List of products by brand Carp Zoom

Carp Zoom

Дип CZ Plasma Dip
BGN6.33
(tax incl.)
Plasma Dip остава прикрепена към стръвта максимално дълго време благодарение на своята плътна консистенция подобна на гел. В допълнение на това не е нужно да чакате дълго време докато използвате този дип - просто потопете стръвта, изчакайте няколко секунди и може да започнете да ловите своята плячка.
Пелети CZ Soft Pellet - 8mm
BGN4.33
(tax incl.)
Една от новите разработки на Carp Zoom са Soft пелетите, които се отличават с идеална текстура и консистенция. Те могат да бъдат използвани при монтаж на косъм, с монтаж на клин или да се поставят директно на куката.  
Пелети CZ FC Feeder Soft Hookers
BGN3.83
(tax incl.)
Идеална стръв за фидер риболов, чиято текстура е разработена да издържа на далечен кастинг и ударите с водната повърхност. Опаковката съдържа пелети с два размера - 8 и 9см.Идеална стръв за фидер риболов, чиято текстура е разработена да издържа на далечен кастинг и ударите с водната повърхност. Опаковката съдържа пелети с два размера - 8 и 9см.
Комплект Шапка и Шал CZ Beanie - Scarf Set
BGN15.17
(tax incl.)
Комплект шапка и шал от Carp Zoom, който ще осигури нужната защита на главата и врата дори и в най-студените дни. Шапката добре покрива ушите и стои удобно на главата, а шалът може да се използва както за предпазване на врата, така и като маска за лицето, когато времето е наистина мразовито. Предлага се в един универсален размер.
Шапка CZ Polar Explorer Cap
BGN16.08
(tax incl.)
Шапка Carp Zoom Polar Explorer Cap е снабдена с мек пух от вътрешната страна, който придава допълнителен комфорт и топлина при носене. Моделът се отличава със своите ушанки, които може да се прибират или пускат около ушите, като се затягат около лицето, когато шапката се носи във ветровито време. Предлага се в един универсален размер.
Шапка CZ 5LED Camou Cap
BGN12.75
(tax incl.)
Камуфлажна шапка с LED лампички, които можете да ползвате през нощта по време на къмпинг. Удобството на поставените лампички на козирката е, че ще осветяват винаги мястото, към което сте се насочили. Поради ниската си консумация на енергия, ще можете да ги ползвате дълго време, преди да подмените батериите. Шапката е с включени батерии.
CZ Ръкавици Predator-Z Oplus Kevlar Gloves
BGN14.42
(tax incl.)
Стилни и практични ръкавици, които ще ви осигурят нужната защита и комфорт по време на риболов. Областта на дланта е с покритие, което да минимизира хлъзгането. Стабилното прикрепяне към ръцете става с помощта на велкро лента в областта на китките.
Ръкавици CZ Camou Rigging Gloves
BGN13.50
(tax incl.)
Модел Camou Rigging Gloves на Carp Zoom са ветроустойчиви ръкавици изработени от висококачествена материя в камуфлаж. Предлагат се в един универсален размер и имат подвижно капаче при пръстите за по-голямо удобство при дейности изискващи сръчност.
Полар CZ Full Zip Polar Jacket
BGN39.00
(tax incl.)
Леко и топло поларено горнище с цял цип, което ще ви осигури комфорт в хладните дни. Моделът разполага с висока яка, два външни джоба и еластични маншети и талия.
Острилка за куки
BGN6.67
(tax incl.)
Острилка за куки, която е практичен аксесоар за всеки подготвен риболовец. Може да се побере в джоба ви, затваря се чрез плъзгач.