List of products by brand Airmar

Airmar

AM - Сонда B175M 85-135B
BGN1,974.17
(tax incl.)
Новите Chirp сонди на Airmar представляват следваща генерация на технологиите, която ще позволи на риболовците на отключат скрити тайни в откриването на рибите. Проучванията са доказали, че различните видове риби отразяват сигнала по-добре, когато той не е с традиционни честоти от 50 и 200 kHz. Със сондата на Airmar се обхваща много по-голяма площ, благодарение на дългите сигнали, които се излъчват от нея. Образът на рибите е много по-ясен, целите са прецизно локализирани, а също така не съществува проблем с изобразяването на рибите, ако са прекалено близо или лежат на дъното. Характеристики: - Работна честота – от 85 kHz до 135 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 24° до 16°; - Предлага се в 0°, 12°, и 20° наклонена версия (вътрешен наклон, който компенсира извивката на лодката); - Дължина на кабела – 9 метра; - Сензор за дълбочина и температура; - Размер на лодката – до 11 метра; - Съвместима със сонари Humminbird.
AM - Сонда TM150M2 B4
BGN496.67
(tax incl.)
Новите Chirp сонди на Airmar представляват следваща генерация на технологиите, която ще позволи на риболовците на отключат скрити тайни в откриването на рибите. Проучванията са доказали, че различните видове риби отразяват сигнала по-добре, когато той не е с традиционни честоти от 50 и 200 kHz. Със сондата на Airmar се обхваща много по-голяма площ, благодарение на дългите сигнали, които се излъчват от нея. Образът на рибите е много по-ясен, целите са прецизно локализирани, а също така не съществува проблем с изобразяването на рибите, ако са прекалено близо или лежат на дъното. Характеристики: - Работна честота – от 95 kHz до 155 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 26° до 17°; - Размер на лодката – до 7.6 метра; - Съвместима със сонари Lowrance.
AM - Кабел MM CHIRP Cable
BGN69.17
(tax incl.)
Airmar Mix and Match кабел за връзка между сонар и сонда. Характеристики: - Дължина: 1м; - Конектор с 12 пина; - Конектор с 5 пина.
AM Сонда B75M 20 DT 80-130A
BGN1,353.33
(tax incl.)
Независимо дали сте капитан, любител или професионален риболовец, можете напълно да разчитате на новите Chirp сонди на Airmar. Моделът осигурява с до 10 пъти по-голяма детайлност от предходните версии, така че може ясно да виждате структурите на дъното и да правите разлика между отделните риби, за да изберете точно своите цели. Характеристики: - Работна честота – от 80 kHz до 130 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 24° до 16°; - Максимална дълбочина 274m; - 20° наклонена версия; - Размер на лодката – до 8 метра; - Дължина на кабела – 10 метра; - Монтажен отвор - 70мм; - Сензор за дълбочина и температура; - Съвместима със сонари Humminbird.
Сонда AM - TM150 Humminbird
BGN495.83
(tax incl.)
Новите Chirp сонди на Airmar представляват следваща генерация на технологиите, която ще позволи на риболовците на отключат скрити тайни в откриването на рибите. Проучванията са доказали, че различните видове риби отразяват сигнала по-добре, когато той не е с традиционни честоти от 50 и 200 kHz. Със сондата на Airmar се обхваща много по-голяма площ, благодарение на дългите сигнали, които се излъчват от нея. Образът на рибите е много по-ясен, целите са прецизно локализирани, а също така не съществува проблем с изобразяването на рибите, ако са прекалено близо или лежат на дъното. Характеристики: - Работна честота – от 95 kHz до 155 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 26° до 17°; - Размер на лодката – до 7.6 метра; - Съвместима със сонари Humminbird.
AM - Боя ANTI-FOULING TRANSDUCER PAINT
BGN45.00
(tax incl.)
Airmar ANTI-FOULING TRANSDUCER PAINT 60ML /MDR-720// е специална боя, която е създадена с цел да предпази сондите от всякакви замърсявания с полепи, водни растения т.н. в соленоводни и сладководни води. Използваната формула на водна основа с меден оксид няма да окаже никакво влияния върху външния слой на сондата. Опаковката е снабдена с четка на капачката, с което се улеснява нанасянето. Цвят: черен.
AM - Сонда TM150M GEN3
BGN496.67
(tax incl.)
Новите Chirp сонди на Airmar представляват следваща генерация на технологиите, която ще позволи на риболовците на отключат скрити тайни в откриването на рибите. Проучванията са доказали, че различните видове риби отразяват сигнала по-добре, когато той не е с традиционни честоти от 50 и 200 kHz. Със сондата на Airmar се обхваща много по-голяма площ, благодарение на дългите сигнали, които се излъчват от нея. Образът на рибите е много по-ясен, целите са прецизно локализирани, а също така не съществува проблем с изобразяването на рибите, ако са прекалено близо или лежат на дъното. Характеристики: - Идеален за крайбрежен риболов в плитки до средно дълбоки води; - Работна честота – от 95 kHz до 155 kHz; - Ширина на лъча (регулируема): 26° до 17°; - Мощност - 300W; - Дължина на кабела – 10 метра; - Сензор за температура; - Размер на лодката – до 7 метра.
Сонда AM - TM165HW
BGN1,974.17
(tax incl.)
Увеличете покритието под лодката си и вижте какво сте пропускали до този момент. Новият модел сонта Airmar TM165HW включва обхват от 150 до 250 kHz и 30° супер широк лич. Не само ще подобрите резултатите с използването на новата сонда, но и ще имате три пъти по-голямо покритие под лодката благодарение на използвания широк лъч в сравнение с модели като B75H. Чрез ръчна настройка сондата е съвместима с Humminbird Helix модели сонари. Основни характеристики: - Тегло: 1.1 lb (0.5 kg); - Дължина на кабела: 9 m (29'); - Сензор за дълбочина и температура; - 600 W с максимална дължина от 152 m (500'); - Висока честота: 150 kHz до 250 kHz; - Ширина на лъча подобрена - 30°; - Високата честота предоставя отлична информация за плитки водни области, дъното и отделните риби; - Препоръчителен размер на лодката - до 8 m (25'); - Ексклузивна Xducer ID® технология.