от подвижна преграда и е достатъчно голямо да побира две кутий 3600, в които да държите примамките си и принадлежностите. Има два допълнителни джоба под капака и малък джоб с цип на самия капак. Презрамката за рамо е регулируема и достатъчно дълга да ви осигури комфорт при носенето.
Щека JVS Power Game X 600
From BGN85.58
(tax incl.)
JVS Power Game X 800 оправдава името си със своята сила и здравина. Пръчката има бърза и стегната акция и е идеална за риболов на бяла риба и едър шаран. Краищата на снадките са допълнително подсилени, за да се предотврати износване.