List of products by brand Scotty

Scotty

Scotty Държач за чаша Cup Holder
BGN28.33
(tax incl.)
Удобен държач за чаша или бутилка, който се монтира на лодката. Предлага се в два различни цвята - черен и бял. Комплектът включва държача за чаша, накрайник за монтиране, върху който се закрепя чашата и два броя винтове.Удобен държач за чаша или бутилка, който се монтира на лодката. Предлага се в два различни цвята - черен и бял. Комплектът включва държача за чаша, накрайник за монтиране, върху който се закрепя чашата и два броя винтове.
Scotty Адаптер за монтаж на лайсна
From BGN30.15
BGN39.67 -BGN9.52
(tax incl.)
Scotty адаптерът е бърз, ефективен и сигурен начин да закрепите стойката за пръчката си към лайсна. С помощта на адаптера можете бързо да променяте позицията на пръчката си в няколко равнини. Адаптерът е изключително удобен, защото премахва необходимостта от непрекъснато пробиване на нови дупки за всяка различна позиция на стойката на пръчката.
Scotty Маса за аксесоари - 455
From BGN48.23
BGN54.83 -BGN6.60
(tax incl.)
Новата маса на Scotty за аксесоари е изключително удобна, тъй като разполага с дупки по периферията си, по които могат да се закачват примамки, инструменти, да се монтират стойки, държачи и различни такъми. Размерите на масичката са 24.1 х 31 х 4.5 см.
Тапа за пръчка Hammerhead
BGN32.08
(tax incl.)
Когато сложите тапата на края на въдицата, ще служи като предпазител, за да можете да ловите без колан.Когато сложите тапата на края на въдицата, ще служи като предпазител, за да можете да ловите без колан.
Scotty Монтаж за борд на твърда лодка - 433
BGN70.00
(tax incl.)
С този аксесоар ще можете лесно да сменяте позициите на стойката за пръчката си или на други монтажи.С този аксесоар ще можете лесно да сменяте позициите на стойката за пръчката си или на други монтажи.
Scotty Монтаж за сонарна стойка Kayak/Sup Transd. Mount. Arm
BGN77.00
(tax incl.)
Стойката е изработена от висококачествен композитен материал, който ще ви осигури години наред ползване без никакви корозионни проблеми. В комплекта са включени и 415 Slip Discs, които осигуряват фини настройки, когато е необходимо. Стойката е телескопична и от компактните 30 см се удължава до 45 см и също така се върти на 360 градуса. Също така са включени и така популярните монтажи 440-4 Low Profile Track и 438 Gear-Head Track Adapter.
Scotty Монтаж за сонарна стойка Kayak/Sup Transd. Mount. Ar
BGN61.25
(tax incl.)
Стойката е изработена от висококачествен композитен материал, който ще ви осигури години наред ползване без никакви корозионни проблеми. В комплекта са включени и 415 Slip Discs, които осигуряват фини настройки, когато е необходимо. Стойката е телескопична и от компактните 30 см се удължава до 45 см и също така се върти на 360 градуса. Също така е включен и така популярният монтаж 241L Locking Combination Side/Deck Mount.
Scotty Стойка Ball Mounting System - 150
BGN58.33
(tax incl.)
Новата стойка на Scotty притежава универсална планка, върху която могат да бъдат монтирани най-различни аксесоари. Ролковите връзки между отделните части позволяват изключително лесно и плавно придвижване във всички посоки. Конструкцията е устойчива на корозия и осигурява дълъг живот на стойката при ползване и в солени води.
Scotty Монтаж за стойка Ball Mount With Gearhead -162
BGN85.17
(tax incl.)
Най-новият модел монтаж за стойка на Scotty е снабден с 3,8см ball mount ролка и осигурява по-добър захват за големи аксесоари, като същевременно предлага и пълна свобода на движение. С едно щракване заключвате всеки аксесоар на Scotty към Gear Head адаптера. Предназначен за използване с Scotty Baitcaster Spinning и Fly Rod Holders. Размери: - Основа: 5 х 10см; - Височина: 25,4см.
Scotty Стойка Ball Mounting System - 151
BGN72.33
(tax incl.)
Новата стойка на Scotty осигурява контейнерче за монтиране на различни видове аксесоари на Scotty като табличка, чаша и т.н. Ролковите връзки между отделните части позволяват изключително лесно и плавно придвижване във всички посоки. Конструкцията е устойчива на корозия и осигурява дълъг живот на стойката при ползване и в солени води.