List of products by brand Raven

Raven

Ботуши RAVEN Alaska Pro Thermo Laars
BGN52.50
(tax incl.)
Чудесни ботуши за риболов, работа в градината или ежедневна употреба през зимата. Alaska Pro е супер лек ботуш с подвижна термо подплата и връзка със стопер за пристягане.
Куфар херметик с пяна Raven
BGN71.25
(tax incl.)
Херметически затворен куфар с пяна от вътрешната страна на капака. Не се притеснявайте за аксесоарите си, ако куфарът Ви се намокри. Той е водоустойчив и няма опасност такъмите Ви да се намокрят и повредят.
Калъф за Prisma III Baitboat Bag
BGN148.33
(tax incl.)
Чанта за безопасно транспортиране и съхранение на лодка за захранване Prisma Boat, която е подсилена във всички конфликтни точки и разполага с удобна презрамка за носене. Моделът е оборудван с три отделения с цип за съхранение на батерия, зарядно и дистанционно управление.
Трошачка за топчета Crusher Black
BGN13.25
(tax incl.)
С Crusher Black можете лесно да надробите на малки парчета - топчета, частици, тигрови ядки и дори пелети. Напълнете трошачката със стръв и завъртете двете части една върху друга, докато получите по-фина смес.
Кофа DLT collapsibale bait bucket
BGN31.25
(tax incl.)
DLT collapsibale bait bucket е кофа за жива стръв, която лесно се сгъва и не заема място във вашия багаж. - Сгъва се с едно движение; - Бутаща се вратичка с механизъм за затваряне; - Клипс за фиксиране на вратичката.
Комплект за монтажи FISH-XPRO Carp Starter Rig Set
BGN21.67
(tax incl.)
Практичен комплект с всичко необходимо, за да направите сами различни видове шарански монтажи. Характеристики: - Удобен органайзер; - 8 бр. вирбели с размер N8; - 8 бр. вирбели Quick change swivels с размер N8; - 8 бр. мулти клипсове; - 8 бр. стопери; - 8 бр. мъниста за монтаж - soft shock beads; - 8 бр. клипса за олово; - 8 бр. куки с размер N6; - 8 бр. куки с размер N8; - 8 бр. куки с размер N10; - 2 бр. олово.
Кеп Carp Landingnet 2-sections
BGN47.83
(tax incl.)
Този кеп е перфектен, ако търсите бюджетно решение при риболов на шаран. Мрежата е достатъчно голяма и здрава и за най-големите шарани. Стоманената дръжка се разделя на две части, което прави кепа удобен за транспортиране. Максимална дължина на дръжката - 1.80 м, размер на главата - 88 х 97 см, диаметър на окото на мрежата - 5 мм.