List of products by brand Shimano

Shimano

Защитна постелка Sync Splash Mat
BGN37.33
(tax incl.)
Запазете своите ценни макари и пръчки чисти и защитени от калта по време на дъждовните риболовни часове благодарение на защитната постелка на Shimano - Sync Splash Mat. Това е аксесоар, който ще ви спести време и усилия по чистене на кални макари и пръчки. Постелката се предлага в комплект с удобна чанта за съхранение и транспортиране и четири броя колчета. Просто разпънете постелката, захванете я с колчетата и може да поставите бъз барове, стойка с пръчки, така че да са защитени по време на риболов.
Въдица Shimano Game Type Slow J
BGN524.17
(tax incl.)
Серията Shimano Game Type предлага модели за offshore jigging, покриващи специфичните нужди на стандартния и slow jigging стил. Въдиците Game Type се отличават с перфектни качества, като при тях са използвани най-добрите технологии и материали. Бланките са изработени по технологията Hi-Power X и със Spiral X Core карбонова конструкция, което гарантира невероятна здравина и елиминира усукването по време на борба. Моделите са снабдени с Fuji K Stainless SiC водачи, Ci4+ макародържач и EVA накрайник.
Влакно Shimano Kairiki 8
BGN43.33
(tax incl.)
Shimano Kairiki 8 е плетено влакно, произведено по новата технология „VT Construction Method“, благодарение на което притежава изключиталена здравина и гладкост. Подходящо е за риболов както в сладки, така и в солени води. Kairiki 8 е идеално за достигане на далечни дистанции при кастинг, като качествата му редуцират звука на минимум. Чудесно пасва на джигинг риболова, тъй като е с ниска разтегливост и висока чувствителност.
Бейткастинг макара Shimano Caius 151 (LH)
BGN169.17
(tax incl.)
Caius e перфектен избор за риболовците, които тепърва започват да използват бейткастинг макара. Подобреният модел разполага с 6-pin VBS система, която позволява дълги и прецизни замятания с различни видове примамки. Препоръчително е те да бъдат с тегло между 6 и 60 грама. Caius е подходяща за риболов на костур, бяла риба и щука. Дизайнът е с модерен завършек от комбинация между матирано черно, полирано черно и червени детайли. Модел 151HG е за лява ръка.  
Макара Nexave FE
From BGN103.83
(tax incl.)
Новата Nexave FE е подобрена версия на добре познатата Nexave FD. Nexave FE е спинингова макара с преден аванс, която може да бъде ползвана при всякакви риболовни ситуации в сладка вода – с леки и среднотежки примамки за пъстърва, костур, щука или бяла риба до мачов и фидер риболов. Благодарение на 3-те си лагера от неръждаема стомана, макарата работи съвсем гладко и в комбинация с лесно регулируемия аванс. Моделът е изключително добро бюджетно решение както за начинаещи, така и за риболовци, практикуващи дълги години спининг.
Макара Shimano Catana FD
From BGN79.33
(tax incl.)
Неслучайно макарите от серията Shimano Catana са едни от най-продаваните в Европа. Лейбълът Catana се е превърнал в нарицателно за надеждност, качество и плавно действие, като всичко това е съчетано с конкурентна цена. Новото поколение FC макари включват и версията HG, отличават сe с впечатляващ дизайн, а голяма част от вътрешните елементи са усъвършенствани с цел да се увеличи силата на теглене. Catana може да се използва за различни видове риболов като predator, spinning и trout, а също може да се използва и при feeder, match и coarse риболов, тъй като е снабдена с anti-retour.
Воблер Shimano TN-350N Cardiff Folletta 50SS - потъващ
BGN22.00
(tax incl.)
Cardiff Folletta е потъващ воблер с изместен отпред център на тежестта, който предлага отличен контрол във всякакви условия. Примамката разполага с атрактивни цветови схеми и е оборудвана с две тройни куки ST-11 #12.
Воблер Shimano Cardiff Flugel Flat 70S - потъващ
BGN20.50
(tax incl.)
Shimano Flugel има плоска форма на тялото и сравнително голяма лопатка, която предизвиква силно вълнообразно действие. Системата от подвижни утежнения помага на примамката да лети добре при кастинг. Разполага с две тройни куки #10.
Воблер Shimano Cardiff Flugel Flat 70F - плуващ
BGN20.50
(tax incl.)
Shimano Flugel има плоска форма на тялото и сравнително голяма лопатка, която предизвиква силно вълнообразно действие. Системата от подвижни утежнения помага на примамката да лети добре при кастинг. Разполага с две тройни куки #10.
Очила Shimano Aspire Photochromatic
BGN92.50
(tax incl.)
Очила с поляризирани TAC лещи със сив пушечен цвят, които са разработени да бъдат полезни голям диапазон от риболовни ситуации. Стилен дизайн на рамката с 3D карбонов десен. Регулируеми подложки за нос, осигуряващи комфорт и сигурност. Фотохромични лещи, които бързо се нагласят спрямо светлината.
Въдица Tribal TX 7
BGN495.83
(tax incl.)
TX 7 е най-мощният представител за 2020 година на серията Tribal. Той е създаден да се справи с най-големите екземпляри, които обитават и най-дълбоките водоеми. Бланките съдържат HPC250 + Biofibre за максимална издръжливост. Водачите са от изключителна важност за мощните пръчки, но много често здравината върви ръка за тъка с теглото. В случая са използвани циркониеви Kigan водачи от неръждаема стомана, които осигуряват несравнима мощ без да утежняват излишно въдицата. Дизайнът е завършен с Fuji DPS макародържач и EVA дръжка, в които можете да бъдете сигурни и откъм качество. В заключение, серията TX 7 е предназначена за големи риби в големи водоеми.