List of products by brand X2

X2

Чанта X2 EVA Dry accessoires bag
BGN11.83
(tax incl.)
Серия компактни и водоустойчиви чанти, които се предлагат в три размера - малка, средна и голяма. Изработени са от здрав EVA материал, като малката и средната имат PVC прозорче. Голямата чанта е снабдена с дълга дръжка за носене.
Пяна X2 Multi Color Foam - PVA
BGN9.42
(tax incl.)
Цветна PVA пяна, която предпазва вашите куки по пътя им към дъното. Сложете пяната на куката и бъдете сигурни, че тя ще стигне там, където искате без да събира растения или мръсотия. Пяната ще се разтвори след секунди и ще освободи куката.
Кутия за стръв Bait Box Blue
BGN3.17
(tax incl.)
Кутия за стръв, която притежава прозрачен капак с отвори за вентилация. Подходяща за съхранение на червеи, личинки, царевица и др. 
Чанта X2 EVA Particle bag + handle
BGN14.42
(tax incl.)
Чанта изработена от EVA материал, който е водоустойчив. Горната част може да се отвори изцяло с помощта на цип, за да се улесни изваждането на съдържанието в чантата. Има здрава и удобна дръжка за ръка.
Вакуум Помпа - Hand Pump
BGN8.08
(tax incl.)
Ръчна помпа, с помощта на която за няколко секунди ще вакуумирате торбички с вакуум отвор. Чрез методът на вакуумиране може да запазите свежи и годни за употреба подхранки с висока влажност и други хранителни продукти продукти.
Вакуумни Торбички - Vacuum Bags
BGN21.50
(tax incl.)
Вакуумните торбички запазват дълго качествата на подхранките и улесняват пренасянето им. Пликовете са снабдени с цип за лесно затваряне, вентил за изпомпване на въздух и са за многократна употреба.
Осветление за козирка Camo Cap Light 6-Led
BGN6.42
(tax incl.)
LED Light Cap е удобна лампа, която се захваща върху козирка на шапка, благодарение на което ръцете ви остават свободни. Моделът разполага с клипс за захващане към козирка, 6 бр. ярки LED светлини и бутон за активиране. Перфектна за дейности на открито при слаба светлина или през нощта. Спецификации: - Батерии: 2 x CRD2032; - Осветеност: 30 лумена; - Камуфлажен цвят.