List of products by brand Stonfo

Stonfo

Art.156 клипс за олово Stonfo
BGN3.75
(tax incl.)
Комплект аксесоари за монтаж. Комплектът съдържа: - 2бр. шлаух с дължина 1м; - Гумени тръбички; - Гумени амортизатори; - Клипсове; - Ролкови вирбели.
Арт. 339-2 прашка Stonfo
BGN14.50
(tax incl.)
Алуминиева прашка с нечуплива анатомична пластмасова дръжка. Проектирана да доставя голямо количество стръв на голямо разстояние. Снабдена с изключително мощни ластици.
Арт. 425 конус за ластик
BGN4.42
(tax incl.)
Система Conoplus за закачане и регулиране на ластика в снадката на щеката. Супер лек и здрав. Има совалка с голяма вместимост за навиване на ластика. Системата може бързо и лесно да бъде премахната с подходящия екстрактор.
Арт. 489 клещи за халки Stonfo
BGN26.67
(tax incl.)
Висококачествени клещи, с които да разтваряте халки, за да сменяте лесно куки, вирбели и други аксесоари. Размер 1 е подходящ за по-слаби и средно затегнати халки, а размер 2 – за изключително здрави халки. Клещите са изработени с анатомична дръжка, подсилени стоманени върхове, компактен дизайн – дължина 13 см, а също така са леки, което ги прави още по-лесни за употреба.
Арт.127 колан за вадене на риба Stonfo
BGN42.50
(tax incl.)
Удобни колани, идеални за риболов на лодки и леко замятане. Изработен от неразрушаващ се пластмасов материал, съчетан с мека подложка. Оборудван с ключалка за заключване. Максимална дължина - 135см.
Арт.135 Силиконов ринг за пелети
From BGN2.83
(tax incl.)
Рингове за пелети или жива стръв. Опаковката съдържа 24 ринга и един вдевач. *Посоченият размер на диаметъра на ринга е вътрешен и стойността е ориентировъчна.Рингове за пелети или жива стръв. Опаковката съдържа 24 ринга и един вдевач. *Посоченият размер на диаметъра на ринга е вътрешен и стойността е ориентировъчна.